Bence bugün ülker yenicek ve Play-OFF oynayacağız !
Can Akogul' Alıntı:Bornova feneri yenerse 7. olabilir.(Erdemir 2 maçı da kaybederse) Bu durumda Bornova Fener serisi olur ve 0-0 başlar. Diyeceksiniz ki fener zaten 3 galibiyet alır. Yine de bi bakış açısı olarak akılda tutmak lazım.
abi ben demiştim demeyi sevmiyorum.ama görünen köy kılavuz istemiyor.yattılar malesef bornovaya. :shock:A.Çağlar TORUN' Alıntı:Fenerbahçe yatar da yatar lafları yazılıp duruyor, bir yazın hele babalar neden yatıyor Fenerbahçe?
İçi boş yazıyorsunuz, Fener yatar, e niye yatıyor babacım anlatsanıza bi Allah aşkına.
Tribünsüz, camiasız Tofaş/ Bornova/Antalya ile oynasın Efes, şu anda ligin en formda takımı Galatasaray ile oynamasın diye mi yatacak yani? Kazanır/kaybeder orası ayrı bir tartışma durumu ama yatar demek Fenerbahçe nefretinden başka birşey değil.
İnşallah terslik olmaz ligte kalırız. Düşme ihtimalini aklıma bile getirmek istemiyorum.Kerem SEÇER' Alıntı:Galatasaray'ımız son maçını zaten kazanır. Ama hadi kazanamadı diyelim;
Galatasaray'ımız sadece;
Kepez, Aliağa, Mersin ve Oyak'ın hepsinin kazandığı, (Kepez ile ikili averaj)
Kepez, Aliağa, Mersin'in kazanıp, Oyak'ın kaybettiği, (Kepez ve Oyak ile üçlü averaj)
Kepez ve Mersin'in kazandığı, Oyak ve Aliağa'nın kaybettiği (Kepez, Oyak, Aliağa ile dörtlü averaj)
durumlarında küme düşer.
abi ben demiştim demeyi sevmiyorum.ama görünen köy kılavuz istemiyor.yattılar malesef bornovaya. :shock:[/quote:ro4tycst]Tugay EREN' Alıntı:[quote="A.Çağlar TORUN":ro4tycst]Fenerbahçe yatar da yatar lafları yazılıp duruyor, bir yazın hele babalar neden yatıyor Fenerbahçe?
İçi boş yazıyorsunuz, Fener yatar, e niye yatıyor babacım anlatsanıza bi Allah aşkına.
Tribünsüz, camiasız Tofaş/ Bornova/Antalya ile oynasın Efes, şu anda ligin en formda takımı Galatasaray ile oynamasın diye mi yatacak yani? Kazanır/kaybeder orası ayrı bir tartışma durumu ama yatar demek Fenerbahçe nefretinden başka birşey değil.