Kim küme düşer?

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi

Kim küme düşer?


  • Kullanılan toplam oy
    59
Şurda Feneri işaretlemenin ne manası var anlamıyorum... ne güzel bir soru soruulmuş bence ama cevaplar...
 
erdemir in düşeceğine inanıyordum.ancak galatasaray karşısında gördükten sonra bırakın düşmeyi play-off a kalarak sürpriz bile yapabilirler.
 
KArşıyakayı kupa maçlarına göre değerlendirmeyin.
Ateşli bi takım var ortada gençleriyle ve yabancılarıyla ksk o salon varken küme düşmez.
En az 5 bin kişiye oynuyorlar.Hakan gibi de koş koş oynayan bi guard var kısacası düşmez.
 
casa ted için hüzünlü bir yıl olabilir küme düşmenin adaylarından biri olarak görüyorum diğer adaylarımda daçka ve erdemir
 
Nasıl bir ankettir bu? Fener ve Efesin düşebileceği düşünülüyorsa biz hayli hayli düşeriz. Bazı şeyleri yaparken fanatikliğimizi bırakalım lütfen.
 
Bence Fb Ülker ve Eyüp yazmamasına rağmen biz düşeriz. Daha sonra bu ankette adı olan Bjk, Efes ve bu lankette adı olmayan Telekom olaya itiraz eder Fb ve Gs siz lig olmaz diye. Ligdeki takım sayısı artırılır ama biz ve Fener gururuna yediremez seneye ikinci ligde oynar.

Bu tür bir ankete dalga geçmekten başka birşey yazmam çünkü elle tutulur hiçbir tarafı yok. Bjk, Fülker ,Efesin düşme ihtimali var ama biz ve Telekom düşemez öylemi?
 
Bu kadar da fanatiklik olmaz yani,

Neye göre Fener, Efes veya Beşiktaş küme düşer diye anket seçeneği koyuyorsunuz, bunu bir açıklarmısınız,

Eğer bu dediğiniz takımlardan 3'ü düşerse Türkiye Kupasında durumu belli olan, Beşiktaş sayesinde çeyrek finale kalan Galatasaray hayli hayli düşer,

Basketbol sevdası başkadır, fanatiklik sevdası bambaşka ;)
 
Oyak'In düşeceğini hiç sanmıyorum. YÜcel Plastin işini gerçekten çok iyi biliyor. Bunun yanında Evren Büker de çok iyi bitr oyuncu ve takımını sırtlayacaktır bu sene. Bunu Türkiye Kupası'nda da gösterdi. Aldıkları yabancılar çok kaliteli olmasa da takım ruhu başarıya ulaştıracaktır onları.
Mutlu Akü Selçuk kesinlikle düşmez bence,play-off bile yapabilir(çok düşük bir ihtimal olsa da)...
KAdroyu inceleyelim,yabancılar:
Alex Dunn------Geçtiğimiz sezonu Polonya'nın üç büyük takımından biri olan Anwil'de geçirmiş,bunun yanında başarılı bir performans ortaya koymuş. Uleb Cup'da bulundukları zorlu gruba rağmen 4 galibiyet yapmışlar ve Azovmash'ı(yanlış hatırlamıyorsam) uzatmada ellerinden kaçırmasalarmış Pamesalı Azovmashlı NAncyli Alba Berlinli gruptan çıkıyorlarmış. Alex Dunn da 13 e 8 gibi bir ortalama tutturmuş.
Monty Mack----Uleb tecrübesi olan,savunmada başarılı,çok net üçlüğü olşan bir oyuncu. Türk Telekom'dan da tanıyoruz kendisini.
Edmund Saunders-----Beykoz'da oynarken iki sene öce All_Star olmayı başarmıştı. Üçlüğü olan,atletik bir oyuncu o da. Geçen sezonu da Paok ve İspanya'da ikinci ligden birinci lige şampiyon olarak çıkan bir takımda geçirdi.
İsmail Çevik------Son sene Kepez'de oynamamasının sebebi Sabit Hadzic ile olan kavgası.
Murat Yolcu----- Mersin'den değil,İTÜ'den geldi bir defa tecrübeli bir PG.
Ufuk Kaçar------Hazırlık maçlarında ve kupada ortaya koyduğu performans ile ikinci baharını yaşayacağının sinyallerini veriyor,çok iyi oynadı.
Ekene Ibekwe---- Hapoel'den geldi Nİjeryalı da,sağlam bir herif.
Ben bu takımın eskiden olan İlker Türel,İbrahim Öztürk,Berkay Sahillioğlu gibi oyuncuları ile düşmeyeceğini düşünüyorum. Özellikle yabancı tercihleri iyi gibi Selçuk un....
 
Bende misafir arkadasa katılıyorum !!! Efes,besiktas,fülker gibi takımları koyuyorsak GALATASARAYIMIZIDA koymamız lazımdı!!!

Onların nekadar sansı varsa küme düsmek için bizimde okadar var !!!
 
Volkan Ozger' Alıntı:
Bende misafir arkadasa katılıyorum !!! Efes,besiktas,fülker gibi takımları koyuyorsak GALATASARAYIMIZIDA koymamız lazımdı!!!

Onların nekadar sansı varsa küme düsmek için bizimde okadar var !!!
Burası malesef GS forumu, hiç bir güç koyduramazdı GS şıkkını!
Fenerin düşme meselesine gelince, evet düşmez ama bu bir temenni bizim için 8)
 

Üst