Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bizim Ünal başkanın özel uçağı vardı, olmadı onla gidip gelelim![]()
Hangi başlığa yazacağımı bilemedim ama öncelik Eurocup maçları olmak üzere taraftarımızın basketbol takımımıza hakettiği ilgiyi göstermediğini görmek beni çok üzüyor. Evet EL'de oynasaydık iyi olurdu ama Eurocup'ı almak da en az o kadar önemli ve değerli. Aynı şekilde BBL'ini de senelerdir kazanamadığımız gerçeğini unutmayalım. Bu takım ve teknik kadro arkalarında inanan bir Galatasaray taraftarı gördükçe olduğundan daha da başarılı olacaktır.
Geçen seneki Barcelona, CSKA, Siena maçlarındaki ortamı unutmak mümkün mü? Biraz daha ilgi ve gayret...
Burada goz gozu gormuyor sisten..Galatasaray aski icin 3 gun isten izin aldim,bi disari cikim dedim kendimi arabalari zor goruyorum yollarda..Bugun geceye kadar kapali olur bence bu gidisle havalimani.. Zaten havalimanini yakmaya gidecegiz karsilamaya takimi 10-12 kisi...Ayni Manchester karsilamasi gibi..Rusya-Turkiye-Avrupa Galatasaray aski ile havalimanlari yanacak !)
Sis yüzünden kapalı bir havaalanına nasıl inmelerini düşünüyorsun acaba![]()
Bir şekilde gelin diyorlarmış. Bence maçın hakemleri de gelemeyecek. 24 saattir kapalıymış havalimanı, belli ki yakın havaalanlarını da tercih etmemişler. Yarın gidip maçı oynarsak hiç şansımız yok. Zaten saatleri 2 saat ileri. Çok zaman yok.Eurocup yönetimi ne yapmayı amaçlıyor yahu. Akıl var iz'an var. Herşeyin hayırlısi artık. Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler inşaAllah...