Mersin BŞB :92-Galatasaray :94

2. sezonun ilk maçı
mersinde M kaptan Harun Erdenay sakat önemli oyuncuları Steve Logan ve Johnny Richards ilede devre arasında ayrıldılar
normal şartlarda kazanmamız gerekir hadi hayırlısı

maçta 21 ocak cumartesi 16:00 da
NTV' de ise herhangi bi canlı yayın yok.
 
Geçen Senede oldugu Gibi Takimizi Desteklemeye Gidecez... Sesimisizn son Aninan Kadar Bagiracaz Ve Galibeti Alicaz...

Birde Takim Adanaya Ne Zaman iner ? biliyormusunuz Arkadaslar..kimden Örenebilirim



uA-Mersin Koordinatorü
Hasan Basri Keles
 
Mersin'de kim gitmiş diye değil de kim kalmış diye sormak lazım.Richards çok önemli bir oyuncu değildi ama Logan o takımın herşeyiydi.Logan'ın bireysel oyunu yüzünden Harun'un performansı düştü deniyordu.Akla Logan gidince Harun çoşar diye bir düşünce geliyor ama Harun da sakatmış.
Kaybedersek ayıp yani.
 
mersin resmen darmadağın...şanslı bi döneme denk geldi maç..ama belli olmaz tabi bizim takımın sağı solu..hadi bakalım hayırlısı
 
Bu Amerika'lıların takımdan ayrıldığı haberinin kaynağı nedir acaba?Hiçbi sitede rastlamadım böyle bi habere ondan sordum.
 
Ben herhangi bir maça rahat kazanacağımız bir maç gözüyle bakılmasına karşıyım.Rakip ne kadar kolay olursa olsun.Nasıl olsa kazanırız gözüyle baktığımız zaman çabuk rehavete giriyoruz bu da takımımızın motivasyonunu pek olumlu etkilemiyor(Örnek Beykoz maçı).Galibiyete inanıyorum ama rahat kazanacağız diye şartlamıyorum bu maçı.
 
mersinin sayı yükünü çeken Logan ve harun yok..ribaund yükünü çeken jaja da yok..

5 numara olarak bizim eski oyuncumuz serdar tabay var..onuda çok rahat geçeriz..kesinlikle içerden oynamamız lazım..özellikle malik ve şemso içeri girdikleri her posizyonda çok rahat sayı atabilirler..atamasalar bile mersin çok ribaund veren bi takım jajada yok zaten..

Hertürlü alırız bu maçı kimse korkmasın..bu arada mersindekileride maça bekliyoruz..

fazla kişi gelmesin ama zaten bize fazla yer verilmes :D
 
Mersin BŞB, Fransa 2.lig takımlarından JSF Nanterre'den ayrılan oyun kurucu Aaron Lucas ve Arjantin Boca Juniors Capital Feder'den ayrılan forvet Sherell Ford ile anlaşmak üzereymiş. Lisanslar yetişirse Galatasaray maçında oynacaklar.
 
Boca Juniors'ın basketi de varmış. :)
Belli ki Mersin'de ciddi huzursuzluklar var.Asıl önemli olan bunun onlara nasıl yansıyacağı.Eğer hırs yaparlarsa işler ters gitmeye başlayabilir.Malum Reha Öz,Fırat Aydemir,Emre Ekim,Murat Yolcu gibi günü gününü tutmayan oyuncuları var.
 
koch' Alıntı:
Boca Juniors'ın basketi de varmış. :)
Belli ki Mersin'de ciddi huzursuzluklar var.Asıl önemli olan bunun onlara nasıl yansıyacağı.Eğer hırs yaparlarsa işler ters gitmeye başlayabilir.Malum Reha Öz,Fırat Aydemir,Emre Ekim,Murat Yolcu gibi günü gününü tutmayan oyuncuları var.
koch dediklerine katılıyorum Mersin'in yerli oyuncularının ne yapacağı belli olmaz. dibede vurabilirler tavanda yapabilirler. yeni yabancılarıda bu maça yetişirse maçı ciddiye almamız şart.
 

Üst