Küme düşmemek için elimizden geleni yapmalıyız

G

Guest

Misafir
Ya bakın gelin hep birlikte el ele verip gidelim maçlara takıma gaz verelim!!!
 
ABİ HADİ YA BEN VARIM HERKES GELSİN NOLURSA OLSUN GELELİM DESTEKLİYELİM TAKIMLARIMIZI NOLUR YA BEN MAĞLUBİYETLERDEN BIKTIM ERKEK-BAYAN YETER ARTIK
 
Bugün bu mağlubiyetlerden sonra çok olumsuzlaştım.Yalnız seyirci olarak yeterince organize olduğumuzu düşünmüyorum.Zamanında Ahmet Cömert'i ağzına kadar dolduruyorduk.Şimdi ise salon boş.Takımlar arasında pek bir fark yok ama insanların maça gitme isteği kayboldu galiba.
 
En kötü ihtimalle Play autlarda ligte kalırız takımda herkez kafa olarak bitmiş şimdiden gelecek sezonun hazırlıklarına başlansın. kimler gidecek kimler kalacak belirlensin.
 
abi salonları dolduralım o zaman ama kimse gelmek istemiyorlarki
 
Biz elimizden geleni yapıyoruzda fedarasyonda inadımıza gidiyor
 
Hakikaten El amine ceza yok ona yok buna yok bizim oyunculara 3 maç ceza artı toplanamıyolar cezaları görüşmek için bile
 
Bence kendimize ait bi salon yapilmadikca basketbol takimina olan ilgi hicbi sekilde yukselmez. bu sene kayip bir yil oldu belli zaten , şu iki haftada tekel ve erdemirspor maclarini kazanmamiz lazim , yoksa işimiz gercekten cok zorlaşir fikstür de çok zor . umarim takimimiz cezali oyuncularin dönüşüyle kadro zenginliğine kavusur , 2 mactir bu yüzden kaybediyoruz son anlarda. 4 mac kazanirsak ligde kesin kaliriz diye dusunuyorum. umarim başarir takim..
 
Kalan 7 maçtan 4galibiyet çıkartılır gelen mağlübiyetlersen sonra takım özgüvenini kaybetti kritik dakikalarda gelen mağlübiyetlerin etkisiyle sitres yapıyoruz ve maçları veriyoruz. önümüzdeki maçlarda neyin ne olduğunu göreceğiz.
 

Üst