Mauro Icardi

PSG kapıyı 17 milyon Euro'dan açmış. Pazarlık ile 13-14 milyon Euro'ya düştü diyelim,maaşı da en az 4-5 milyon Euro olur. Yani İcardi toplamda 20 milyon Euro'ya geliyor. Bana kalırsa İcardi için değer bu para ama kulüp bu paralara çıkar mı emin değilim. Nelsson ve Boey satılıp bir kaynak yaratılırsa olabilir bence.
Ama Avrupa futbolunda klasik 9 numara kıtlığı varken İcardi'yi bize yedirirler mi emin değilim.
 
O yazıdan tam bir veda anlamı çıkmaz ne olursa olsun unutmayacağız kastı var muhtemelen su an için kalacağı da net değil sonuçta
 
En son istikrarlı iyi forvetimiz burak yılmaz olmuştu. Ondan sonra sırasıyla 7.5 sezonda forvet bölgesine 15 oyuncu transfer edildi sadece 17-18 sezonundaki gomis iyi performans verdi.

Elimizde Gs’yi tek başına taşıyacak kalitede bir oyuncu var. Mutlaka almalıyız maaş ve bonservis konusunda kaleci ve forvete verilen paraya acınmaz bana göre futbol her ne kadar yıllar içinde degişse de degişmeyen en önemli kural atan ve tutan iyi olacak. Bugün dünyanın en iyi takımı olan city bile haaland ile aşırı seviye atladı.
 
Şimdi bazı durumlarda paraya kıyılır, kıyılmalı. Kıymayınca gidip Gomis'i kaç yaşında bir daha geri çağırıyorsun. Icardi gibi bir markayı 29 yaşında kulübe getirmişsin, daha ne istiyorsun ? Bunun bir tık üstü 34'ünde Messi'yi almak. 10 istiyorlarsa 10 vereceksin, 15'se 15. Zaten adamın yaptığı PR , taraftarı stada çekmesi ve bilet,kombine, forma ve galibiyet gelirleriyle parasının bir kısmını çıkartıyorsun.
 
Ben bu yaşıma kadar takımizda bu kadar etkili bir forvet görmedim ligi adeta domine etti pahasına olursa olsun bonservisini almalıyız.
 
Bildiğim kadarıyla Arabistan'da 4 kulüp fon tarafından satın alındı. Bu kulüpler Al Ahli, Al Hilal, Al Nasr ve Al İttihad. Uçuk paraları verenler bu dördü. Hatta Arabistan federasyonu bu 4 takımında Asya Şampiyonlar Ligine alınması için başvuruda bulundu.

İcardi'ye teklif yapacağı söylenen Al Taawon bu kulüplerin arasında değil. Dolayısıyla Al Taawon-İcardi haberleri külliyen sallama olabilir. Hatta bugün Al-Taawon iki transfer yaptı. Aldıkları oyunculara bakına İcardi'ye çapı yetecek bir kulüp gibi görünmüyor
 
Son düzenleme:
Kendimi İcardi yerine koyduğumda yaş 30, önümde 2 kontrat var imzalayabileceğim; ilk kontratı Avrupa'da kupalar kazanabileceğim bir takıma gider son kontratımda ise Arap liglerine kaçarım...
 

Üst