Can Akan
0
Gs basketbolumuzun son 2 senesine damgasini vuran 2 süperstarimizi kiyaslayalim diorum hangisinin hangi yönü çok kuvvetliydi hangisi daha iii oyuncuydu hangisini izlerken daha çok zewk aliyordunuz simdi bazi arkadaslar kiyaslamamak için ayni bölgede oynamiolar falan diyecektir fitch in 1 2 oynadigini düsünürsek oynuyorlar ilk önce kiyaslamaya ben baslayayim
malik dixon çok iyi sutordü eli sicak olunca mutlaka sokardi
fitchin ise sutunda istikrar yok
malik dixon in savunmasi fitchin kine göre zayifti
ikiside skorer oyuculardi ama malik in ortalamasi suan itibariyle fitchten yüksek ama ben fitchin daha potansiyelli oldugunu düsünüyorum
fitch dixon a göre çok top kaybi yapior hemde asiri çok 1 de fitch çok blok yiyor ben malik in sezon içerisinde 1 kere blok yedigini gördüm
malik dixon tam 1 profesyoneldi 30 maçin 30 undada oynadi fitch ise sürekli sakat malik eli kesikken bile bandajla oynamisti
fitch dixon a göre problemli 1 oyuncu dixon in sezon içerisinde çok fazla problem yaratmadigini biliorum
dixon bize geldiginde 30 undaydi yani artik 1 süperstar olamazdi ama fitch daha 24 yasinda we kendini gelistirirse süperstar olabilir
dixon sadece skora katki yapardi fitch ise oyunun her yönüne katki yapior
fitchin 1 dezavantaji ise kapasitesine göre düsük yüzdeli serbest atis atior malik ise bu alanda ligin en iiilerindendi
malik tam 1 liderdi ben fitchte bu liderlik vasfini çok fazla göremedim çünkü lider oyuncu maç içerisinde oyuna küsmez geri dönebilir
fitch oyununda istikarari saglaymazsa kaybolup gider
dixon ise tam 1 istikrar abidesiydi ülker maçlari disinda her maç iii oynadi
son olarak bu benim yorumum bence gs taraftari dixon i fitchten daha çok sewdi(tabii yanilioda olabilirim)
açikçasi oyun olarakta fitch dixondan daha yetenekli olmasina ragmen fitch bana çok fazla güwen wermedi. dixon ise güwen weriodu
bunun sebebi ise fitch in her an hata yapabilecek yapisi we oyuna küsmesi
malik dixon çok iyi sutordü eli sicak olunca mutlaka sokardi
fitchin ise sutunda istikrar yok
malik dixon in savunmasi fitchin kine göre zayifti
ikiside skorer oyuculardi ama malik in ortalamasi suan itibariyle fitchten yüksek ama ben fitchin daha potansiyelli oldugunu düsünüyorum
fitch dixon a göre çok top kaybi yapior hemde asiri çok 1 de fitch çok blok yiyor ben malik in sezon içerisinde 1 kere blok yedigini gördüm
malik dixon tam 1 profesyoneldi 30 maçin 30 undada oynadi fitch ise sürekli sakat malik eli kesikken bile bandajla oynamisti
fitch dixon a göre problemli 1 oyuncu dixon in sezon içerisinde çok fazla problem yaratmadigini biliorum
dixon bize geldiginde 30 undaydi yani artik 1 süperstar olamazdi ama fitch daha 24 yasinda we kendini gelistirirse süperstar olabilir
dixon sadece skora katki yapardi fitch ise oyunun her yönüne katki yapior
fitchin 1 dezavantaji ise kapasitesine göre düsük yüzdeli serbest atis atior malik ise bu alanda ligin en iiilerindendi
malik tam 1 liderdi ben fitchte bu liderlik vasfini çok fazla göremedim çünkü lider oyuncu maç içerisinde oyuna küsmez geri dönebilir
fitch oyununda istikarari saglaymazsa kaybolup gider
dixon ise tam 1 istikrar abidesiydi ülker maçlari disinda her maç iii oynadi
son olarak bu benim yorumum bence gs taraftari dixon i fitchten daha çok sewdi(tabii yanilioda olabilirim)
açikçasi oyun olarakta fitch dixondan daha yetenekli olmasina ragmen fitch bana çok fazla güwen wermedi. dixon ise güwen weriodu
bunun sebebi ise fitch in her an hata yapabilecek yapisi we oyuna küsmesi