Lokomotiv Kuban 91 - Galatasaray M.P. 66

Hangi başlığa yazacağımı bilemedim ama öncelik Eurocup maçları olmak üzere taraftarımızın basketbol takımımıza hakettiği ilgiyi göstermediğini görmek beni çok üzüyor. Evet EL'de oynasaydık iyi olurdu ama Eurocup'ı almak da en az o kadar önemli ve değerli. Aynı şekilde BBL'ini de senelerdir kazanamadığımız gerçeğini unutmayalım. Bu takım ve teknik kadro arkalarında inanan bir Galatasaray taraftarı gördükçe olduğundan daha da başarılı olacaktır.
Geçen seneki Barcelona, CSKA, Siena maçlarındaki ortamı unutmak mümkün mü? Biraz daha ilgi ve gayret...

Hangi başlığa yazacağımı bilemedim ama öncelik Eurocup maçları olmak üzere taraftarımızın basketbol takımımıza hakettiği ilgiyi göstermediğini görmek beni çok üzüyor. Evet EL'de oynasaydık iyi olurdu ama Eurocup'ı almak da en az o kadar önemli ve değerli. Aynı şekilde BBL'ini de senelerdir kazanamadığımız gerçeğini unutmayalım. Bu takım ve teknik kadro arkalarında inanan bir Galatasaray taraftarı gördükçe olduğundan daha da başarılı olacaktır.
Geçen seneki Barcelona, CSKA, Siena maçlarındaki ortamı unutmak mümkün mü? Biraz daha ilgi ve gayret...

Eurocup'ta grup sonrası oynacacak maçlarda gereken atmosfer saglanacaktır. Geçen sene EL'de oynanan ilk Unıcs Kazan maçında da zayıf bir atmosfer vardı ve salonun yarısı boştu.

Evet malesef yenilmiştik o maçta. Prokom maçı da hedef maç olmasına rağmen salon boştu ve o maçı da uzatmada zor kazandık.
Galatasaray taraftarının sadece Fenerbahçe maçına ya da ünlü takımlara ilgi göstermesi takım adına hiç iyi bir destek değil. Bu gruptan çıkamazsak hayıflanmanın bir faydası olmayacak. Geçen sene yarı finalde Beşiktaş maçlarını da ciddiye almayıp boş salona oynadık. Bu sene pişman olmayalım bari...

Burada goz gozu gormuyor sisten..Galatasaray aski icin 3 gun isten izin aldim,bi disari cikim dedim kendimi arabalari zor goruyorum yollarda..Bugun geceye kadar kapali olur bence bu gidisle havalimani.. Zaten havalimanini yakmaya gidecegiz karsilamaya takimi 10-12 kisi...Ayni Manchester karsilamasi gibi..Rusya-Turkiye-Avrupa Galatasaray aski ile havalimanlari yanacak !)

Burada goz gozu gormuyor sisten..Galatasaray aski icin 3 gun isten izin aldim,bi disari cikim dedim kendimi arabalari zor goruyorum yollarda..Bugun geceye kadar kapali olur bence bu gidisle havalimani.. Zaten havalimanini yakmaya gidecegiz karsilamaya takimi 10-12 kisi...Ayni Manchester karsilamasi gibi..Rusya-Turkiye-Avrupa Galatasaray aski ile havalimanlari yanacak !)

Yakınlarda başka bir hava alanı yok mu? Oraya inip kara yolu ile kubana gidilemez mi?

Yakinlarda havalimani varda,Murat Ozyerin daha Krasnodarin dunya uzerinde nerede oldugundan 2-3 gun once haberi oldugunu dusunuyorum...Ben olsam ne yapardim... Anapa-Novorossisk-Rostov'da havalimanlari acik su an.. Rostov-krasnodar arasi 280 km olup,otobusle 5 saattir... Thy Rostov'a ucmaktadir.Ayni sekilde Pegasus ucagi ile Anapaya 200 km ve Novorossiske 187 km uculup karayolu ile ulasimlari saglanabilirdi... Bunlar icin Uluslararasi Idari isler,personel isleri,PR'i guclu,cografyayi ulkeleri az cok bilen(minimum),onceden organizasyon planlama yapabilecek yoneticlere ihtiyac var.. Ilkan Karaman hesabini versin de kendisi sonra Krasnodar'i tanimaya baslar Murat Ozyer! Usa'de yasamakla dunyada her seyi yaparim olmuyor! Gereksiz harcamalar,gereksiz yatirimlar ancak Turkiyede yapilir.Spor ve diger branslarda her yerde...Surada calistigim yerde bile,organizasyon eksik..Proje Muduru firmanin kafasina gore iddiali is yapiyor sonra kendini hakli cikartmaya basliyor yanlis is ile alakali..Su en siradan bir rus sirketinde,klubunde calisan Rus kizlar ofislerde inanin bir Murat Ozyerden bir baska yoneticiden daha kisa ve net cozumler uretir..Turkiyede ceketi kravati giyen aileden zengin olan her seyi bilirim diyor,ve boylelikle ulkede sistemler islemiyor..Yazik!

Ucak havalandi ve bizler birazdan 7-8 Turk havalimanini yakmaya gidiyoruz !!)))

SON DAKİKA: Galatasaray Medical Park, kötü hava şartları nedeniyle Rusya'ya inemedi ve İstanbul'a geri döndü.

Ergin Ataman: Maçın ertelenmesini istedik ama Eurocup yönetimi ısrarla müsabakanın oynanmasını istiyor. Oyuncular yorgun ve moralsiz.

Eurocup yönetimi ne yapmayı amaçlıyor yahu. Akıl var iz'an var. Herşeyin hayırlısi artık. Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler inşaAllah...

Eurocup yönetimi ne yapmayı amaçlıyor yahu. Akıl var iz'an var. Herşeyin hayırlısi artık. Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler inşaAllah...
Bir şekilde gelin diyorlarmış. Bence maçın hakemleri de gelemeyecek. 24 saattir kapalıymış havalimanı, belli ki yakın havaalanlarını da tercih etmemişler. Yarın gidip maçı oynarsak hiç şansımız yok. Zaten saatleri 2 saat ileri. Çok zaman yok.

Yarın bişekilde gidip maça çıksak bile bizim için çok hayırlı olacağını düşünmüyorum takım zaten yorgun ve rakip zorlu.Eurocup saçmalıyor.

istanbul- donetsk uçakla, donetsk - krasnodar otobüsle 6.5 saat bu şekilde de gidilebilirdi. Birde anlamadığım koskoca galatasaray kulubü nasıl o daracık koltuklu uçakla gider , benim 185 boyumla bile ayaklarımı oynatmam mümkün değildi.

1hafta önce bu sıkıntının yaşanacağını söylüyordu yetkililer sen pazar günü uçarsın ukranyaya ordan otobüsle sabaha karşı geçersin krasnodara takım pazartesi dinlenir.salı idman yaparsın çarşamba maça çıkarsın.Ama bunu düşünecek idareci nerde!!!! bu maçın bu tarihte oynanacağı en az 3 hafta önceden belli gönderirisin birini oteli beğenir yeri ayarlar kapora veriri gelir.Ama bunuda düşünecek adam nerde?????

Su an burasi goz gozu gormuyor..Balkondan bakinca ne severnaya caddesi gozukuyor ne de tren yolunun orasi..Bu havada degil ucak araba bile zor gider.