G
Guest
Misafir
reisler maça gidilmiyecek diyor
ARKADAŞLAR aldığım son bilgiye göre GALATASARAY- Beşiktaş maçı saat:17:00 'den itibaren KANAL 1'den canlı olrak verilecekmiş KAYNAK: Turkbasket.com bu durumda TV yayını olacak...SAYGIN AKEL' Alıntı:BEYLER nasıl olurya TV nasıl vermez deli olucam ya bütün programımı maç verilecek diye yapmıştım şuan çok üzgünüm ama böyle olacağı az çok belliydi...
ARKADAŞLAR aldığım son bilgiye göre GALATASARAY- Beşiktaş maçı saat:17:00 'den itibaren KANAL 1'den canlı olrak verilecekmiş KAYNAK: Turkbasket.com bu durumda TV yayını olacak...[/quote:706d1]oleyyySAYGIN AKEL' Alıntı:[quote="SAYGIN AKEL":706d1]BEYLER nasıl olurya TV nasıl vermez deli olucam ya bütün programımı maç verilecek diye yapmıştım şuan çok üzgünüm ama böyle olacağı az çok belliydi...
HAYIR Abi resmileşti maç saat 17:00'deozzy 14' Alıntı:beyler gidicezzz..seyirci gelcek bana dediler öğlende buluşup gidicez ve bilet dağıtılcak mışş..birde maç 15:00 da biz 11:00 da buluşcaz gelenler geşsin
O ZAMAN tamamdır buluşma saati bozulmasın..ozzy 14' Alıntı:abi biz bilet aldık dağımak için 15:00 da yazıyor ama belki yanlış yazmışlardır dünde fener biletinde 19:00 da yazıyordu maç 20:00 daydı o zaman herkes 11:00 da stadın önünde olsun