Lindsay Whalen

Whalen sakatlanmışsa iyileşir.Takım zaten yerli oyuncuların iyi performansıyla iyi gidiyor.Yaz boz tahtası değil ondan vazgeçelim bunu alalım bana pek mantıklı gelmiyor.Takımın savunma performansı çok iyi,hücum performansıda kötü değil.Zaten takımımızın oyun mantalitesi değişiyor artık topu Taurasi ,Ağustus vb tarz oyunculara verip sayı atmasını beklemek tarzı oyundan ,topu dolaştırıp en uygun oyuncuya verip sayı attırmayı prensip edinen bir oyun yapısına geçildi.Ben şimdi oynamaya çalıştığımız oyunu daha çok beğeniyorum.Bu oyun mantalitesi oyuncularımızın hem sorumluluk almalarını hemde takıma skor katkısı vermelerine neden oluyor.Işıl ve Bahar da bunu net görüyoruz.Whalen oynamaya çalıştığımız oyuna uygun oyuncu olduğunu düşünüyorun.

"O sırada da 1 aylığına başka bir yabancı oyuncu transfer edeceğiz."

Herşeyi geçtim bu söylenmişse diyecek birşey bulamamıyorum.Yama mı yapıyorsun gardaş:D

Lindsay Whelan ıyı oyuncu olabılır ama sankı bızım ıhtıyacımız olan bır oyun kurucu'ya benzemıyor. Rakamlar'ı ıyı ama heran topu kaybedecekmıs gıbı oynuyor takımı yonetmek konusunda cıddı soru ısaretlerım var.

Agustus'tan sonra bu kadar takımı sahiplenecek bir oyuncunun geleceğini zannetmezdim.
Ancak muazzam bir karakter, kaybedilmemesi gereken bir oyuncu.
Yeteneğine bakılınca Avrupa'da bu zamana kadar değerini bulamamış bir isim.
Umarım Galatasaray çatısı altında efsaneleşir.

Çok süper yıllardır bulamadığımız veya almadığımız bi guard. Sonunda takımı oynatan gerçek bi guard bulduk.Hem savunma da hem ofansta çok iyi.Nazar değmesin ALLAH sakatlıklardan korusun.

Agustus'tan sonra bu kadar takımı sahiplenecek bir oyuncunun geleceğini zannetmezdim.
Ancak muazzam bir karakter, kaybedilmemesi gereken bir oyuncu.
Yeteneğine bakılınca Avrupa'da bu zamana kadar değerini bulamamış bir isim.
Umarım Galatasaray çatısı altında efsaneleşir.

Üniversite deplasmanında (Kartaltepe'den sanırım) basket faul kopartınca yumruğunu sıkmasını unutamıyorum. Aynı şekilde son Mersin maçında Sancho rakibi top kaybına zorladıktan sonra arkadan gelip ona sarılışı da dikkatimi çekmişti. Molalarda takıma acayip gaz veriyor. Bir de TED maçında, saha içinde oturan küçük bir taraftarla gözgöze gelince, ona el sallayıp gülümsemesi ve küçük taraftarın beklenmedik tepki karşısındaki sevinci insanın yüzünde tebessüm yaratan cinsten bir andı. Whalen'ın yeri bambaşka şu bütünleşmeyi görünce :)

Türkiye kupasını kazandıktan sonraki sevinci kırk yıllık Galatasaraylı gibi oldu, çok güzeldi, önemli ve değerli bir oyuncu.

Galiba haber doğru, İsmail Şenol kaynaklı, bu sene şubedeki para sıkıntısı ilginç, üstelik futbola milyon eurolar akıtılırken...

Drogba'nın bir imza parasına koskoca takımı kuruyorsun. Oyuncuya para ödemiyorsun. Madem çifte standart uygulayacaksın. Ne diye milyonlar akıtırsın ki şubeye.. Ya kapat git, ya da doğru dürüst yönet.