Maç Duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray-fenerbahce 9 nisan 2005

arkadaslar ben ahmet comert spor salonunda hic mac izlemedim bu salon nerdedir?nasil ulasilir?burada bilgi verirseniz sevinirim birde yonetim bu macin biletlerini 50 ytl yapmis haberiniz ola.

olene kadar her yerde cimbomluyuz.
 
başta şunu söyliim bilet kelimesinden bu forumda kustuk artık biletleri kafana takma salona gel yeter orası ataköy 7-8.kısımda OLİMPİAT EVİnin yanında bakırköyden direk minibüsle gelebilirsin biletler orda verilecek bilet demein artık çok istiosanız biletixten kazıı yiip alın :atki :atki :atki :atki :atki :atki :roll:
 
cimbombom' Alıntı:
http://www.antu.com/AntuRadyo/

muhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D :D :D :D :D :D :D :D :D

abi ne gülüyosun ya.. :(. iyilik yapıyorus.. atv de yayını radyodan yayınlıyolar.. bende de tv yok :(.. netten dinliyorum yanlı yayında yok ayrıca.. tamamen atv deki yayıını veriyolar...

neyse ben iytilik yapim dedim sen gül.. sağlık olsun
 
Saha boşaltıldı. Maçtan koptu herkes. YArım saattir maç durmuş vaziyette. Maçın tadı tuzu kalmadı. 13 sayı farkla gerideyiz.
 
İlk 5 dk. hariç yine 2 senelik berbat oyunu sergiledi takım.. Kadro olarak FB den bir eksiğimiz yok ancak kenar yönetimi basketbolda çok öenmli. Aydın Örs'ü çok beğenmem ama Halil Üner ile kıyaslanmayacak bir hocadır. Bugünkü kadrolarla koçları değişsek eminim biz kazanırdık.. Bizimki maşallah 4 periyot canımıza okuyan Salyers'a biraz çözüm üretemedi. Adam tüm şutları bomboş attı nerdeyse..

Boddicker ve Jacobson takımı sabote etmeye başladılar. Jacobson 1 aydır yok piyasada..

Johnson ve biraz da Burak dışında oynayan yoktu desem yeridir.

Bir çift laf ta seyirci için etmek istiyorum. Bugünkü seyircinin takıma ne katkısı oldu? Çok büyük zarar verdi bugün taraftar. Olaylar çıkmadan fark 13 sayıydı ve 18 den inmişti. O periyotta takım biraz canlanmıştı. MAça yarım saat ara verildikten sonra takım tamamen maçtan koptu. Bitsin de gidelim havasına girdi..

Bugünkü maçı en başından seyircisi oynasak bu kadar kolay teslim olmazdık. Taraftarlık demek gidip sahaya eline geçeni atmak takımı oyundan koparmak demek değildir.
 
90-63 kaybettik.İçimden hiçbir şey yazmak gelmiyor.Bu skor utanç verici.Sanki dünya başıma yıkıldı.Kümede kalsak bile gelecek sezon bu iş gitmez.Takım yeniden kurulmalı.
 
Mesajıma eklemeyi unutmuşum. Biraz aykırı bir düşünce olabilir ama "küme düşmek" belki daha hayırlı olabilir.. Seneye de bu şekilde can çekişen bir takım görmek istemiyoru artık... Saygıdeğer başkanımız Canaydına da sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. 100. yılda amatöre kepenk kapattıran bomba başkana..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst