• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Mauro Icardi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Galatasaray diye bir takım olmasaydı hangi takıma giderdin?' sorusuna Mauro Icardi: "Galatasaray'ı kurardım."

Özel hayatının yanı sıra kimi günlerde de ne geliyorsa gelsin atamadığın için burada, 9 sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez tüm benliğiyle odaklanabilen bizlerlesin belli ki. Bununla birlikte periyodik olarak 10 yılda bir Galatasaray gibi Galatasaray'lar oluşturarak tarih yazıyoruz. Söz konusu kötü günlerde kaçırdığında telafi etmeyi; er ya da geç atmayı sürdür ki efsanelerimizin arasındaki yerini al. Unutulmazlığın 2010'larda doğan jenerasyon ile sınırlı kalmasın.

Mental olarak bu kadar güçlü çok az oyuncu vardır. İstanbulspor ve Manchester United deplasmalarında penaltıları kaçırıp çok daha zor pozisyonlarda golleri yazdı. Çok büyük adam ❤️

Son düzenleme:
Maçlar başlayalı iki ayı geçti hala fazla kiloları var ve tam hazır değil. Buna rağmen dağıtıyor rakipleri.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son düzenleme:
Bir kuşağı Galatasaraylı yapıyor. Bu adam Arapların 100 milyonunu Galatasaray için reddetti. Gördüğü sevginin karşılığını vermek için sahada kendini yırtıyor. Allah nazardan saklasın.

Avrupa'nın en büyük ilk 10 liginde 2023 yılında skora en fazla katkı sağlayan futbolcu Mauro Icardi.

Mauro Icardi: 32 (26 gol, 6 asist)
Harry Kane: 31 (25 gol, 6 asist)
Lautaro Martinez: 29 (24 gol, 5 asist)
Erling Haaland: 29 (23 gol, 6 asist)
Mohamed Salah: 29 (17 gol, 12 asist)

Icardi'nin menajeri George Gardi: Galatasaray'ın teklifinin 5 katı önerildi. PSG'ye Galatasaray'dan iki kat fazla bonservis teklif edildi. Ancak Mauro, ilkeli duruşunu bozmadığı ve taraftarlara duyduğu sevgi nedeniyle Galatasaray'da kaldı.

Mauro Icardi: Bugün, böylesine önemli bir maçta alınan yenilginin ardından, Avrupa'nın çatısı, en iyilerin mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde sessiz kalıp yola devam etmek kolay olurdu. Bugün herkese şunu söylemek istiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum ve sonuca rağmen bu takımla gurur duyuyorum. Her an, her maçta taraftarın sevgisi için ve bu sonsuz fanatizm için minnettarım. Bu projenin kulübe büyük zaferler getireceğinden eminim, çünkü arkasındaki insanların her biri yürekten ve tutkuyla çalışıyorlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.

Çok büyük Galatasaraylı!!!

Emanuel "Oktay" İcardi.

PSG kariyeri; 92 Maç 38 Gol 10 Asist bizde 42 Maçta 38 Gol 10 Asisti yakaladı...

Formasını yaktılar bu güzel insanın. Nasıl bir nefrettir bu? Kim aşılıyor bu nefreti? Bu adam ne yaptı size gol atmaktan başka? Siz nasıl bir topluluk oldunuz? Tiksiniyorum!

Geri