Ligin İkinci Yarısı Başlıyor ?Galatasaray - KKTC

Re: Ligin İkinci Yarısı Başlıyor

Deplasmanlı Süper Lİg'in 10. haftası, yani ligin ikinci yarsının ilk haftasında. 20 şubat Cumartesi günü KKTC'yi Ahmet Cömert'te konuk ediyoruz. Müsait olan herkes maça gelir umarım.
 
Re: Ligin İkinci Yarısı Başlıyor

Rakip önemliymiş bilmiyordum. Benim için önemli olan arma. Arma nerde taraftar orda mantığıyla giderdik biz maçlara ama yazmak lazım tabii. :p Sağ olsun Şamil Bey eklemiş.
 
101-48 bitti diye hatırlıyorum, malum maçın son anlarında oyundan kopuyor insan :) , skorboard'a bakmak aklımıza gelmiyor.

Maçta anılması gereken herkes anıldı, çok eğlendik çok güzel oldu. Gelen herkesin ayağına sağlık.

Yavru Vatan'dan gelen tüm sporcu arkadaşları tebrik ediyorum. Terlerinin son damlasına kadar oynadılar, teşekkürde ediyorum ayrıca zira maç sonu çağrımıza kulak verip Galatasarayımızla el ele yanımıza kadar geldiler.

Maç içinde sürekli fotoğraf çeken 3 yada 4 tane profesyonel fotoğrafçı vardı şaşırmadım desen yalan olur ne iş acaba :) .
 
Bu arada bu maç için Matt'e özel bi parantez açmak lazım çünkü kusursuz bi performansı vardı. Rakibi ilk yarı 15 sayı civarı tuttuk fakat ikinci yarıda fazla şans bulamayanlar ve genç oyuncular girince KKTC'liler de kendilerini biraz olsun gösterdiler.

Ömer 4 sayı attı kaçırdığım sayıları varsa özür dilerim kendisinden fakat bilekleri çok düzgün daha zamanı olsa da olacak sanırım. Gerçi Arda onunla birebir çalışmıştı daha iyi anlatır.
 
Saran da galibiyetlere devam mı ediyor?

Bir de Puan durumunu ve Fikstürü falan takip edebileceğim internet sitesi var mı?
 
işlerimden dolayı anca maçın son periyotında salonda olabildim ama canlı yayında sürekli şamille paslaştık.

salona girince sadece tek bir şeye şaşırdım o da karşı tribünde olunmasıydı.

diğer herşey aynıydı.

yine aynı 50 kişi.(belki bu maçdaha az)

yine aynı olmayan insanlar dilara hanım.

yine galibiyet.


aslında yazacak çok şey var ama hepsinisene sonuna saklıyorum tarftarlık adına arma adına.


vallah bu maç şamil sana armağan olsun abim ve sana da helal olsun.

insanlar istanbulun göbeğindeki salona gelmeye üşenirken sen karda kışta güneşte resmen karşı yakadan deplasman yapıyorsun .
 
İyi düşüncelerin için teşekkür ederim Ahmet abi. Maç için kıtalararası yolculuk yapsamda :) onlar için her şeye değer abi. İnşallah bir gün o salonun dolduğunuda görür bu gözler.
 
Şu forumda İstanbul'dan o kadar insan varken, İstanbul'daki her maçta tribündeki insan sayının değişmemesine inanılmaz şaşırıyorum. Her maç şu forumdan en az 15-20 kişi gitse fena mı olur?

Destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Yüreğinize sağlık.

Engelsiz Aslanlarımıza da kocaman tebrikler.
 
Ahmet Abi, ben yurtdışındayken bu kadar doluysam, sizin neler hissettiğinizi tahmin etmek çok zor olmasa gerek. Sezon sonundaki yazınızı merakla bekliyorum, şu şubeyi biraz olsun desteklemiş her insanın da ekleyecek bir şeyleri olacağını düşünüyorum.

Ahmet Önder' Alıntı:
aslında yazacak çok şey var ama hepsinisene sonuna saklıyorum tarftarlık adına arma adına.
 
DESTEKLEYEN HERKESIN YUREĞİNE SAĞLIK

Futbol bir fenomen spor denınce akla gelen ilk musabaka dalı..sporcu denıncede akla gelen ilk şey futbolcu herkesin olmak istediği meslek ise futbolcu neyse fazla uzatmayacağım. bizimle orda olup takımımızı destekleyen formaya armaya gönül veren herkesin yureğine sağlık ve aynı renk formayı ve armayı sırtında terleten sporcu kardeşlerime sonsuz teşekkurler... herşey şanlı Galatasaray için....
 

Üst