Re: Miami Heat ve Three Big . . .
O zaman bir bomba da ben birakayim. Bugun (belki de bu saatlerde) Derek Fisher ve Pat Riley bir araya geleceklerdi. Artik gerisini siz hesap edin.
Bunun yani sira Udonis Haslem muhtemelen takimda kalacaktir. Boylece pota altini biraz da olsa sertlestirebilirler. Yine de minimum kontratla Ben Wallace, Theo Ratliff gibi bir ismin kadroya katilmasi gerekir.
Guard olarak Derek Fisher'i alamazlarsa eger Anthony Carter iyi bir secim olabilir.
Son olarak bir arkadasimdan LeBron'un PG olarak oynatilacagini, Pat Riley'in bu konuda LeBron'un Magic'ten bile iyi oldugu yonunde bir dusuncesi oldugunu ogrendim. Ilgili haber nerede cikti, pek bir bilgim yok.
Son olarak, arkadaslar bu uclunun hedefi belli: Hanedanlik. Hatta daha da ileri gidip Boston'un rekorunu kirmak. Bu uclu parayi, sani, sohreti bir yana birakip (yeteri kadar kazanmislardir zaten) tarihe gecmek istiyorlar. Bu sekilde dusunmek gerekir. Zaten kisa vadede bunu basaramayacaklarini anlarlarsa iclerinden biri, ismini tahmin etmek zor degil, takasini isteyecektir.