Lütfi Arıboğan

Bilgilendirme yapayım arkadaşlar, 187 delege var 20 sgm diğer kalanlar klüplere dağılmış durumda.. Şunu da belirtmek isterim yok Demirel 25 yıl orda durmuş yardımcısı kesin seçilir demek yanlış bir düşünce, çünkü son seçimi 168 delegenin oy kullandığı sandıklardan 1'i geçersiz 85-82'lik sonuçla 3 oy fark ile kazandı Demirel.. Bence iyi düşünelim ayrıca aldığım bir duyumda ülkerin ama fenerle devam ama fenersiz ligin isim hakkını almak istiyolar.. Son olarak söyleyeceğim şey ise Lütfi Arıboğan kazanacaktır arkadaşlar benim görüşüm kazandı bile.. Bekleyelim görelim.

Turgay Demirel, 6. kez TBF Başkanı seçildi - Hürriyet Basketbol

T.Demirel ucu ucuna kazanmadı. Akşam da dediğim gibi GS-BJK-FB-Efes Ali Doğan'ı desteklemesine rağmen Açık farkla TD kazandı seçimleri. Hükümet ne isterse yol oraya döner. Çünkü bir ton kulüp var bunların çoğu devlet yardımı ile ayakta duruyor. Devletin dediğini yapmazlarsa 3 ay sonra da kapatırlar kulübü. Sİstem çarpık ama işleyiş bu:(

Şikecileri korku basmış Lütfi seçilir de işleyen düzenlerine çomak sokulur diye. Bi triplere girmişler, saçma sapan açıklama yapmışlar; "Lütfi 3 temmuz sürecinin baş sorumlusudur, o seçilirse baskette de bir 3 temmuz yaşanabilir o yüzden gerekirse küçülebiliriz" falan filan diye.. Bence bunların ülkerle arası açıldı da kılıf arıyorlar.

Turgay Demirel, 6. kez TBF Başkanı seçildi - Hürriyet Basketbol

T.Demirel ucu ucuna kazanmadı. Akşam da dediğim gibi GS-BJK-FB-Efes Ali Doğan'ı desteklemesine rağmen Açık farkla TD kazandı seçimleri. Hükümet ne isterse yol oraya döner. Çünkü bir ton kulüp var bunların çoğu devlet yardımı ile ayakta duruyor. Devletin dediğini yapmazlarsa 3 ay sonra da kapatırlar kulübü. Sİstem çarpık ama işleyiş bu:(

Demirel'den üçlük buyrun link
hata yapmışım pardon arkadaşlar

Federasyon seçimi yarın yapılıyor.

Bu arada bir konu dikkatimi çekti, dün iktidarın kanalı olan Beyaz TV'de, şu Derin Futbol adlı şebeklik programında Harun Erdenay'a özel yer ayırıp reklamını yapmışlar. Arada Rasim Ozan da "Devletin desteği çok yüksek Harun Erdenay'a" diyor.

Şuradan 1:01:12'den itibaren görülebilir, zaten linke tıklayınca direkt açılacak: https://www.youtube.com/watch?v=z_QgGhorbco&feature=youtu.be&t=3672

Siyasi otoritenin desteği kime olacaksa onun kazanacağı rezil bir spor düzenimiz var maalesef ve bu görüntü pek hayırlı bir işaret gibi durmuyor.

ERDENAY YAYIN İÇİN TRT İLE ANLAŞTI..

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör bir araya geldi.
Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda Nasuhi Güngör ile Harun Erdenay, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin yayınlarıyla ilgili bir görüşmede bulundu.
Toplantı sonrasında bir açıklamada bulunan TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, “TBF Başkanı Harun Erdenay ile yapmış olduğumuz görüşme son derece sıcak bir ortamda gerçekleşti. Şayet yeni dönemde Erdenay’ın TBF Başkanlığını sürdürmesi durumunda TKBL ve TB2L karşılaşmalarının TRT’den yayınlanması konusunda anlaşmaya vardık” dedi.

Kulisler-Lobi faaliyetleri hızla devam ediyor..

Caglar Torun @caglartorun
Yarin Ankara'da yeni TBF Baskani secilecek. Harun Erdenay vs Lutfi Aribogan. F.Bahce Aribogan secilirse yatirimi keseriz restini cekti.

Kulup oylarinda H. Erdenay'in onde olacagini tahmin ediyorum. Sonuc cok kafa kafaya cikacak, orasi kesin. Belirleyici olan ise devlet oyu.

Harun Erdenay'in secime 24 saat kala TRT kozunu cikarmasi devlet oylarini da alacagi seklinde yorumlansa da Aribogan oylar bizde diyor.

Harun Erdenay'in yarin bir sekilde o salondan Baskan cikacagini dusunuyorum, 10 oy civari bir farkla. Turk basketbolu icin hayirlisi olsun.

Hangisi hangisinin adayı bilmiyorum ama Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında gececek bir seçim. Onu öğrenemedim ama İşte iki aday da CB ve BB'a sırtını vermiş. Tahminim CB'na sırtını veren kaazanır. Seçim öncesi ve sonrası için Davutoğlu'na da mesaj içerir. Ben Lütfi Arıboğan kazanacak diyorum hala bu seçimi. Boşa girmez bu işlere yoksa M.vekili olacaktı Lütfi

Turgay'ın devamı, yeni başkan oldu haberleri geliyor.

Doğruysa geçmiş olsun... Zaten son gelişmeler durumu belli etmişti maalesef.

Erdenay resmen kazandı. Arıboğan seçilse de, bizim açımızdan değişen bir durum olacağını düşünmüyordum. Ama Turgay'ın kuklasının koltukta kalmasını da istemiyordum. Adam hem FIBA'yı hem TBF'yi yönetecek.

Harun'a oy verenlerin de, Lütfi'nin yapacağı işi de.. İnşallah EL'de her maç doğranır şikeci fenevbahçe+ülker. Eee Türkiye'deki pisliklerinizin bir karşılığı olmalı. Ergin Hoca'ya adam gibi bütçe versinler hakemleri de üst üste koyarız..