Los Angeles Clippers

Emre Yüksel' Alıntı:
Çok sayılmaz da Gazanfer, kolay değil : )
Kendi maçım bitti, New York yenilecek diye yatmıyorum bak..
Onun da son 2 dakikasına takılalım..

Zor oldu ama bizim oldu :)

Griffin 29 sayı, 12 ribaund, 4 asist.

B.Davis 16 sayı, 7 asist.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Minnesota'ya karşı bir kaza yaşamayalım.

Gözler "Three straight wins" i görsün artık.

Bir de Blake Griffin All-Star olsun.

Gazanfer, Lakers da başka şehre taşınsın mı : ))
Neyse tebrikler..
Bir daha sezon sonuna kadar Kevin Love'ın 12 sayı, 10 ribauntta kaldığı maç olmaz zaten.. Size denk gelmiş, şanslısınız..
Bu Eric Gordon da ısındırılmaması gereken bir adam, " bu gece atıyorum " moduna geçtiği zaman durdurulamıyor, saf şutör..
Şimdi Houston ve Phoenix maçlarınız varmış..
Seri devam edebilir..
 
Blake Griffin 22 sayı, 10 ribaund, 7 asist.
Eric Gordon 36 sayı, 6 asist.
Ryan Gomes 22 sayı, 10 ribaund.
Baron Davis 8 sayı, 12 asist.

İstatistikleri de vermiş olalım.
 
Houston maçının sonu gerçekten izlenesi.

90-84 durum Blake Griffin üçlük çizgisinde topu alıyor. Herkes üçlük atamaz artık derken üçlüğü sokuyor, fark 3.

3 sonraki hücum 95-92 top Blake Griffin'de 3 sayı çizgisinde. Yine girecek üçlük belki ama Chuck Hayes şutu bozuyor maçı kaybediyoruz.

24 sayı, 18 ribaund, 2 asist, 2 top çalma bu maç istatistiği. Arka arkaya 17.double double da geldi böylece.

Blake Griffin'de kısa atletizmi var. 2.08 boyundaki, o fiziğe ve kas yapısına sahip bir adam bu kadar atletik olunca ortaya böyle birşey çıkıyor. Bir de bu maçta kritik yerlerde sorumluluk alması, şutuna güvenmesi ve her maç şutunu geliştiriyor olması da çok heyecan verici.

Biraz erken ve iddaalı konuşayım. Efsaneler arasına gider bu gidişle ve biraz da şansla.

Bana basketbolu ve NBA'i sevdiren Baron Davis'in yanında böyle bir adam olunca da izlenesi, tutulası bir takım oluyor Clippers.

Seyirci de artık iyice havaya girmiş durumda, güzel günler yakın.

Lakers'a Los Angeles'ın sahipsiz olmadığını göstermenin zamanı geliyor :)
 
Blake Griffin, gerçekten çok zevk veren bir oyuncu oldu.Halada olma aşaması devam ediyor.
Clippers, onu bir şekilde desteklemeli bence.Zira böyle kabına sığmayan bir adam illaki şampiyonluk tutukusu ile yanıp tutuşacaktır.Şimdi kendini kabul ettirme aşamasında diye bu durum rahatsızlık çıkarmaz ama ilerde bu konu sıkıntı yaratır kesinlikle o yüzden Clippers planlarını şimdiden yapmalı.
 
Doğan'ın dediğine ek olarak sanırım Kaman'ı yolcu edeceğiz sene sonunda takas ile.

Griffin, DeAndre Jordan ile saha içinde/dışında çok iyi anlaşıyor.

İkisi de atletik, DeAndre Jordan hücumda top istemeyen bir oyuncu. Hücum-savunma olarak birbirlerini iyi tamamlıyorlar ve DeAndre de gelişime müsait bir oyuncu. Savunma yönüne odaklanırsa iyi bir ikili olabilirler Griffin ile.

Eric Bledsoe umut verici, şutunu biraz daha düzeltmeli.

Eric Gordon gayet formda.

Aminu enerjik.

Bu isimlere Baron Davis, Ryan Gomes, Craig Smith gibi isimleri de eklersek fena değiliz şimdiden bile. Eksiğimiz nokta bir şutör, saf şutör, Eric Gordon'ın penetre üzerine oynadığını düşünürsek.. Bir de iyi bir görev adamı uzun gelebilir belki.

Hepsini geçtim hiç hamle yapmasak da 5 yıl sonraki ilk 5'imiz şimdiden hazır. En sevindirici durum da bu.

E.Bledsoe-E.Gordon-A.Aminu-B.Griffin-D.Jordan
 
Clippers'ı çok ciddi takip ediyorum dersem yalan olur ancak izlenimim Baron'un her ne kadar hala formda olsada eskisi gibi olmadığı yönünde.Bu anlamda takımda bu ABİ-YILDIZ statüsüne daha efektid takımı sürükleyecek biri gelebilir mi acaba diye düşünmüyor değilim aslında.
Tabi bu fikrimde yanılıyor olabilirim öyleyse dahi artık yüksek kontratları bırakmış tecrübeli isimlere yönelirlerse bu genç ve potansiyelli takım için büyük kazanç olabilir.

Kaman'ın gidişi tek başına kazançtır benim gözümde.
 
Kaman gittiği yerde topunu oynar Clipps de arkadan bakar sonrasında. DeAndre Jordan'ın önünü açacakmış franchise. Adamı kaç yıldır izledim yaz liglerinde bile. Adam bildiğiniz odun ve acaip şımarık bir adam . Yaz liginde çaylaklara yaptığı tripler filan tam anlamıyla işi dışında herşey ile uğraşan klasik gereksiz adam. Atletizm de kullanıldığı zaman güzel. Aminu şu an sadece atlet bir oyuncu başka hiç bir şeyi yok üstüne koyarsa çok iyi oyuncu olur ama koyamazsa ortada bir d-miles örneği var. O da Clipps'te başlamıştı maceraya. Baron bariz satıyor takımı sezon başından beri. Takım sahibi Grunfeld'in Baron'a bazı kötü ithamlarda bulunduğu söyleniyor. Mutlaka etkilemmiştir bu oyununu. Bledsoe çok iyi bir guard olacak bence ama biraz domine etme gücü zayıf. kayboluyor oyunun içinde. Yaz liginde Patrick Mills'e karşı bile baya bi ezilmişti ama 2 sene sonra iyi bir guard olur. Clipps ile sene sonunda 1den seçme yarışına gireriz herhalde.
 
Kaman Allah aşkına gitsin, hatta MVP olsun gittiği yerde arkadan bakmaya razıyım ben.

DeAndre Jordan bu sene gayet iyi, hücumda potaya yakın top aldığında atletizmi ile bitiriyor çoğu pozisyonu, savunmada da rakibin etkili uzununu tutuyor.

Aminu'nun olabileceği şey zaten iyi bir görev adamlığı, daha çok işlenecek bir adam için fena sinyaller vermedi bu sene.

Baron Davis'in takımı satması gibi birşey söz konusu değil. Sezon başından beri Clippers'ın ortalama 3 maçından 1'ini canlı izlemişimdir. Savunmada bu seneki kadar agresif ve istekli olduğu sene hatırlamıyorum ben, oyuncunun özel fanı olarak.

Şutlar girmez vs. ama böyle itham etmek yanlış oyuncuyu. Blake Griffin'in de oyununu 1 kademe daha yukarı çıkartacaktır Baron, geçmişte J-Rich ve Monta Ellis'e yaptığı gibi.

Blake Griffin'deki hırs, kazanma arzusu varken sezonu en az 5-6 takımdan yukarıda bitiririz gibime geliyor.
 
Sezon başından beri dediğiniz zaten adam ağır sakatlık yaşadı 3 haftaya yakın oynamadı. Döndüğü gibi de eski egoist Baron Davis gitmiş takımı için çırpınan biri gelmiş. Clippers büyük takım olma yolunda ilerliyor bence. Kaman konusunda bişi demem giderse gitsin. Griffin büyük şanstır Clippers için
 
Phoenix maçını izleyen var mı bilmiyorum ama yukarıda yazılan bazı şeylere cevap olmuştur direk.

Baron ortadaki topa filan atladı biraz önce, ardından da Griffin atladı, topu kazandık. Üstüne Baron bir de üçlük atınca yüzünde gördüğüm hırs, jest ve mimikleri yetti bana.

Kısacası bu maçın sonucu ne olursa olsun;

Baron is back. ;)
 
Tam bunları yazdım üstüne Aminu top çaldı ve fast breakte çok sert bir faulle durduruldu. Başta Griffin, tüm takım orada bitti hemen.

Seviyorum takımımı :)

Edit: Şimdi de Baron asist, Blake Griffin çok sert faule rağmen basket faul.

Neler neler oluyor böyle :)
 
Gazanfer,
Baron'un oyunculuğuna laf etmiyorum ben.Baron bir takımı şampiyonluğa götürecek yıldız değil diyorum.Mid-level bir kontratı olsa ona tapılsın derim.Gerçi kontratını bilmiyorum ama tahmini konuşuyorum.

Ama eğer düşündüğüm miktarlarda ise kontratı işte yukarıda tüm dediklerim geçerli hale geliyor.Yoksa Baron'un hırsını kaybettiği gün öldüğü gündür bence :p
 

Üst