Melo Trimble

Erkek Basketbol Takımımız, Birleşik Amerikalı oyuncu Melo Trimble ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

2 Şubat 1995 Maryland doğumlu Romelo ‘Melo’ Trimble, 1.91 cm boyunda ve guard pozisyonunda oynuyor.

Melo Trimble, kolej kariyerine doğduğu şehrin takımı olan Maryland’de başladı. Takımıyla geçirdiği üç sezonda 104 maça çıkan Trimble, 15.9 sayı, 3.7 ribaund, 3.9 asist ve 1.2 top çalma istatistikleri yakaladı. Kolejdeki ikinci sezonunda konferansının en iyi beşine seçildi.

NBA Yaz Ligi’nde Philadelphia 76ers, Minnesota Timberwolves ve Chicago Bulls’ta forma giyen Melo Trimble, Amerika dışındaki ilk kontratını 2018 yazında Avustralya Ligi ekiplerinden Cairns Taipans ile imzaladı. 28 maça çıktığı sezonu 22.5 sayı, 4.6 asist, 3.9 ribaund ve 1.2 top çalma istatistikleriyle kapatan Birleşik Amerikalı oyun kurucu ilgin en iyi ikinci beşine seçildi.

Avustralya Ligi’nde geçirdiği üç sezondan sonra ilk kez Mart 2020’de Avrupa’ya geldi. ACB ekiplerinden Estudiantes ile sözleşme imzalayan Trimble, geçtiğimiz sezonu ise yine İspanya’da Fuenlabrada formasıyla geçirdi. Fuenlabrada formasıyla ligde 16.4 sayı, 3.4 asist, 2.4 ribaund ve 1.5 top çalma ortalamalarıyla oynadı.
Avustralya’daki parlak kariyerinin ardından Avrupa’da da adından sıkça söz ettiren 26 yaşındaki başarılı oyuncu yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

Oyuncumuza hoş geldin der, sarı kırmızılı formayla başarılarla dolu bir sezon geçirmesini temenni ederiz.
 
3 hafta çok uzun bir süre değil Allah'tan. Tabi keşke hiç sakatlanmasaydı ama umarım menisküs, çapraz bağ, aşil sakatlıkları gibi sakatlıklar uzak olsun oyuncularımızdan. Sene uzun. Güzel bir kadro kuruldu. Sakatlık en büyük dert bütün takımlar için. Hiçbir takım sakatlıktan çekmesin. Bütün planlar alt üst oluyor sonra. Bütün takımlara başta bize olmak üzere sakatlıksız bir sezon dilerim.
 
Daha önce hiç izlemediğimi söylemiştim ama söylenenlerden daha kaliteli bir oyuncuymuş. Çok Amerikalı skorer gördük Avrupa basketbolunda, görüyoruz da hala. Fakat bu kadar ayakları yere sağlam basan, IQ'su bu kadar sivri kaç ABD'li guard gördük muamma. Ball handlingi inanılmaz güven veriyor ve istese 1 dakikada 10 sayı atacak bir potansiyeli var. Buna rağmen kendine oynamadığı halde 24 sayıyla bitirdi maçı. Sadece ihtiyaç olunan zamanlarda gitti bireysel sayılarla farkı açtı, zorlamadı hiç.
Ek olarak asist özelliği de inanılmaz bir oyuncu. Sadece skor değil oynatmaya yönelik de meziyetleri yüksek. Bugün de 6 asist gibi bir rakam yaptı sanırım. Kolay kolay bire birde karşısında durabilecek bir kısa göremiyorum takımlarda. Muhtemelen sene sonu EL takımları kanca atmaya çalışacaktır ama ne yaparız bilemiyorum. Bütçe olayı burada devreye giriyor.
 
meloyu .bu sezon keyifli izleyin .gelin sinan erdeme..seneye muhtemelen. izleyemiycegiz yıllık maaşı 2-3 katı olur.eurolige .bir takımına transfer olur. veya fenerbahçe efesde gidebilir.
 
Bu sene bile Fenerbahçe yapabilirdi bence.Seneye bütçede mucize bir artış olmazsa tutamayız muhtemelen kendisini :( Son yıllarda Euroleague’e gönderdiğimiz Harrison ve Macon gibi kısalardan çok daha derli toplu ve aynı zamanda yeteneği de azımsanmayacak seviyede bir oyuncu.Ben kendisini çok beğendim.Hatta ileri gidiyorum Arroyo’dan beri eksiğimiz olan oyun akli en yüksek kısayı izliyoruz şu an.
 
Melo gibi takım aklı lazımdı bize. İstediği zaman vites arttırıp düşürebilen bir oyuncu. Eli de düzgün. İlerleyen haftalarda form tuttukça daha da etkili olacaktır. Harrison gibi gelecek sene euroleague yapar büyük ihtimalle. Gordon gibi Efes' te yapabilir.
 
Cekmece macinda harika oynadi 24 sayi 6 ribaund 6 asist macin yildizi oldu. Dacka macinda kariyerinin belkide en kotu macini oynadi 1/12 isabetle. Bu macta ise yildiz kumasini tekrar gosterdi. Dacka maci bir kazaydi. Umarim boyle devam eder.
 

Üst