Miami Heat

Re: Miami Heat ve Three Big . . .

Uğur'ada Tugay'ada bu konuda katılıyorum.Laker birbirini ezberlemiş oyunculardan kurulu bir sisteme,yapıya sahip.Bunun yanı sıra 2 şampiyonlukla elde edinilmiş bir öz güven,kazanma alışkanlığı var.Bunlar dünden bugüne kazanılacak şeyler değil basketbol için.

Bizim içinse en büyük sorun kordinasyon.Taaa en başında söyledim bu coacihing ile biz biyerlere varamayız.Uğur'da aynı şeyi söylüyor bugün.Tek çağredi Pat Riley'in işi uzatmadan sahaya inmesidir.Bu takım onun önderliğinde bir şampiyonluk kazanmadan başkasına emanet edilemeyecek kadar egosu yüksek ve paylaşım sorunu olan oyunculardan kurulu.

Son olarak bir not düşmek istiyorum; Ilga bir kez de beni yanılt be adam!!!

James Jones ve E.House her aldıklarında üçlüğü göndermek zorunda değiller.. Tamam House attı bu maç diyelim peki bür maç peki diğer maç peki finaller? Bunda koçun rolü büyüktür diye düşünüyorum yani onlara set çizse 4 5 hücümdan birinde atarsın ama oyuna gir salla salla çık..

Bakıldığında hücüm opsiyonu çok.. Bosha birebir ver lebrona alan aç birebir ver wade keza öyle Ilgaya orta mesafe şutu yarat haslem yine şutu var House Jones gibi üçlükçülerin var arroyo ne yapar bilmiyorum ama çok boş kalıyor değerlendirsin bir zahmet.. Bu kadar çeşitli hucum opsiyonların varken House 3 kez üst üste atış kullanır Ilga 3 üst üste şutlar atar kaçırır sonra unutulur.. Bunları kocun ayarlaması lazım tabi birde oyun kurucunun..

Ama olacak daha çok yol var..

Bence Miami'ye Larry Brown lazım. Çünkü Miami Defans yapamıyor. Pota altında adam paylaşımı bile yapamıyorlar. Ciddi bir ribauntçusu olan her takım Miami semalarında dolaşıyor. Larry Brown benim bildiğim NBA'deki en iyi savunma hocalarından biridir. hatta bir efsane var doğrummu bilmiyorum 30000 den fazla savunma kurgusu ve oyunu bildiği söyleniyordu. İverson'u yaratan adamdı zamanında. Çok disiplinlidir sistemden taviz vermez. bu anlamda Lebron'un topu alıp kafasına göre oynamasına müsade etmez. E.House'u hayatta oynatmaz bir iki maç sonra. :))

Pat Riley konusunda ise daha sezon başlamadan da söylemiştik NBA'de büyük oyuncularla oynamayı bilen 2 hocadan biridir (diğeri Phil tabii ki) Ama yaşı çok fazla. Szonun temposunu kaldıramaz. Büyük ihtimalle coach'a demiştir sen normal sezonu götür ben play Offlara doğru çıkarım parkeye:)

son kaybedilen maçı ardından heat'i taraftarı yuhalamış..
adamlar kombineleri tüketmiş..konuşurlar..
boo fiiline hastayım bu arada : ))

Şu takıma Andre Miller çok güzel giderdi arkadaş.Joel anthony-Chris Bosh- Udonis Haslem-LeBron James-Dwayne Wade-Mike Miller dışında takımda kim varsa takas edin Miller'a karşılık.Şu an Miami'nin kendi içinden bir Rondo çıkarması imkansız ondan en azından 2 senelik kontratı olan Miller'ı almaya çalışın.Ya da Mario Chalmers'a şans verin.Arroyo ve House gerçekten saç baş yolduran işler yapıyorlar.Keza Ilgauskas'da.

Son pişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli var, olmadı yaaaarr.. :)

lebrondwade526t1.jpg

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Burak Barut":nyfqtyla]Kime el versek batıyor arkadaş :)

Hep senin yüzünden Burak,
Lakers'lı olsana sen kardeşim :p[/quote:nyfqtyla]

Lakerslı olunmaz, Lakerslı doğulur aga. 8)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":2u5yooga]Hep senin yüzünden Burak,
Lakers'lı olsana sen kardeşim :p

Lakerslı olunmaz, Lakerslı doğulur aga. 8)[/quote:2u5yooga]

Aga ben Lakers'lı doğdumda Shaq'a yapılanlardan sonra nefret geldi Kobe'den napalım kader :p

takım kötü gidiyor diye üzülmeyin arkadaşlar yettik gari...
bu gece Sixers maçınız var...

Normal sezon maçlarını fazla ciddiye almayın . Miami gibi 3 tane büyük yıldızı olan bir takım için en önemli şey normal seazonda alınan galibiyet sayısı değil , takım kimyasını oluşturup takımı oturtmaktır . Bu başarıldığı takdirde zaten başarı gelir .

Cemal Demircan' Alıntı:
Normal sezon maçlarını fazla ciddiye almayın . Miami gibi 3 tane büyük yıldızı olan bir takım için en önemli şey normal seazonda alınan galibiyet sayısı değil , takım kimyasını oluşturup takımı oturtmaktır . Bu başarıldığı takdirde zaten başarı gelir .

Elbette Play-Off dönemi önemlidir normal sezona göre fakat Miami için 8-7 gibi bir istatistik de hiç iç açıcı bir durum değildir. Ben bekliyordum kötü başlangıç ama bu kadarı benim için bile sürpriz oldu.

Hele bu gece 76ers mağlubiyeti gelirse işte o zaman tam curcuna olur. :)

miami yine mağlup.. maçın ilk yarısını izledim.. nowitzki de bosh da saçlarını kestirmişler.. Chandler maçın başında haşat etti ama sonrasını izlemedim..

Heat kusura bakmasın. Marta kadar Philadelphia maçı yok. Başka ilaç bulsunlar kendilerine..

LeBron 2.adam rolünü kabullenemiyor, takımda bizimkilerin Rijkaard'a yaptığı gibi bilerek oynamama havası var gibi.

Miami Playofflarda kendine gelir belki ama Playoff'a girebilecekler mi, o da önemli tabi.