Miami Heat

Re: Miami Heat ve Three Big . . .

Gazanfer Tosun' Alıntı:
LeBron 2.adam rolünü kabullenemiyor, takımda bizimkilerin Rijkaard'a yaptığı gibi bilerek oynamama havası var gibi.

Miami Playofflarda kendine gelir belki ama Playoff'a girebilecekler mi, o da önemli tabi.

Gazanfer, Lebron imzayı atar atmaz zaten 2. adam olmayı kabul etmişti şimdi neyin tribini yapacak ki ? Lakersa gelse yine 2. adam olacak, Bostona gelse 2. hatta 3. adam olacaktı. Bu örnekler çoğaltılabilir.

Play-Off yaparlar ama Miami için pek uzun sürmez bu serüven...

Uğur Yılmaz' Alıntı:
Orhan Gencebay ''Batsın bu dünya!'', forever.

İzzet Yıldızhan; ''Ben Demiştim''. :)

W9-L8

Veysel Kaya' Alıntı:
James Jones ve E.House her aldıklarında üçlüğü göndermek zorunda değiller.. Tamam House attı bu maç diyelim peki bür maç peki diğer maç peki finaller? Bunda koçun rolü büyüktür diye düşünüyorum yani onlara set çizse 4 5 hücümdan birinde atarsın ama oyuna gir salla salla çık..

Bakıldığında hücüm opsiyonu çok.. Bosha birebir ver lebrona alan aç birebir ver wade keza öyle Ilgaya orta mesafe şutu yarat haslem yine şutu var House Jones gibi üçlükçülerin var arroyo ne yapar bilmiyorum ama çok boş kalıyor değerlendirsin bir zahmet.. Bu kadar çeşitli hucum opsiyonların varken House 3 kez üst üste atış kullanır Ilga 3 üst üste şutlar atar kaçırır sonra unutulur.. Bunları kocun ayarlaması lazım tabi birde oyun kurucunun..

Ama olacak daha çok yol var..

Veysel gözüm sen geçen gün Lakers başlığında Lakersı yorumluyordun sanki. Senden Heat başlığında da yorumlar bekliyoruz dört gözle. :) Bizi mahrum bırakma kardeşim

@ Tugay Abi
Tugay Abi biz her yerde yazarız doğru bildiklerimizi :)

Ahahaha Wizards'ı yenmişiz 94-105 :p

L. James 30 sayı 5 asist 6 ribaund
C. Bosh 20 sayı 7 ribaund
D. Wade 26 sayı 6 asist 8 ribaund

Vizelerden ötürü biraz gerilerden takip ediyorum ama olsun;

Detroit'ide yenmişiz.Biraz toparlanma söz konusu takımda ama canlı izlemeden konuşmayacağım bu sefer ;) Skor: 72-97

L. James 18 sayı 6 rib. 3 asist
C. Bosh 16 sayı 7 rib 4 asist
D. Wade 16 sayı 2 rib 1 asist

Çok Önemli Not: Arroyo'nun 5 rib 5 asist yaptığı maçıda bir zahmet kazanalım.Buda senin ayıbın Pistons :p

heat bu gece Cleveland'da olacak..
Şehirde iyi gaz vardı gittiğinde ama bitti mi bilmiyorum mevzu..
Sanırım bitmemiştir..
Cleveland başkanın açıklaması ve yerel bir gazetede atılan " son of a beach " manşeti unutulmaz kolay kolay..
Yalnız başlıktaki ima muazzam : ))

Emre Abi, Cleveland şehri silahları kuşanmış Lebron'u bekliyor. Maç ulusal kanalda yayınlanacak diye biliyorum. Güvenlik önlemleri hat safhada, hiç bir saldırgan mana içeren t-shirt, pankart vs sokulmayacakmış. Bira bardakları her zamankinden daha küçük olacakmış, sahaya atılmasın diye.

Tepki büyük, bu maçı bekliyorlardı bakalım neler olacak. Barça taraftarı gibi domuz kafası falan atabilirler sahaya :)

Bu olay Atlantik takımlarından birine yapılacaktı Can..
O zaman kargaşayı görürdük..
New York, Philadelphia ve Boston..
En azılı taraftarlar burada..
Bir de Portland dikkat ister bu konuda.. Onlar da yuhalamaktan, sahaya bir şey atmaktan falan hiç çekinmezler..
Nispeten küçük ve sakin bir şehir..
İki yuhlarlar , gazeteler "booed " yazar ,olay kapanır..
Ben hala manşetteyim, adama resmen o...pu çocuğu yazdılar..

Valla bu olay rose Garden'da olsa lebron çoktan sakatlandım ayağına yatmıştı neyse ki Ohio öyle deli dumrul bi şehir değil :)

Sühan Cem' Alıntı:
Bugün LEbrona gülecekmiş Cavs tribünleri. Top Lebrona geldimi kahkaha atılacakmış :)

Yavas atsinlar kahkahayi, sunu izlesinler once.

[youtube:1khm3k99]http://www.youtube.com/watch?v=3riCj4U4mNo[/youtube:1khm3k99]

Mac sonu Lebron: sizin sucunuz, sizin sucunuz :)

O zaman şunu paylaşmak lazım. Çok sağlam ve doğru laf geçirmişler Lebron'a.

[youtube:3pc2j6uh]http://www.youtube.com/watch?v=NvgD9HNTMkM&feature=related[/youtube:3pc2j6uh]

cleveland: 90- miami: 118

beklendiği gibi yoğun bir yuhalama ve çeşitli pankartlarla karşılandı lebron. " hain şehrimizde " yazmalar, lion king yerine lyin king benzetmeleri falan.. o her zamanki ellerini pudralama hareketini yaparken bazı taraftarlar arkasını falan dönmüş işte.. olmuş bitmiş.. benim dünkü iddiam geçerli, cleveland değil de boston falan olsaydı dün akşam, maç oynanmazdı..

ama sahada lebron ezmiş geçmiş.. özetlerden izlediğim kadarıyla maçın sonunda dipten attığı bir şut var kayarak, inanılmaz bir şey.. kobe atar genelde onları.. havada kayarak geliyor.. lebronun bilançosu 38 sayı, 8 asist, 5 ribuand,

Play-off'lara kadar uyum sorunu aşılırsa Miami şampiyon olur. Lakers artık yeter. Boston da yaşlandı iyice. O tempoyu kaldıramaz. Lebron'u sevmem ama şampiyon olamaması çok üzücü. Taksın yüzüğü de kurtulsun artık. Cavs taraftarı da amma nankörmüş doğrusu. Yıllardır Lion King dediğin adama bir anda Lyin King falan. Bizde olsa Avrupa'da bak ne kadar medeni karşılıyorlar. Bizde neden yuhalanıyor denirdi. Demek ki bu medenilik sadece Batı Avrupa'ya has bi özellikmiş. Kınıyorum :)

nba.com'un maçla ilgili ana sayfaya koyduğu fotoğraftaki durum ve maç performansı ile LeBron'un mesajı '' Çok da umrumdasınız!''...