Son Besiktas macinda yedigi teknik faul bayagi azaltmisti bendeki kredisini ama yabanci tercihlerini o kadar kotu yapiyoruz ki, yerine kimi alacagimizi cok merak ediyorum.
Maccabi, Cantu'dan Shermadini'yi almış. Andric üçüncü pivot olmaya gitmez sanırım.Maccabiye gitceği konuşuluyor. Blattin Andrici sezon içinde izlediği konuşulmuştu. Eğer böyle bir durum varsa Andric Maccabiye gitmek için izin istemişte olabilir. Avrupanın ayakları en hızlı pivotlarından biriydi. Bu hızıyla çok iş yapar. Gitmesine üzüldüm kalabilse keşke.
Maccabi, Cantu'dan Shermadini'yi almış. Andric üçüncü pivot olmaya gitmez sanırım.
Andric iyi hoşta bi maçtada pivot rakamları göremedik . 20 sayı 10 ribaund 3 blok falan. Örnek veriyorum tabiki ama böyle pivot lazım bence bize
En iyi iki yabancımızdan biriydi.Gençti,hırslıydı,takım oyuncusuydu.Ama şaşırmadım gönderilmesine.Başımızda böyle bir teknik ekip varken Gordon'unda gönderilip dedoviç,savoviç ve lakoviç'in takımda tutulması en olası durum olur.Aksini yaparlarsa şaşırırım zaten.