Lindsay Whalen

Ben Ünal Aysal gibi bir başkan varken takımda para sorunu olacağına hiç ihtimal vermiyorum.

Sorun varsada çözülür ve işler yürür.Unutmayalımki para sorunu yönetimseldir.Sonucu başkanı ilgilendirir.Başkan buna izin verirmi?Rahat olun.

Yönetimsel bir hata varsa hepimiz eleştrimizi yaparız fakat Efes maçı öncesi Gordon , şimdi Fenerbahçe Ülker finali öncesi bu kadın takımı haberleri biraz enteresan duruyor sevgili renktaşlar. Bakın ben demiyorum ki bunlar yokmuş gibi davranalım fakat bugün bu haber yapılmaz, yapılsada benim Galatasaray'lı kardeşim abim bunu konuşmaz, konuşmamalı. L.Whalen'ın parasını alamayıp gittiği isabet olmuş ayrıca, kendisine hakkı olan parayı öderiz yerine yeni oyuncu alırız ben takıma çok büyük bir katkısı olduğunu da düşünmüyorum.

Madem böyle bir durum var adam gibi resmi bir açıklama yapılır veya yöneticinin biri çıkar söyler. Medya zaten 3-4 gündür Hawkins olayıyla çalkalanıyor bir Allah'ın kulu çıkıp da ''evet B numunesi de pozitif çıktı'' veya ''hayır yalan haber bunlar henüz B numunesi açılmadı'' tarzında bir açıklama yapmadı. Bende resmi olmayan bu haberlerin kritik dönemlerde ortaya atılmasına şüphe ile bakıyorum. Hawkins haberleri de Efes ve Banvit maçlarının arefesinde ortaya çıkmıştı ve resmi bir kaynak olmadan !

Buyrun size resmi açıklama resmi basket hesabından dün neden kadroda olmadıklarıyla ilgili:

‏@GSBasketMedya
Lindsay Whalen ve Nevriye Yılmaz bugün dinlendirecekleri için kadroda olmayan isimler.

Meğerse kadın Fransa'ya kaçmış. İlkan olayı, Hawkins, para sorunu, en son da oyuncunun ülkeden kaçması. Hangisiyle ilgili resmi açıklama gördük ki bekliyoruz bunda? Efes maçı günü GSbasket hesabından da bu konu dillendirildiyse boşuna değildi, o 2 gün içerisinde ödeme yapılsa bugün oyuncu kaçmamış olacaktı, rezil olmayacaktık.

Bu arada başkana güvenmesini anlıyorum çoğu kişinin ekonomik konularda, ama ben başkanın haberi olduğuna emin değilim bu konudan problem de o, şube yöneticisi ileticek onu da başkana, çekindi mi artık naptıysa beyfendi bu durumlara gelindi.

Murat Özyer'in şube başına geçtiği günden beri yüzümüz bir gülmedi.Bu ne amatörlük, başkana iletmiyorlar mı hiç durumu.İlettiği halde halen durum aynı ise o zaman niye istifa edip bu şartlarda çalışamam kabak benim başıma patlar diyemiyorsun Murat Hoca. Bu mu senin Galatasaraylılığın.Her 2 durumda da suçu var şube yönetiminin maalesef.Yazıklar olsun.

Para sorunu haberlerinin takımı veya oyuncuları ciddi ciddi negatif etkilediğini düşünenler var mı? Yahu bu haberlerle öğrenmiyor takım bunları, zaten parayı alamayan kendileri. Bu haberler sayesinde şubede tıkanan yollar açılıyor belki de. O haber yapmasın, bu haber yapmasın peki bu haberler olmazsa oyuncuların motivasyonunu kim sağlayacak? Haklarını kim koruyacak? Takım da oyuncular da şube de kulüp de bize ait. Birisi diğerine karşı sorumluluğunu yerine getirmiyorsa uyarmak da bizim görevimiz. İster müşteri olalım ister taraftar.

Bu nasıl iştir ya ? Klüp çıkıp diyor ki ''whalen dinlenecek'' ertesi gün bi bakıyoruz kaçmış ! Bu nasıl bir rezalet ! B numunesinin açıldığını bizim klüp hariç herkes öğrenmiş bu da ayrı bi skandal.

Yazık çok yazık.Umarım problem halledilir ve geri döner.Whalen geldiği ilk maçtan en son maça kadar en iyi oyuncularımızın başında gelmekteydi.Kulüp futbola milyonlar saçıp komik rakamları ödeyemiyorsa yazıklar olsun derim.Biz daha başka transfer bekliyoruz, var olan oyuncular nasıl gider anlamak mümkün değil.

Whalen'a zaten gerek yoktu diyenleri anlamıyorum, anlamayacağım da. Takıma verdiği katkı ortada. Parasını alamadığı halde canla başla mücadele etti. 2 aylık bir süreçten bahsediyoruz burada. Terketmemeliydi diyemeyeceğim çünkü buna yüzüm yok. Sözleşmeyi feshettiği anda bir çok takım onu kadrosunda görebilmek için mücadele edecektir. Biz bu sporcuyu transfer ettiysek, söz verdiğimiz gibi parası ödemeliyiz. Biz Galatasarayız. Haddi olmayan bir çok insan bu haberi duyduktan sonra bizi ağızlarına sakız yaptı. Yazıklar olsun yönetime. Bizi hallere düşürenlere yazıklar olsun!

Whalen'a zaten gerek yoktu diyenleri anlamıyorum, anlamayacağım da. Takıma verdiği katkı ortada. Parasını alamadığı halde canla başla mücadele etti. 2 aylık bir süreçten bahsediyoruz burada. Terketmemeliydi diyemeyeceğim çünkü buna yüzüm yok. Sözleşmeyi feshettiği anda bir çok takım onu kadrosunda görebilmek için mücadele edecektir. Biz bu sporcuyu transfer ettiysek, söz verdiğimiz gibi parası ödemeliyiz. Biz Galatasarayız. Haddi olmayan bir çok insan bu haberi duyduktan sonra bizi ağızlarına sakız yaptı. Yazıklar olsun yönetime. Bizi hallere düşürenlere yazıklar olsun!

Kim "gerek yok" diyor bilmiyorum, WNBA'nın en iyi üç pg'sinden biri. Her takım havada kapar.

Öncelikle buradan başlamak istiyorum:

@GSBasketMedya
Lindsay Whalen ve Nevriye Yılmaz bugün dinlendirecekleri için kadroda olmayan isimler.

Dün yazmıştım eğer şubeden böyle bir açıklama geldiyse kesinlikle ikisinin de sebebi dinlenme değildir diye bugün belli oldu olay. Bu yapılan resmen yalancılıktır. İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylemektir. Yapılan hatanın örtbas edilmesidir. Koskoca Galatasaray kulubünde böyle birşey nasıl cezasız kalır akıl alır iş değil. Basketbol şubesi resmen çiftlik olmuş. Hele ki kadın basketbol tam bir rezalet. Geçen seneden beri olan bitenler inanılır gibi değil. Bakalım bu olayın günahını kime atacak sevgili şube idarecilerimiz. Malum olan onca rezillikte onların hiç hatası yok çünkü! Birde utanmadan dinlendiriliyolarlar diye mesaj atıyorlar. Yazıklar olsun, verdiğimiz paralar haram olsun hepinize!

Diyecek söz kalmadı artık bu şubedekilere. Bünye alışkanlık yapmaya başladı, her türlü rezalet, pislik var.

Para sorunu ilk olan bir şey değil. Defalarca yaşandı yine yaşanacak. Önemli olan bu durumu idare edememek. 1 hafta önce ihtar çeken oyuncuyu göz ardı edersen olacağı budur.

Hayır Ekrem hocaya üzülüyorum, adamın kaderinde var hep bu sorunlar. Umarım onuda kaçırmayız.

Lindsay Whalen takımdaki en çok beğendiğim ve güvendiğim oyunculardan biriydi. Daha sezon başında transfer edileceği haberi çıktığında “tam isabet” demiştim ve çok sevinmiştim.
Oynamaya başladıktan sonra da fikrim hiç değişmedi, hatta beklediğimden de iyi buldum onu. Sancho ile birlikte kritik anlarda maçın kaderini değiştirebilecek yeteneklere sahip en güçlü silahlarımızdan biriydi.

Adı geçen yeni transferler bence Whalen’le kıyaslanamaz. Yani kan ve “hava” kaybettik.

Ayrıca gittiği için Whalen’in suçlanması bence hiç doğru değil. Yönetimin başarısızlığını örtmek için kullandığı yöntem hem ayıp hem de taraftara saygısızlıktır. Taraftarı “bilgisiz”, “aptal” yerine koyan bir yönetime sahip olmamız büyük talihsizlik.
Bu kaçıncı vaka oldu. Bence şube yönetimi itibarını ve güvenilirliğini kaybetmiş durumda. Birileri bırakmalı, hem de üst düzeyde görev değişikliği şart diye düşünüyorum.

Üzgünüm…