• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Mauro Icardi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Forma yakmanın bir yaptırımı yok sanırım. Ancak Icardi'nin ''Ateşle oynarsan kendini yakabilirsin.'' diye paylaştığı story ile kendi yaptırımlarını kendileri hazırlamışlar zaten. Psikolojilerinin bozulacağı bir döneme giriyorlar, ki zaten normal değil psikolojileri. Icardi bunların lig defterini kapatacak derbide.

Bugün antrenmana çıkmış. Gülmüş, gülme videoları paylaşmış. Galatasaraylı bütün bünyelere ilaç olmuş 😄
Futbolcular bile sanki daha keyiflenmiş. Hem takıma hemde taraftara bu şekilde etki etmesi çok acaip bir olay. Çok büyük yıldızlar geldi ama böylesi gelmedi. Müthiş bir aurosı var. Umarım gollerine de kaldığı yerden devam eder.

Kopenhag'ın her yönden bozuk kalecisinin 75 dakika boyunca yere yatmamasının ardından öne çıkarak stadyumumuz için kendisini feda etmiş. Nereden bakarsak bakalım kahramanca bir tavır.

Geçen sene aldığın para nasıl son kuruşuna kadar helalse;
şu halinle kazandığın her kuruş da haram! Kötü bile değilsin.

Yazıklar olsun..

Wanda yengenin tekrar Türkiye'ye gelmesi lazım. Ondan uzakta ve hasta diye düşündüm. Dinlendirmek lazım. 1 2 hafta yedekte kalsa kendine gelir belki.

Elmacık kemiği kırıldı diye haber gördüm.
Umarım doğru değildir.

Icardi’nin durumuna cok uzuluyorum. Iyi niyetli insanlar genelde iyi niyetinin kurbani olur.Sakatlandiginda, ben 1 ay yokum diyebilirdi. Fedakarlik yapinca Icardi’nin form algisi yavasca insanlarin beyninde terse donmeye basladi. Herkes kendine gelmeli. Icardi her seyimiz.

Gerçekten kulübün iletişimi rezalet ötesi.

Mauro Arabistana gitmemişmiydi. Bu kadar kötü durumda ise neden kadroda yer aldı. Fenerbahçe maçında nasıl oynayacaktı.
Gerçekten kötü ki durumu bu karar alındı. O zaman niye bu kadar geç açıklandı. Bakambu da Kupa da. Elimizde forvet kalmadı. Halil ile geçiririz artık önümüzdeki 3-4 maçlık süreyi...

Gerçekten kulübün iletişimi rezalet ötesi.

Mauro Arabistana gitmemişmiydi. Bu kadar kötü durumda ise neden kadroda yer aldı. Fenerbahçe maçında nasıl oynayacaktı.
Gerçekten kötü ki durumu bu karar alındı. O zaman niye bu kadar geç açıklandı. Bakambu da Kupa da. Elimizde forvet kalmadı. Halil ile geçiririz artık önümüzdeki 3-4 maçlık süreyi...
Zaha forvet oynayabilir, Baris Alper forvet oynayabilir. Olmadi Mertens sahte 9 rölünde oynar. Halil Dervisoglu var.
Icardi olmasada alternatifli bol kadromuz var sikinti olmaz :)

Zaha forvet oynayabilir, Baris Alper forvet oynayabilir. Olmadi Mertens sahte 9 rölünde oynar. Halil Dervisoglu var.
Barış sol bek olarak oynayacağı için en mantıklısı Zaha gibi duruyor. Hem Akturkoğlu da Kanada kaymış olur Mertens 10 da iyi.

Zaha zaten beklentilerin şimdiye kadar altında kaldı. kaldı ki şu ana kadar hiçbir maçta Galatasaray da direk forvet olarak tek başına oynamadı. Mertens sahte 9 olarak tek başına ne kadar verim verecek artık iyice yaşlandı, 11 başladığı hiçbir maçı 90 dk. çıkaramadı. Barış sol bek mi sağ bek mi forvet mi karar verelim artık ki bence etkili olduğu yer sağ kanat. Stratejik olarak forvet oynadığı 1-2 maç hariç diğerlerinde etkisiz kaldı. Bol Bol alternatifli kadromuz olduğu için zaten Bakambu varken bile Icardi iğneyle kaç maça çıktı sayamadık bile.

Mauro İcardi Super Kupa finalinde maske ile oynayacakti hatta Konyaspor macinda oynamak istedi ama riske atilmak istenmiyor artik; bu sezon kendisine karşı G.Antep macinda ozellikle yapilan sakatlama hareketi Besiktas macinda topuk darbesi ve son Khalkedon derbisinde kick-box...
Cok uzerine oynanan bir sezon ve planlı bir kurgu mevcut ama ben daha saglam döneceğini biliyorum

Artık sahne senin aslanım.

Geri