Arkadaşlar burada düşmemek için veya olası play-off şansı için matematiksel ve mantıksal hesaplarımızı, düşüncelerimizi belirtelim. Kerem Seçer'den izin aldım konuyu açmak için.
Kerem SEÇER' Alıntı:Kutay Bey bir sorununuz varsa Duyurular-Eleştiriler-Öneriler bölümünden yazabilirsiniz.
Bu forumda konuların düzeni ve güvenliğini sağlamak benim işim sizin değil. Eğer bir şikayetiniz varsa dediğim yere yazarsınız.
Size cevabım gerek üstteki mesajda gerekse üstteki paragrafta yazılıdır. Anlamış olmanızı umuyorum. İnşallah tekrar verecek cevabınız yok gibi bir düşüncede olmazsınız.
Eser Atalay' Alıntı:puanlari silseler bile bi kere bu takim duser bu bir! iki kepezin kefeni yirtmasi durumunda alttan gelen takimlardan biriyle birlesiriz olmadi seneye 18 takimla oynanir lig zaten dusunuluyordu bence bu sene cok ideal olur 18 e cikmasi Turgay sever bizi dovsede sovsede bulur bi yolunu acikcasi bu sene parkede ligde kalamayiz bosuna debelenmeyelim ama masada her turlu kaliriz zaten Kenya ile Kosta Rika arasinda bir memleket seffaflikda!
Arda EZER' Alıntı:[quote="Eser Atalay":259ci53j]puanlari silseler bile bi kere bu takim duser bu bir! iki kepezin kefeni yirtmasi durumunda alttan gelen takimlardan biriyle birlesiriz olmadi seneye 18 takimla oynanir lig zaten dusunuluyordu bence bu sene cok ideal olur 18 e cikmasi Turgay sever bizi dovsede sovsede bulur bi yolunu acikcasi bu sene parkede ligde kalamayiz bosuna debelenmeyelim ama masada her turlu kaliriz zaten Kenya ile Kosta Rika arasinda bir memleket seffaflikda!
min 13 max 15 galibiyet ile girilir play off potasınaSamet Semiz' Alıntı:1 EFES PİLSEN 23
2 BEŞİKTAŞ COLA TURKA 22
3 BANDIRMA BANVİT 22
4 FENERBAHÇE ÜLKER 21
5 TÜRK TELEKOM 20
6 ERDEMİR 20
7 PINAR KARŞIYAKA 20
8 BORNOVA BELEDİYE 19
9 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BLD. 19
10 TOFAŞ 19
11 ALİAĞA PETKİM 17
12 OYAK RENAULT 17
13 MERSİN BÜYÜKŞEHİR BLD. 16
14 KEPEZ BELEDİYE 15
15 DARÜŞŞAFAKA COOPER TIRES 14
16 GALATASARAY CAFE CROWN 9
(Fülker,Efes,Aliağa ve Kepez'in maç eksiği var şu an bu tabloda.)
Önümüzdeki 17 maçın 13ünü alsak buradan 30. Tahkimdende 5 puan kararı çıksa 35. 35+9=44 Ligde kalmaya yeterde play-off a yetermi?
Geçen sene tam 44 puanla play-off a girdi Daçka.