Luksa Andric

Büyük çerçeveye bakınca andriç çok göze batmayan bir oyuncu. Ama ayrıntılara dikkat edilince kaybettirdği maçlar kabak gibi ortada. Bence nolursa olsun Andriç çoğu zaman taraftarın övgüsünü haketmiyor. Sınıf atlamadan konuşuyorsak andriç in yerine andriçten oldukça iyi bir uzun almamız gerekiyor. Bu yüzden andriç mutlak suretle gönderilmeli.

Problem Andric değil; onun tamamlaması gereken oyuncu. Andric bu sezon önceki yıllarda yapamadıklarını da yapmaya başladı ve şu an Gordon, Shipp ve Tutku ile birlikte en az eleştirilecek oyuncudur. Ona gelene kadar çok kişi gider. Kısaların ezildiği, sadece gelişigüzel üçlük salladığı bir seriyi geride bıraktık konuşulan sadece üç beş oyuncu ve hakemler. Bu iş nasıl buraya geldi asıl konuşmanın zor olduğu konu bu. Neyse, olayın heyecanı geçince ister istemez konuşulacak zaten.

abi andricde ısrar ederim dursun her zaman arkasındayız daha iyisi varsa alın yoksa kalsın arada hücum faul yapıyor falan ama bence yetişiyor.

Bari Andric'i gönderm..

Ne anlatıyorum ki ben, kılıçlar kalkanlar kuşanılmış, av günü bugün av..

Kan istiyor taraftar kan, salonda bu asıp kestiği adamlara da; vur kır parçala bu maçı kazan derken de kan istiyordu değil mi ?

Ayıp ediyorsunuz çok ayıp.

kımse kusura bakmasın bu senenın en ıyı oyuncularından bırı andrıctır..onu beslemeyen ona top ındırmeyen olmayınca oda etkısız gıbı duruor ama bugun yıne gorevını yaptı bence..

andric seneye takımda olacak..bu kadar net...fakat rotasyon yapacagı pivot furkan mı olmalı o konuda emin degilim işte...efendi muhtemelen nba hayaline daldı zira beşiktaş serisinde kendi degil sureti vardı...o yüzden andric vidmarla iyi bir ikili olabilir uzun rotasyonunda...

Burada bana bunu yazdığım için eleştirenler olabilir ama,ne kadar pozitif özellikleri olsa da Galatasaray'ın pivot'unun ribaund ortalaması 3.70 olmamalı.Andric'i çok severim fakat daha iyilerine ihtiyacımız var.Bütün emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

Andriç kalmalı.Bu çocuğa bütün sezonun pota altı dominasyonunu tek başına verirsen 55 maç sonunda,bi yerde pilinin biteceği aşikar.Kabahat onda değil,onu doğru düzgün yedekleyecek,gerektiğinde sırtı dönük oynayacak pivot almayanda.

Aslında iyi bir oyuncuydu yada ben biraz duygusal davranıyorum. Kariyerinin devamında başarılar dilerim. Yolu açık olsun.

Vallahi içim burkuldu. Yine sevdiğimiz isim Rancik'i yolladık, Songaila ve Savovic'i aldık. Umarım bu sefer Andric'i aratmayacak üst düzey bir oyuncu alırız ve umarım bu hamle yönetim boşluğundan değil de daha iyisi düşünüldüğü için yapılmıştır.

Mutlaka onu aratmayacak ve daha fazla katkı verecek birisi düşünülüyordur.

Verdiğin emekler için teşekkürler Luksa. Yolun açık olsun.