Plan yapmayın plan, tutmaz Los Angelesta.. 
Deniz, döner bıçaklarıyla dalalım abi moduna girmişsin. Durma, devam..
Deniz, döner bıçaklarıyla dalalım abi moduna girmişsin. Durma, devam..
Abim Sacramento'luyum ama sonuçta California'lıyız köküne kadar. Ayrıca bi de doğudan nefret ederim komple. Bi philly hariç ( playoff döneminde ceza almamak gerek ) Clippers'ı bile severim yani küçük kardeş gözüyle bakarım. Lakers'la olan sözde rekabete ise küçük çocuğun ergen tripleri diye niteler çok üstünde durmam. Sonuna kadar California'lıyız yani abi. Bu sene de tek temsilcimiz Lakers ve sonuna kadar yanındayız.Oğlum Deniz, her devrin adamısın : ))
Şimdi de LAL mi tutmaya başladın..
Düşündüm de play off zamanı seni aramızda görmesek daha iyi olur : ))
Hangi takımı tuttuğun bile belli değil daha.
lakers-boston-chigago-orlando eşleşmesinde lakers favori amd lakers-miami eşleşmsinde bence miami çok rahat alır..Ah Tugay ah, NBA'i sende kavrayamamışsınNBA'de bir Lakers vardır bir de diğerleri.
Neyse ligin çerez kısmı bitiyor da NBA ilgim başlayacak. Yahoo fantasy zamanı oyun sayesinde normal sezona odaklanabildim. O oyunu bu yüzden sevdim. Ama Play Off ayrı be gerçekten (gerçi Erdal şampiyon olunca o oyuna da soğudum) Lakers için doğruya doğru tek deplasman bence Boston'dır. Ama onalrında Perkins halesi ile final oynayabilecğeini sanmıyorum. Şu an ne olursa olsun Miami planalrını hazırlyıor gibi (gönlümden geçen onlar) Ama Bulls Magic galibi Lakers'in karşısına çıkar diye düşünüyorum. Gel Play off, gel güldür yüzümüzü Lakers..
Ah Tugay ah, NBA'i sende kavrayamamışsınNBA'de bir Lakers vardır bir de diğerleri.
Neyse ligin çerez kısmı bitiyor da NBA ilgim başlayacak. Yahoo fantasy zamanı oyun sayesinde normal sezona odaklanabildim. O oyunu bu yüzden sevdim. Ama Play Off ayrı be gerçekten (gerçi Erdal şampiyon olunca o oyuna da soğudum) Lakers için doğruya doğru tek deplasman bence Boston'dır. Ama onalrında Perkins halesi ile final oynayabilecğeini sanmıyorum. Şu an ne olursa olsun Miami planalrını hazırlyıor gibi (gönlümden geçen onlar) Ama Bulls Magic galibi Lakers'in karşısına çıkar diye düşünüyorum. Gel Play off, gel güldür yüzümüzü Lakers..
Tolga haksız sayılmazsın eleştirilerinde. Ama üç şeyi unutmuşsun. İlki, Doğudan kim gelirse gelsin epey telef olacak yıpranacak. İkincisi, Lebron'un dominantlığına akrşı savunmada koala gibi olan ve ligde güç anlamında Lebronla yarışabilecek ender oyunculardan Ron Artest savunacak Lebron'u. Ki Lebron'un bu tarz durumlarda ego sorunu yaşayıp her topu eline alıp bu kez olacak olmadı ama bu kez olacak tarzı saplantılarını da düşünürsek Ron Artest, olası eşleşmede LEbron'u çok gerecektir. Üçüncüsü ve en önemlisi, Şampiyonluk serilerinde en önemli etkenlerden biri de bench'inin durumudur. Lakers benchindeaynı şekilde bu adamları bezdirevek Odom ve Barnes gibi farklı agresif adamlar olduğu gibi Brown ve Blake de var. Benchler serinin kaderini tayin eder Yıldızlar o kaderi yazar. Miami'nin benchine baktığımda ise o kaderi yazacak Lebron2u Wade'i yedekleyecek birilerini görmüyorum. West, Riddick, Krstiç, Chalmers howard jones istediğini sayabilrisin. Bu yüzden Miami'nin ben Doğu finali oynayabileceğini Orlando çıkarsa eleneceğini, Chicago çıkarsa zevkli bir seri izleriz şanslı olan kazanır NBA finali oynar. Tabi bu benim görüşüm.
Orlando'nun Play offlarda şansının artacağını düşünmemin sebebi uzun serileri kaldıracak sertlikte bir Howard'ın çevresine kalabalık bir oyuncu kadrosu yerleştirebildiklerini düşündüğümden. Dün Chicago'ya karşı pivotsuz oynadılar ki oyun başabaş gitti gene de.
Tabii ki bunlar benim subjektif değerlendirmelerim. Ben bu anlamda NBA severden ziyade LA Lakers severim. Yanlı baktığım kesin.
A.Bynum yine sakatlanmış.. Adam sakatlanma sayısı ile triple-doble yaptı bu sene..
15 sayı, 10 ribaund ve 11 sakatlık ile oynadı : ))
Lakers tayfası korkmasın ama ciddi değil play off başını kaçırmıyor demişler MR sonrası.
Oynamasa daha iyi belki.
Steve Blake suçiçeği geçirmiş.Play-off ilk turunda yok büyük ihtimal.Shannon Brawon'un oyun kuruculuğuna kaldı Lakers'lılar.
Seni mi kıracaz abi Phil olsunPhill değil yalnız o Phil.. baştan ayarı kaçırmayalım di mi ?