Melisa Can

Re: 32 # Melisa Can

Geçen senenin sayı kralıydı diye biliyorum.. Şimdi ise yerlerde. Demek ki küçük takımların büyük oyuncusuymuş. Bu kadar büyük değişimin başka hiçbir açıklaması olamaz..
 
Re: 32 # Melisa Can

Sophia Young, neredesin demek geçiyor içimden tekrar...

Bu seneki en büyük hatamız olacak sanırım.

Melisa'nın şu gösterdiği performans Bayanlar Ligi'nde köüt takımlarda parlayan oyunculara karşı bir ön yargı oluşturdu bende. Ne bileyim Barbara Turner, Jolene Anderson gibi oyuncuları almayalım mümkünse bundan sonra.
 
Re: 32 # Melisa Can

O kadar sayıyı nasıl atmış,inanılacak gibi değil,yok yani takım küçük olsada lig aynı lig...Küçük takımların büyük oyuncusu kavramı vardır ancak o oyuncuların mutlaka sivrilen bir özellikleri vardır,diğer özellikleri vasat seviyede olduğu için böyle denir...Yani komple oyuncu değildir...

Melisa'nın sivrilen özelliği ne bulamıyorum,hakikaten çok vasat...Acaba bizdemi oynamıyorki,bir sorunu filanmı var,bunuda düşünmek lazım...
 
Dünkü maçta çok saygı kazandığını düşünüyorum.. En değersiz top için bile gözünü kırpmadan yerlere atladı.. Takımın mücadele ortalamasını tek başına yukarı çekti.
 
Takıma katkısını mücadele yönenünden arttırmaya başladı son maçlarda zaten sonlara doğru olmasını isteyeceğimiz en güzel şeylerden biriydi bu. Skorer kimliğini de katarsa ve sayı opsiyonu olarak yer alırsa playofflarda süper olur takım ve kendi adına
 
Cok onemlı katkılar verıyor ozellıkle Bahar faul problemıne gırdıgınde ıcerıyı öle bır karıstırıyor kı gercekten rakıp takımın en zayıf noktasından vuruyor. Tebrık edıyorum bu zamana kadar kı katkılarından dolayı.
 
‎32# Melisa Can

Maç : 21
Süre : 08:06:59 (ort 22:08 dk )
Sayı : 174 (ort 7,91 )
Ribaund : 136 (ort 6,2 )
Asist : 29 (ort 1,3 )
Blok : 4 (ort 0,2 )
Top Çalma : 14 (ort 0,6 )
Top kaybı : 43 (ort 2,0 )
Faul : 48 (ort 2,2 )
 
Şimdiden inanılmaz bir moral bozukluğu içerisindeyim.Size açık yürekliliğimle söylemek gerekirse Melisa Canıma iyi bakın,kritik bi süreç,final serisi olucak.Canım dediğim Melisamı size emanet ediyorum.Kırmayın onu,incitmeyin onu,ona iyi bakın,ona yeni doğmuş bir bebeği seyredermiş gibi öyle bakın.Ağlatmayın onu,kırmayın onu,üzmeyin onu.Final serisine geldiğimde mutlu bir Melisa istiyorum.
 
Bu seferde Nihat Doğan kaçmış Yiğit'in içine. Yiğit senin bu şizofrenine bi dur demek lazım artık olur olmaz kişiliklere bürünüyosun abicim :) .
 
Kadınlar Ligi'nde şampiyonluğu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray Medical Park'ta bir süredir belinden ağrısı olan Michelle Marie Campbell (Melisa Can)'a operasyon gözüktü. 27 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Türk vatandaşı Amerikalı forvet, yarın ameliyat masasına yatacak. 2011-12 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan Can, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında forma giydiği 25 maçta, 22.1 dakika ortalama oynama süresine 7.4 sayı, 6.2 ribaund, 1.3 asist, 0.6 top çalma ve 0.2 blok istatistiklerini sığdırdı...
Turkbasket

Sophia'nın gelmemesi halinde kalması gerekir,istatistik olarakta bence gayet iyi katkı yaptı ilk senesi olmasına binaen.Gelecek sene daha iyi katkı verecektir.

Bu arada geçmiş olsun kendisine,umarım gelecek sene daha sağlıklı ve iyi bir Melisa görürüz sahada...
 

Üst