Büyük ihtimal Zeytingöz erkek takımının altyapı ve üst yapı olmak üzere tüm birimlerle. Tunçeri ise sadece takım ile ilgileneceğini düşünüyorum.Ne iş yapacak hala anlayamadım.
Herşeyi zaman gösterecek abi ne anlamda göreve getirildiği.Kerem büyük ihtimalle camianın çocuğu statüsünden alındı ki birileri konuşmasın.
Herşeyi zaman gösterecek abi ne anlamda göreve getirildiği.
Her şeye itiraz her şeye eleştiri. Tamam anladık muhalifsiniz. Ama kimse kusura bakmasın bu eleştiri değil linç etmektir.
Asıl önemli hamlenin Turgay Zeytingöz olduğunu düşünsem de Kerem Tunçeri ile ilgili pek bir eleştirim yok. Basketboldan gelmiş olması da oldukça iyi bir şey ve icraatlarını da değerlendiririz tabi zamanı gelince. En azından profesyonel bir yapılanma olması filan iyi bir şey pek alışık değiliz bunlara. Diğer taraftan isteyen istediğini eleştirir kimseyi de ilgilendirmez. Nasıl bir kesim yönetimin her şeyine alkış tutuyorsa yani bir nevi yandaşsa bir taraf da muhalif olacaktır. İktidarda olanların yandaşları olduğu sürece muhalifler de olur. ikisi de tercihtir saygı duymak lazım. Önemli olan eleştirmek için eleştirmemek ya da körü körüne savunmamak benim kriterlerim bunlar.Yahu insanlar göreve başlayalı daha bir ay olmadı bu ne sabırsızlık!
Tamam her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz anladık.
Şimdi birileri bana yok eleştirmek mi yasak mı, yok biat mı edelim diyecek?
Bu forumda bir kaç kişi eleştirme gölgesi altında linç kültürünü yaymak istiyor. Her şeye itiraz her şeye eleştiri. Tamam anladık muhalifsiniz. Ama kimse kusura bakmasın bu eleştiri değil linç etmektir.
Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür Galatasaray’ımıza bu linç kültürü yakışmıyor...
Yahu adam bi gelsin, işini görelim ondan sonra gerekirse tabiki eleştireceğiz Furkan. Ama daha 1 ay olmadı aksayan bir şey yok, niye hemen linç ediliyor adam? Bu ne sabırsızlık yahu. Zeynepgül Ene için de aynısı geçerli. Azıcık sabır.