Mauro Icardi

Kendi içimizde bölünmeye gerek yok.Sakatlıkla ilgili olumsuz şeyleri yazanlar sonuçta ''Icardi insallah oynar'' düşüncesiyle yazıyorlardır.Falcao'nun sürekli tribünde olmasını göz önüne getirip endişe duyuyor olabilirler.

Biraz daha yapıcı olalım birbirimize karşı.Fevri çıkışlar bizlere zarar verir.
 
Whatsapp grubumuzda da forumun bazı üyeleriyle konuşuyorduk maç sırasında. Takım süper oynuyor, Barış da süper ama Icardi bu maça girmeli çünkü maç tam onluk. Son vuruşları yapamıyoruz. Girerse çok atarız diyorduk. Maşallah hem bizi hem de Kadıköy semalarını büyüledi kalitesiyle. Futbolcu budur. Crespo imiş , Pelkas imiş, Willian Arao imiş.. Ya bunlar 3 liraya aldığın ucuz çikolatalar. Icardi gibilerini gördükten sonra başka isimlere futbolcu diyemiyorum. Vasata alışmamak lazım. Kaliteli oyun kaliteli sporcularla oynanır. O son topu bir şekilde kaleye tutturacağından emindim daha koşarken dar açı olmasına rağmen.
 
Ligin en kritik virajlarında golleriyle şampiyonluğu getiren isim oldu. Gelecek sezon doğru bir 8 ve 10 numara transferiyle kendisinden aldığımız verimde devam eder. kerem ile uyumu da çok güzel.
 
Radamel Falcao vakası sonrası transfer etmek cesaret işiydi. Yönetmek, verim alabilmek, sahadaki rolünü tüm takıma dikte ettirebilmek çok daha büyük bir yöneticilik başarısıydı. Bu ayarda bir oyuncuyu Avrupa Kupası olmayan sezonda ikna edebilmek de afford edebilmek de çok çok büyük işler...

Hagi'nin bir lafıydı sanırım "Barcelona'da sarayda yaşıyordum ama Galatasaray'da mutlu oldum". Tam olarak İcardi'nin durumu da öyle bence. Arjantin ile Türkiye insanlarının futbola bakışı zaten çok benzer. Psg'de bir eli yağda bir eli balda olsa da tutkuyu da mutluluğu da burada buldu.

Geçen sene bu zamanlar biri çıkıp deseydi ki seneye bu zamanlar şampiyon olacağız, Mauro İcardi takımı sırtlayacak, ligdeki son 10 golün 8'ini atacak, kutlamalarda eline davul alıp tezahürat yapacak falan; muhtemelen inanmamakla kalmaz alay ve küfür arasında cümleler kurardık.

Hepsi yaşandı, hatta pazar günü belki daha da fazlası yaşanacak...

Transfer edenin, yönetenin ve en çok da kendisinin ellerine ayaklarına yüreğine sağlık...
 

Üst