McGowan için hukuki süreç...

McGowan için hukuki süreç...
Galatasaray Kulübü, hiç kimseye haber vermeden Beykoz ile geçen hafta sonu oynanan maça çıkmayan ABD'li basketbolcu Glen McGowan için hukuki süreci başlatıyor.
Galatasaray Cafe Crown Genel Menajeri Recep Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncunun maça gelmemesine neden olarak ayak bileğindeki sakatlığı öne sürdüğünü ifade ederek, ''İki ay önce ayağı burkulmuştu, hala bu sakatlığının geçmediğini öne sürüyor. Kulübümüzün zarar görmeyeceği bir şekilde hukuki süreci başlatacağız'' dedi.

Bu oyuncunun hiçbir sıkıntısı olmadığını kaydeden Şen, ''İstanbul'da evini, arabasını verdik. Parasal konuda da sıkıntısı yok. Sakatlığı konusunda da her türlü tedaviyi yaptırdık. Ama o hala 'Ben sakatım' diyor. Maddi ve manevi zarar görmeden, bir şekilde hukuki olarak gereğini yapacağız'' diye konuştu.

Recep Şen, bu oyuncunun bonservisinin ellerinde olduğunu da dile getirerek, kendilerinden izin almadan başka bir kulüpte oynayamayacağını ve takımdan ayrılabilmek için bonservis bedeli getirmek zorunda olduğunu sözlerine ekledi.
 
Bir an önce takım ile ilişiği kesilmeli.Böyle sorumsuz bir oyuncunun GS Formasını giymesini bu saatten sonra kabullenemem.

Sanırım yeni oyuncu arayışlarıda başlamış Çin Liginin MVP'si ve NBA Patentli 2 oyuncu gündemdeymiş...
 
gitmesı ıcın bonservısını getirmesı gerek dedi bu da gondermek ıstemedıklerı ve takımda tutacakları anlamında anlayın artık sizde mcgowan kalıcak gibime gelio
 
bence gitmeli.çünkü bu zor maç trafiğinde zaten yoktu.bide üstüne üstlük beykoz maçınada gelmeyen adamın ben o takıma olan sevgisinden şüphe ederim.
 
böylesi cok daha iyi oldu en kısa zamanda sözlesmesi fesh edilip en agır ceza ile cezalandırılması gerekir onun yerine cok daha iyi 4 numara bulubilirdik keske eski oyuncumuz bodikkerı alabilseydik ama iyi bir oyuncu almak için zamanımız var zararın neresinden dönersen kardır
 
X' Alıntı:
Ben Galatasarayda "Bonservis" lafını Kerem TUNÇERİ den beri duymamıştım.İlginç geldi :)
abi ben bizim ligimizde bonservis lafını pek duymuyordum benim icinde ilginç bir acıklama oldu.
ozellikle bonservis bedelinden para fln alırsak daha cok sasıracagım :?
 
mc govan ı artık kaybettik bu saatten sonra gelse bile takıma faydalı olacağını düşünemiyorum.asıl mesele biz mc govan ın yerine transfer yapacakmıyız yapmıyacakmıyız ? 3 numara oynamayı bilen asıl mevkii 4 numara olan dış şutları garanti atan pota altında kıvrak bire birde iyi ayrıca savunma gücü yüksek 2.00 metreden uzun bir oyuncu bulmamız gerek.geçen sene bjk de wıraht vardı ben onu çok beğeniyordum onun gibi bir oyuncu olabilir
 
ii ii hadi inşallah michael wright tipi bi uzun gelir gündemdekiler kimler arkadaşlar iyi isimlermi?
Nolursunuz rahatlatıcak bi açıklama yapın....
 
MCGOVAN OSTANDTE diye bir takımda oynuyor!!!
SİENA'ya karşı ULEBCUP maçına çıktı dün akşam eurosports'da izledim!!!
bilgisi olan varmı????
Montepaschi*-Telindus O. 73-62 F bu maç işte!!!
http://www.ulebcup.com/ulebcup/competit ... mecode=116
sanırım yerine transfer yapabileceğiz çünkü bonservisi bizdeydi demekki para almışız!!!!
 
bu adamı elden çıkaracağımızı hiç zannetmiyordum çok iyi oldu bence.. şu an takıma 2 tane yabancı oyuncu gerekiyo hedef şampiyonluksa tabi.. bunlardan 1 tanesi mc gowanın yerine diğeri ise verim alamadığımız holman
 
İyi oldu para geldiyse süpriz bir 3 numara olursa hocamızın pota altına güvendigini gösteriyor ki bu da türk oyuncular icin cok hoş.
 

Üst