Fenerbahce'nin yatacağını sanmıyorum ama şu halleriyle yenmelerininde çok zor olduğunu düşnüüyorumm :?
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Mustafa, Orhun Ene ne demiş?
Kubilay, EuroLeague´in kriterleri çok farklı ve Türkiye kontenjanından giden iki kulüp de belli. Bu nedenle EuroLeague´e ihtimal vermiyorum. Aslına bakılırsa Eurocup için de bir hakkımız yok resmiyette. Çünkü o kupaya da ligi ilk 3. ve 4. sırada bitiren takımlar gidiyor. Ama biz istedikten sonra (yönetim gerekli girişimleri yaparsa) "wild card" ile bu organizasyona katılırız.Kubilay Yelkenci' Alıntı:Biz Play-Offa kalır final oynarsak EuroLeague oynıyabiliyor muyuz ?
euroleague katılmak için şampiyon olmalıyız.şampiyon olursak eğer önümüzdeki sene euroleaguede 3 takım olur.finale kalırsak eurocup katılma hakkı kazanırız.ama şampiyon olursak ön eleme falan yok.türkiye şampiyonu olarak euroleague katılırız.Kubilay Yelkenci' Alıntı:Biz Play-Offa kalır final oynarsak EuroLeague oynıyabiliyor muyuz ?
Can Akogul' Alıntı:son iki hafta çok karışık , ligden düşecek takım için 4 aday, playoffun son iki sırası 5 aday var. maçları kafamda oynuyorum kaç gündür ama işin içinden çıkamıyorum bekleyip görücez
ikili averajdan diye biliyorum ..Selim Sercan Eren' Alıntı:eyüp abi söle ntvspor radyoda erdemiri yakalama ihtimali yokmuş sadece bornovyı yakalama ihtimali varmış anlayamadım ama?
Selim Sercan Eren' Alıntı:eyüp abi söle ntvspor radyoda erdemiri yakalama ihtimali yokmuş sadece bornovyı yakalama ihtimali varmış anlayamadım ama?
Özgür Erdoğan' Alıntı:Eğer Erdemir son iki maçını kaybederse ( Biri deplasmanda Kepez diğeri evinde Efes bence mümkün) Fener Bornovayı yense bizde son maçta Bornovayı 8 sayı farklı yensek bile 3 lü averajda malesef federasyondaki habere göre play off a kalamıyormuşuz.
..