E
Emin Doğanca
Misafir
Re: Luksa Andric Galatasaray'da
Yeni transferimizi Hırvatistan milli takımından izleyebilecekmiyiz?
Yeni transferimizi Hırvatistan milli takımından izleyebilecekmiyiz?
Cibona nın Fbulker i yendigi macta cok iyi oynamıstı bu oyuncu.Ama İstanbuldakı macı hatırlamıyorum sayı atmamıs olabilir.M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:Euroleague istatistiklerine bir bakayım dedim,bu sene sayı atamadığı tek maç F.Ülker maçı,ilginç bir şekilde.
Evet doğru ama 2. F.Ülker maçı da 16 sayıyla geçen sene Euroleaguede en yüksek sayıya ulaştığı maçM.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:Euroleague istatistiklerine bir bakayım dedim,bu sene sayı atamadığı tek maç F.Ülker maçı,ilginç bir şekilde.
Evet doğru ama 2. F.Ülker maçı da 16 sayıyla geçen sene Euroleaguede en yüksek sayıya ulaştığı maç [/quote:r87fqcn6]Soner Aydın' Alıntı:[quote="M.Furkan Şenbabaoğlu":r87fqcn6]Euroleague istatistiklerine bir bakayım dedim,bu sene sayı atamadığı tek maç F.Ülker maçı,ilginç bir şekilde.
Evet doğru ama 2. F.Ülker maçı da 16 sayıyla geçen sene Euroleaguede en yüksek sayıya ulaştığı maç [/quote:1j3kzvls]Soner Aydın' Alıntı:[quote="M.Furkan Şenbabaoğlu":1j3kzvls]Euroleague istatistiklerine bir bakayım dedim,bu sene sayı atamadığı tek maç F.Ülker maçı,ilginç bir şekilde.