Re: Miami Heat ve Three Big . . .
Miami A.Carter ı alırsa bir çuval inciri berbat etmiş olur.O üçlüyüde bozar bu adam.=)
Miami A.Carter ı alırsa bir çuval inciri berbat etmiş olur.O üçlüyüde bozar bu adam.=)
Burak Barut' Alıntı:Semih ve Murat Abi varsa ben her türlü formamı yenilerim : ))
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Burak Barut":292ovwtv]Semih ve Murat Abi varsa ben her türlü formamı yenilerim : ))
Burak Barut' Alıntı:Doğan bu yola beraber baş koyduk
Onlar öncü birlik biz arkadan takip edecez yazma bi yere kapalım Taksim'de ki Nba mağazasından 2 Heat forması.
Burak Barut' Alıntı:Bence haksızlık olmasın diğer takımlara 3'e 5 oynasınlar
Deniz Baskın' Alıntı:dominos'tan pizza sipariş eder gibi yüzük siparişi vermeye de başlarsınız yakında
Uğur YILMAZ' Alıntı:Bu üç biraderi duyan, takıma girmek için para almamaya bile razı olur. Bir de Pat Reis faktörü var tabi Haldun Üstünel'in ABD şubesine döndü.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":31zksdeh]Bu üç biraderi duyan, takıma girmek için para almamaya bile razı olur. Bir de Pat Reis faktörü var tabi Haldun Üstünel'in ABD şubesine döndü.
Uğur YILMAZ' Alıntı:Abi zaten LeBron bana mesaj attı, Dwayne ile Chris burda seni de bekleriz. Bir de forumda sadece benim için değil, Chris ve Dwayne içinde birkaç kelam et, sonra bozuluyorlar falan dedi.
Ben bu sözlerden LeBron da artık ego kalmadığını anladım
[quote="Uğur YILMAZ":4lxjrdha]Bu üç biraderi duyan, takıma girmek için para almamaya bile razı olur. Bir de Pat Reis faktörü var tabi Haldun Üstünel'in ABD şubesine döndü.
Uğur YILMAZ' Alıntı:Chris'i ancak Burak Abi motive eder
LeBron da zaten kargoya falan veremem. Zaten kontrattan fedakarlık yaptık, Miller için dedi. Bundan sonra benden beş kuruş çalışmaz diyor. Ben de dedim gelsek bizim bilet, vize falan halletmicen mi? Artık Pat Reis halleder onu dedi, olmadı ''Three Kings'' olarak orta ödenek çıkartırız dedi
Abi bir de Miami'ye gidicez de sadece yüzük için değil, ''Miami Beach'' var en nihayetinde. Bu plaj nihayetinde tüm halka açık olacak, kızlar falan. Türkiye'ye dönünce sorun çıkmasın diye, LeBron özellikle belirtti
Miami sahillerinden, Los Angeles'a ses gider mi