Yakinlarda havalimani varda,Murat Ozyerin daha Krasnodarin dunya uzerinde nerede oldugundan 2-3 gun once haberi oldugunu dusunuyorum...Ben olsam ne yapardim... Anapa-Novorossisk-Rostov'da havalimanlari acik su an.. Rostov-krasnodar arasi 280 km olup,otobusle 5 saattir... Thy Rostov'a ucmaktadir.Ayni sekilde Pegasus ucagi ile Anapaya 200 km ve Novorossiske 187 km uculup karayolu ile ulasimlari saglanabilirdi... Bunlar icin Uluslararasi Idari isler,personel isleri,PR'i guclu,cografyayi ulkeleri az cok bilen(minimum),onceden organizasyon planlama yapabilecek yoneticlere ihtiyac var.. Ilkan Karaman hesabini versin de kendisi sonra Krasnodar'i tanimaya baslar Murat Ozyer! Usa'de yasamakla dunyada her seyi yaparim olmuyor! Gereksiz harcamalar,gereksiz yatirimlar ancak Turkiyede yapilir.Spor ve diger branslarda her yerde...Surada calistigim yerde bile,organizasyon eksik..Proje Muduru firmanin kafasina gore iddiali is yapiyor sonra kendini hakli cikartmaya basliyor yanlis is ile alakali..Su en siradan bir rus sirketinde,klubunde calisan Rus kizlar ofislerde inanin bir Murat Ozyerden bir baska yoneticiden daha kisa ve net cozumler uretir..Turkiyede ceketi kravati giyen aileden zengin olan her seyi bilirim diyor,ve boylelikle ulkede sistemler islemiyor..Yazik!