Kulübümüz üzerine oynana kirli oyunlar

Gündemden topigindeki yazdıklarımı buraya aktarıyorum.

https://twitter.com/Sinir_Krizi alıntıdır...

1-) Malum kulüp şike olayından sıyrılmak için yurtdışı kaynaklı PR şirketleriyle anlaşma yaptı.
2-) Bir holding bünyesinde de bir çalışma grubu oluşturuldu. Holdingin, hangi holding olduğunu az çok tahmin edersiniz.
3-) Bu holdingin başkanı malum kulübün eski yöneticisiydi.
4-) Bu yönetici aynı zamanda "numara"lı taraftar oluşumunun da kurucusudur. Kendisi bizzat önderlik etmiştir. Hatta malum kulübün resmi sitesinden de bu oluşum desteklenmiştir.
5-) Bu malum taraftar oluşumunun desteklenme sebebi, eski başkanlarının oğullarının açtığı diğer taraftar oluşumunun yeterince kontrol edilememesinden dolayıdır. İhtiyaçları tam güdümlü bir taraftar oluşumudur.
6-) "numara"lı taraftar oluşumunu yöneten kişi bizzat malum kulübün başkanının locasından maçları izlemektedir.
7-) Bu "numara"lı oluşum, SPK ve benzeri gibi olaylarda bizzat malum kulüpten maddi yardım görmekte ve desteklenmektedir.
:cool: Malum kulübün kanalında "yer"alan bir TV programının destekleyicileri bu organizasyonun bir parçasıdır.
9-) Bazı bloglarlar da bu oluşumun içindedir. Bu bloglar da GS ile ilgili ilgisiz herşeyi dava etmek için oluşuma destek vermektedirler.
10-) O bloglar ve kişiler kendilerini papaz, "malum"ist, malum takımın gardiyanları olarak tanıtmaktadırlar.
11-) Liseli medya diye çakma siteler kuran bu organizasyon, daha önce bir taraftar oluşumunun içinden çıkmış ve şu an basın mensubu olarak çalışanları bu organizasyonun bir parçası olarak kullanmaktadır. Bu oluşum medyanın GS' ye bakışını değiştirmeye çalışmakla görevlendirilmiştir.
12-) Yine bu organizasyonla birlikte "malum takım avukatlar derneği" kurulmuş ve malum takım aleyhine yazanlar takip altına alınmış dava açma tehditi ile organizasyona yönelik haklı çıkışların önü kesilmek istenmiştir. Kısmen de başarılı olunmuştur.
13-) Şike davası ile ilgili bir site de kuran bu organizasyon, dış basına ve UEFA' ya yönelik düzmece haberler yapmıştır.Bu siteyi kurma ikrini ortaya atansa, malum takım taraftarı, UEFA yetkilisi beyefendiden başkası değildir.
14-) Bu site Infantino aleyhine bile içeriden sızdırılan bilgilerle haberler yapmıştır. Bu sitelerin kurucularının yöneticilerinin ortak özelliği, malum takımın başkanının locasında sık sık görüntülenmeleridir.
15-) Bu "numaralı" sitenin yönlendirilme görevi ise "aydın" bir kişi tarafından yapılmaktadır. Bu organizasyon çalışmalarına farklı şekilde devam etmektedir artık. Görevleri GS' yi her ne olursa olsun aşağı çekmektir.
16-) Bu görevi yaparken etik, ahlak gibi kavramlara sığınacakları bizzat destek aldıkları PR ajansı tarafından önerilmiştir. Düşmanı tanımak için önce hangi silahlara sahip olduklarını görmemiz gerekir. Silahları tanıyalım o zaman.
17-) a-) Organizasyon, GS hisse sahibi olacak ve şirketin açıkları kollanarak etik ve hukuk çerçevesinde gerekli yerlere başvuru yapılacak.
b-) Bu başvuruları mahkemeye ve SPK' ya yaptılar.
c-) Bazı medya organlarına çıkılıp, o medya organlarında etik ve hukuk öne sürülerek GS' nin büyümesi engellenecek. Kamuoyunda güvenilir olarak kabul edilen, borsa ve vergi uzmanlarına ulaşılarak onların GS aleyhinde yazı yazması sağlanacak. (Yavuz Semerci ve HT Ekonomi )
d-)TV’ lerde ratingi yüksek programlarda bu konuların tartışılması sağlanacak, gerekirse programı yapanlar satın alınacak. (Beyaz Tv) Bu programlara çıkanlar arasından yeni Hacer’ ler yaratılacak. Dün akşam biri yaratıldı.
1:cool: Vergi konusunda problem çıkartmak için GS’ den kombine alınacak. Kombinelerin ücretini organizasyon karşılayacak. Daha sonra bağış, KDV konularına girilerek, özellikle Maliye Bakanlığı üzerinde etki yaratılacak.
19-) Maliye Bakanlığında etki yaratmak için bizzat Bakanla twitter üzerinden temas edilecek.
20-) “numara”lı site de organizasyon tarafından oluşturulan hazır maillerle malum takımın taraftarını örgütleyerek yasal kurumlara başvurular yaptırılacak.
21-) Diğer yandan malum kulübün yöneticileri de sürekli gerginlik pompalayarak GS’ yi bu oyunun içine çekmeye çalışacak.
22-) Bu uğurda özellikle malum kulüp taraftarı milletvekillerinin meclise verecekleri soru önergeleri etkili olacak. O milletvekillerini yönlendirme hareketi ise organizasyonun kurumları vasıtası ile yapılacak. Soru önergelerine bizzat malum kulüp resmi sitesinden yanıtlar verilerek GS bu işin içine çekilmeye çalışılacak. Yapıldı bile.

NOT: Arkadaşlar twitter'da arkadaş'a destek verelim. Bu yazılanları elimizden geldiği kadar yaymak kulübün menfaatinedir.
Ek: Parentez içindeki kurumlar ve isimler benim eklememdir.

--------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaş bunları dün yazmıştı. Eski yönetcicilerimizden Mehmet Helvacının bugün verdiği demeç yukarıda yazılanları doğruluyor.

İşte Helvacı’nın o açıklaması :

Son günlerde toplumda Galatasaray’lı olarak bilinen tanınmış bazı kimselerin mahkemenin vermiş olduğu mahkumiyet kararlarını görmezden gelir şekildeki davranışları, özellikle Galatasaray’lılar arasında hayretle karşılanmaktadır.

Oysa bu konuda hayrete düşmeye gerek yoktur. Bundan dokuz ay önce toplumu ve Galatasaray’lıları aşağıdaki yazı ile uyarmış olduğumu hatırlatmak isterim.

“Değerli Galatasaray’lılar bu platformda daha önce yazdığım gibi, Fenerbahçe Spor Kulübü kendi açısından çok doğru bir şekilde, ortaya çıkan olayların ardından kendilerine yakın bir Holding nezdinde bir çalışma grubu kurmuş ve her türlü vasıtayı kullanarak bir PR çalışması başlatmıştır.

Bu çalışmanın içeriğinde toplumu etkileyecek her fırsatın değerlendirilmesi, özellikle kadın ve çocukların etkin olarak kullanılması yanında, en önemli olarak toplum da GS’lı olarak bilinen tanınan simaların bir şekilde elde edilerek Fenerbahçe lehine sonuç doğurabilecek davranışlarda bulunmasının sağlanması hususu açıkça yer almaktadır.

Bu sebeple tutum ve davranışlarımıza özel bir dikkat göstermemiz gereken günlerden geçtiğimiz açıktır.

Bu hususları tespit ve ifade etmenin bir risk olduğunu bilerek hareket ettiğimi bilmenizi özellikle istiyorum.”

Toplumsal hafızamızın zayıflığı üzerine kurulan bu ve benzeri tüm stratejileri bozmak bizlerin ellerindedir.

PİSLİK CAMİA FENERBAHÇE !!!

---------------------------------------------------------------------------------------

Ataşehir' de hangi dolaplar döndü? Açıklıyorum.
1-) Ataşehir arazisi ilanı yani Ülker Arena' nın bulunduğu arazinin ihalesinde Bursa' da yerel bir gazeteye ilan verildi.
2-) İhale İstanbul' daki bir arazi için yapılacaktı ama ilanı Bursa' da yerel gazetede yeraldı.
3-) İlan son derece garipti. İhale numarası verilmemişti. Arazi için Barboros Mahallesi pafta parsel bilgileri geçiyordu ama "Ataşehir" yazmıyordu.
4-) İhaleye katılan kurum tekti. Ve onun adı da Fenerbahçe' ydi. Normalde ihalenin iptali gerekirdi.
5-) Ancak ihale garip şekilde sonuçlandırıldı. Arazinin artık üst kullanım hakkı FB' ye aitti.
6-) Ancak bu arazi yine garip şekilde satışa sunuldu.
7) Üst kullanım hakkı Fenerbahçe' ye ait olan bu araziye kimse talip olamazdı. Çünkü üst kullanımı 30 seneliğine FB' deydi.
:cool: FB tek başına bu araziye talip olup tapusunu da aldı. Tek katılımcı olmasının sebebi arazinin spor imarlı olmasıydı.
9-) Araziyi satın alan FB, derhal İBB' ye imar değişikliği için başvurup spor imarlı araziyi ticari imara çevirmek istedi. İBB henüz bu imar değişimine onay vermedi.
10-) Ancak bu imar değişimine onay vereceğini çok iyi biliyoruz. Böylece spor imarlı olarak satılan arazinin değeri, ticari imarlı olunca artacak ve hatta katlanacak ve devletin kulübü FB' ye inanılmaz bir rant sağlanacak. Bu rezaleti gören devlet hiç bir şey yapmıyor ne yazık ki.Yetmez gibi Fb Stadının yanındaki araziyi 3 okul karşılığında FBye hediye ediyorlar. Ataşehir' de yaptıkları salondan sonra şimdi iş merkezi yapmak istiyorlar aynı yere. Fenerbahçe yine rant peşinde, imar değişikliği istiyor.

Fenerbahçe, Samandıra Tesisleri davasını yılbaşında kaybetti. Şu anda işgalci konumunda. Devlet gözyumuyor. Fenerbahçe tesisleri arsa sorunu yüzünden Şile'ye taşınıyor! 02-12-2012 Fenerbahçe işgal altında olan Samandıra' yı ne zaman terkediyor? Mahkeme kararı neden uygulanmıyor?

3 okul karşılığı, değeri ölçülemeyen Kenan Evren Lisesi arazisi Fenerbahçe' ye devredilmesi, Ataşehir peşkesini, Faruk Ilgaz Tesislerini ve işgal altındaki Samandıra' yı tüm renktaşlarımız bilmeli.

Tüm arkadaşları duyarlı olmaya davet ediyorum...
 
Mesele sadece karşı tarafın yaptıkları değil. Ne yazık ki kulüp içi çekişmeler yüzünden de acayip şeyler oluyor. Ünal Aysal'ı Galatasaray'a ben üye yaptım diye kasılan Fatih Altaylı gün geliyor "Ünal Aysal dolandırıcı" diyor. Bir den bire "Drogba kaptan olsun" diyor. Gariptir Hagi bile Birinci kaptan olamadı.

Fener'in Samandıra işgali haber bile olmuyor. Her gün SPK diyenler Galatasaray'ın yaptıkları Kanuni ama etik değil diyenler iki gün bahsedip Ataşehir peşkeşinin üstünü kapatıyorlar.

Ataşehir büyük bir peşkeştir. Ülker grubu boşuna o salonu yapmamştır.
 
http://emlakkulisi.com/fenerhace-ile-be ... tari/13062

GSGM MAHKEMEYİ KAYBETTİ Beşiktaş’a BJK Ümraniye Nevzat Demir, Fenerbahçe’ye Samandıra Can Bartu Tesisleri’nin olduğu arazileri 49 yıllığına kiralayan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın kendisine açtığı davayı kaybetti. Bakanlık, yapılan anlaşma gereği, tesisleri genel müdürlüğün yapması gerektiği ve bu arazileri ikinci bir kuruluşa kiralayamayacağı maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle GSGM’ye dava açmıştı.

49 YILLIĞINA KİRALADI Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, mahkeme kendi aleyhine sonuçlanınca Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye bir yazı göndererek 49 yıllığına kiraladığı arazilerin boşaltılmasını talep etti. Ancak hem Siyah-Beyazlılar’ın hem de Sarı-Lacivertliler’in bu araziler üzerinde yaptığı yatırımlar var. Üstelik 49 yıllığına kendilerine kiralandığına dair ellerinde belgeleri var.  Bu yüzden heri iki kulüp de arazileri boşaltma isteğine karşı çıkıyor.

GÖRÜŞMELER YAPILIYOR GSGM’nin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile iki kulüp arasında görüşmeler yapıp, sürpriz sorunu çözmeye çalıştığı bildirildi. Beşiktaş’a kiralanan Ümraniye’deki arazi 145 dönüm üzerinde bulunuyor. Siyah-Beyazlılar buraya 55.600 metrekare alan üzerinde sportif tesisler inşa etti. Sarı-Lacivertliler de eski adıyla Samandıra, yeni adıyla Sancaktepe’deki arazide 80 bin metrekarelik alanda tesislerini kurdu.


Murat Öztürk/Star

http://emlakkulisi.com/fenerbahce-can-b ... siz/145680

Orman Bakanlığı, bölge halkının yararlanması adına tesislerin yer aldığı araziyi Spor Genel Müdürlüğü'ne vermişti. Daha sonra Fenerbahçe tarafından gelen talep üzerine Genel Müdürlük yasasında "Bünyesinde 6 amatör branşı barındıran kulübe bedelsiz verilebilir." maddesi ile arazi Fenerbahçe'ye verilmesiyle, kulüp Can Bartu Tesisleri'ni inşa etti.

Müfettişlerin yaptığı incelemeler neticesinde söz konusu arazinin 3. şahıslara verilemeyeceğini söyleyen Orman Bakanlığı, arazinin kendilerine ait olduğunu belirtti. Son olarak Fenerbahçe ile Spor Genel Müdürlüğü arasındaki yapılan sözleşmenin geçersiz olduğu, sözleşmenin Orman Bakanlığı ile yapılması gerektiği belirtildi.

ARKADAŞLAR OKUYUN TÜRKİYENİN EN PİSLİK CAMİASININ ,İCRAATLARINI...
 

Üst