Kevin_Garnet' Alıntı:
walla daha önceki maç içinde yazmıştım ligin ilk devresindeki maç için
1-watko warda ÇİRKEFİN PİSLİĞİN EN ÖNDE GİDENİ. perşembe günü.. gözümüzün önnde haince Barış Güneyin ayağını ezdi.. resmen.. hakemler görmedi ve oyundan ihraç edilmedi..maç öncesinde ise yaptığı aptal aptal hareketler vardı..
2- akatlar... ne diyeyim orası için.. bjk-FB maçını gördüyseniz ya da haberleri okuduysanız anlamışınızdır.. yapılmadık hiç bir şey kalmamış.. özellikle kenarlardan oyuna başlarken oyuncular tükürük yağmuruna tutulabilriler.. yabancı madde vs.. her türlü şeyi atarlar Rakip takım taraftarları içeriye 200 kişi girer.. ayakkabsıan kadar arnır maçın ilk peridyodunun sonuna doğru salona alınır.. ama tüm bunalra rağmen yabancı maddeyi rakip takım taraftarı attı diye de ortalarda gezinilir..
o salonda size kolay gelsin... eğere öne geçerseniz de hemen maçı durdurrlar.. motivesnizi bozarlar.. ve sonra da maça asılırlar..
bir de dikakt edin polisler de sizi yaka paça götürebilir.
1- Watko degil Ratko. R ile W arasinda bir E var ama gorememissin demek ki.
Sectigin kelimelere dikkat etsen iyi olurdu sayet o Baris tum maclarda oyle seyler yaptirdi ki yanlis oldugunu bile bile bana "Ratko'nun ayagina saglik" dedirtti.
Mac oncesi sizin boguren anonscunuz ne kadar akilli is yaptiysa sizin icin Ratko'da bizim icin aynisini yapmistir.
2- Akatlar,gercek baskinin yaratilabilecegi salon,bedava bilete gerek kalmadan hemde
Yabanci maddenin kralini siz attiniz sahaya,torpiller,maytaplar,hala mi konusuyorsun bu konuda ?
Sunlari goz gore gore yaziyorsun ya,takimini savundugunu sanip olayi bilen insanlarin gozunde itibarini kaybediyorsun,haberin yok
3- [bu da ekleme olsun] Ratko yerine Watko yazip bi de FB'yi buyuk BJK'yi kucuk yazarak aslinda cevap yazilmamasi gerekenlerin basinda geliyorsun ama dayanamadim iste. Bundan sonra cevap yazacaksan karsi taraftan nefrette etsen saygi gostermeyi ogren bence yoksa Fenerbahce yerine biri cikip Fenerbaze yazarsa sinirlenmekten baska bisey yapamazsin,soylemeye hakkin olmaz.