Kerem Tunçeri

Herşeyi zaman gösterecek abi ne anlamda göreve getirildiği.

Şunu iyi biliyorum bu salon sporları ahalisi camia içinden birilerinin illa çalışması derdindeler. Yalçın Granit bile yetersizin önde gideni Murat Özyer kovulunca neden gönderdiniz diye konuşmuştu ki kendisi öyle kolay kolay kürsüye çıkıp konuşan biri değildi.
 
Son düzenleme:
Turgay Zeytingöz bütün işi yapar Kerem de oturduğu yerden para kazanır. Aynı kadın takımında federasyondan kovulan Zeynepgül Ene'nin yatacağı gibi. İşçi bulma kurumu basketbol şubesi.
 
Yahu insanlar göreve başlayalı daha bir ay olmadı bu ne sabırsızlık!
Tamam her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz anladık.
Şimdi birileri bana yok eleştirmek mi yasak mı, yok biat mı edelim diyecek?
Bu forumda bir kaç kişi eleştirme gölgesi altında linç kültürünü yaymak istiyor. Her şeye itiraz her şeye eleştiri. Tamam anladık muhalifsiniz. Ama kimse kusura bakmasın bu eleştiri değil linç etmektir.

Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür Galatasaray’ımıza bu linç kültürü yakışmıyor...
 
Net bir yorum yapamıyorum ama Kerem Tunçeri’nin gelmesinin gereksiz yanını da bulamıyorum. Turgay-Kerem ikilisi basketbol aklı olarak hem transfer hem altyapı gibi birçok konuda beraber işbirliği yapıp şubeyi geliştirecekler diye düşünüyorum. Neden illa tek 1 kişi isteniyor onu da bilmiyorum.
 
Her şeye itiraz her şeye eleştiri. Tamam anladık muhalifsiniz. Ama kimse kusura bakmasın bu eleştiri değil linç etmektir.

Kerem Tunçeri gibi bir ismin, Galatasaray Basketbol'unda görev almasını isterim. Hatta geçmişte Galatasaray'da sporculuk yapmış kişilerin idari ve teknik anlamda görev almasından mutlu olurum. Bu konuda sıkıntı yok. Ama sizin şu "her şeyi eleştirmeyin kardeşim" tavrınız gına getiriyor insana. Yahu erkek basketbol geçen sene düşmeye oynamış, kadın basketbol desen allaha emanet. Kadın voleybol her sene Ataman Güneyligil'e yıllık maaş çıkartıyor, erkek voleybol sürekli sağı solu eksik takım kuruluyor. Futbol desen bir kişi bütün şubeyi avcunun içine almış, harcanan para gırla sonuçlar, oyun rezalet. Kim neden memnun olsun ki bu kulüpten? Siz değil miydiniz daha 1 ay önce Galatasaray'ın başkanlık seçiminde ikinci olmuş divan kurulu başkanına "avantacısınız siz yemeye geliyorsunuz" diyen? Yani bırakın eleştirsin yahu insanlar. Hesabını size mi soracak eleştirilen?

Kerem Tunçeri Galatasaray'da devrim mi yapacak? Yapmayacak. en nihayetinde bir isim ağırlığı var. Kimisi bunu doğal karşılar, görmüş geçirmiş adam der. Kimisi de der ki bu adam ne yaptı da Galatasaray'da idari görev alıyor. Sanki burda her şey muhteşem, dünyanın en sorunsuz şubesi hiçbir şey eleştirilmeyecek, hiçbir şey sorgulanmayacak. Parası sizden mi çıkıyor?
 
Yahu insanlar göreve başlayalı daha bir ay olmadı bu ne sabırsızlık!
Tamam her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz anladık.
Şimdi birileri bana yok eleştirmek mi yasak mı, yok biat mı edelim diyecek?
Bu forumda bir kaç kişi eleştirme gölgesi altında linç kültürünü yaymak istiyor. Her şeye itiraz her şeye eleştiri. Tamam anladık muhalifsiniz. Ama kimse kusura bakmasın bu eleştiri değil linç etmektir.

Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür Galatasaray’ımıza bu linç kültürü yakışmıyor...
Asıl önemli hamlenin Turgay Zeytingöz olduğunu düşünsem de Kerem Tunçeri ile ilgili pek bir eleştirim yok. Basketboldan gelmiş olması da oldukça iyi bir şey ve icraatlarını da değerlendiririz tabi zamanı gelince. En azından profesyonel bir yapılanma olması filan iyi bir şey pek alışık değiliz bunlara. Diğer taraftan isteyen istediğini eleştirir kimseyi de ilgilendirmez. Nasıl bir kesim yönetimin her şeyine alkış tutuyorsa yani bir nevi yandaşsa bir taraf da muhalif olacaktır. İktidarda olanların yandaşları olduğu sürece muhalifler de olur. ikisi de tercihtir saygı duymak lazım. Önemli olan eleştirmek için eleştirmemek ya da körü körüne savunmamak benim kriterlerim bunlar.

Linç kültürü yaymak diye bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bu senin bakış açınla ilgili bence ama linç denilince Eşref H ve Yiğit Ş'yi ya da farketmez Elmas dışında herhangi birini destekleyenlerin nasıl linçe uğradığını çok iyi hatırlıyorum.
 
Yahu adam bi gelsin, işini görelim ondan sonra gerekirse tabiki eleştireceğiz Furkan. Ama daha 1 ay olmadı aksayan bir şey yok, niye hemen linç ediliyor adam? Bu ne sabırsızlık yahu. Zeynepgül Ene için de aynısı geçerli. Azıcık sabır.

Abi kimse linç etmiyor. Mantık dahilinde bakarsan, 1-2 milyonluk şubelere CEO atasan ne olur atamasan ne olur. Safi makyaj. ama Kerem'in yine bir ağırlığı var ismen. Eleştiren de olur eleştirmeyen de. Yani tartışmayacak bir isim değil. Zeynepgül Ene tarafı daha saçma zaten. Kadın yıllarca Türk Milli takımına ne katmış ki? Göreve gelir gelmez şubeyle alakası olmayan yönetici tebrik tweeti atıyor. İnsan da ister istemez sorar, hayrola ne oluyor diye. Üstüne o şubede yıllardır görev yapan Müge Erdem'i daha arkaya çekiyorlar.
 
Kulübün çocuğu, liseli abiler vs gibi ilkel kavramların halen devam ettiğinin göstergesi bir tercih, hoş bu mantığa göre bile sacma bir secim olmuş. O ilkel düşünceye göre abisi Kemal tercih edilmeliydi kulübün zor zamanında en azından elinden geleni yapmıştı.
 

Üst