Lokomotiv Kuban 91 - Galatasaray M.P. 66

46-36 ilk yarı bitti, euroleague yönetimi allah belanı versin. Ertelenmesi gereken maçı ertelemedin.

Ilk Yari yi 10 sayi geride kapattik.Ruslarla ugrasmaktan mac sonu asil maca hazirlanmaktan su anda pek konsantre olAmiyoruz maca.Cenk Akyolun benchte kafasina plastik korna atan 3-5 kisiyi tespit ettik.Mac biter bitmez Krasnodarda 2.mac baslayacak.sAlonda aklimda kalan Gordonun laubali hareketleri.Aroyyo diyorum ve demeye devam.Ikinci yari tezahuratlari arttiracaigz

İlk yarı 10 sayı gerideyiz. Farkı biraz azaltsak çok iyi olurdu. Bu arada yağmur gibi üçlük atıyorlar. Calethes'i durdursak işi çözeriz.

Bütün maç böyle atamazlar,biraz daha sert savunma yaparsak farkı kapatabiliriz ama yorgunluk ve maceralı yolculuğun etkileri hissediliyor.(Takım bu sabah 4,5 - 5 gibi uyandı,yatıp uyumaları ve dinlemeleri gerekirken,şu an yüksek düzeyde bir basketbol maçı oynamaya çalışıyor).

Allah'ın laneti üzerinize olsun Eurocup Yönetimi. Yorgunluk etki etmeye başladı. Dünde dedim,yine diyorum. Dış adam savunmasını iyi yapmak gerekiyor. Ama yapamadığımızdan %60 ile üçlûk yiyoruz. İkinci yarı savunmayı toparlarız inşaAllah...

CALATHES 19 verimlilik puanıyla ilk yarıyı tamamladı sayı ve asistleriyle takımı taşıyor, onu durdurabilirsek maçı alabiliriz.İkinci yarı bu 3lüklerde girmez heralde (yeter bence) 14te 8 attılar ayrıca rib.sıkıntımız da var gibi gözüküyor.

Bu Kuban'ı İstanbul'da evire çevire yenmek lazım. Takım da yorgunluk çok bariz.

52-38

Hücum ve savunma da iyi değiliz. 2 sayı attık sadece ikinci yarı. Gerçi bu maç ne kadar eleştirilir ki takım!

Herkes yorgunluk diyor da farkında mısınız bilmiyorum ama adamlar düşük tempoda oynuyor. Hızlı tempoda oynasalar biterdik iyice o zaman. Rakip iyi bunu kabul etmek lazım. Pas kanallarını tıkayamıyoruz. Sorun bu. Yorgunluk değil kesinlikle.