• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Maç Duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi artık iyi savunma ya
bi maca gelemedik hasta oldum valla
 
62 60 gerideyiz top bizde...
Jacobson makina gibi 3 luk atiyor
 
Burak 3 luk atmak yerine iceri girmeye basladi ve muhtesem oynuyor... Su an 65 65 ve jacobson tek faul kullanacak
 
66-65 öne geçtik ilk kez
 
öne gectik hadi iyi savunma
65-66
 
Ya yine mac sonu 2 sayi gerideyiz bariz hucum faul yaptilar ama faulu bize verdi yok boyle bisey ya
 
yeter artık kacan fauller ya
ne zaman faul atabilicez biz?
 
Sutor yabancilar son 1 dakikada 4 tane faul kaciriyorlar allah kahretsin ya boyle bi sey olamaz 75 68 yenildik
 
bu kadar faul kaçırdık.Fark yine 3-4 sayı civarı.Serbest atışlar yüzünden maç kaybediyorsak ayıp :evil: :evil:

Seneye 2.ligdeyiz :evil: :evil: :evil: :evil:
 
75-68 yenildik ya of of yeter artık cimbombomum of of her maçına geliyoruz of of yensende geliyoruz yenilsende geliyoruz offffffff offfffffffffffffffff
 
foul atamayan bi takım mac kazanabilir mi?
 
Seneye 2. Lig'deyiz muhtemlen.

Coach deyişmezse play-out bile hüsranla biter.

Gerçi 100. yılda play-out da ne rezalet olur!!! Bu saatten sonra yönetim futbol takımı şampiyon bile olsa hangi yüzle çıkacak karşımıza?!

Ayıptır! Bu kadar da mı umursamıyorsunuz. Eziklerin hepsi şu an zihinsel masturbasyon yapıyordur!!! Tebrikler Canaydın!

Kulübün borcunu ödüyormuşsunuz....

Bu sene baskette açtığınız kara deliği kapatmaya kimsenin ömrü yetmez! Yazıklar olsun!
 
Umut Tınay bile iyi oynarken yabancılar o kadar serbest atıs kacırırsa yenilgi elbette kacınılmaz.. :!: :!:
Ayrıca bu hakemlerle bu lig bitmez demek istiyorum :wink:
 
İlk 2 periyot yine H.Ü in saçma sapan "20 sn topu dolaştır son 4 sn de kime gelirse el üstü mel üstü demeden sallasın" taktiği ile oynadık ve de geri düştük. 2. yarı topu biraz Keep e indirdiğimizde neler olduğunu gördük. Adam çok aman aman bir pivot olmasa bile içeriden oynadığımız zaman Tekel zor durumlara düştü.

Bu maçı kaybettiysek ilk 2 periyotta kaybettik. Johnson ve Boddicker da sıfır oynadılar. Özellikle Boddicker da 3-4 maçtır büyük düşüş var. Ayrıca Cihat ŞAhin denen adamın yarından tezi yok ilişkisini kessinler. Adamın yüzünden laubaliyet akıyor. Takım küme düşüyor beyimizin umru değil. sahada ne yaptığı belli dğeil.

Umut Tınay bu sezonun en verimli maçını oynadı. Eh günaydın Umut keşke 3-5 maçta daha böyle oynayaydın da galibiyet sayıız 1-2 tane fazla olaydı..

Sonuç olarak küme düştük diyebilirim. Sezon başından beri dilimizde tüy bitti. Bu takım kötü oyunculara sahip değil. Bugün gördük Tekel bir tane eline geleni sallayan zenci ile maçı aldı götürdü. Kim var allahaşkına Tekelde? YAbancılarını da gördük gayet sıradan adamlar. Bizimkilere bakıyorum basketbol oynamayı unutmuşlar resmen. Bu kadar kötü organizasyonu olan oyuncular grubundan bişey beklemek anlamsız. Yönetime de yazıklar olsun 2 senede doğru düzgün oynatacak adam gibi bir coach bulamadılar.. 2. lige düştük rahat etmişlerdir.

P.S Kimse kusura bakmasın hakem makem federasyon mederasyon hikaye. Bu ligde her takımı izledim en kötü basketbolu biz oynuyoruz (hem savunmada hem hücumda). Düşmeyi de sapına kadar hakediyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst