Hücumda çok daha fazlası var Erdal, ikili oyunları da çok daha iyi oynar Baynes, takımı 1 kişi eksik bırakmaz hücumda. Savunmada onla aynı işleri yapar işte ama hücumu fark yaratır, aldığı paralar da eşit olur, iyi ekleme olurdu.
Goran Dragic'le 2 yıl 34 Milyon Dolar'a yeniden anlaşmışız (son yılı takım opsiyonlu). Bu kadar aceleye gerek var mıydı bilmiyorum ama 102 Milyon Dolar'a geldiğimizi düşünürsek geriye harcanacak 7 küsür Milyon Dolar kalıyor. Onunla değil Danilo Gallinari, Rodney Hood bile gelmez. Belki Olynyk kaplumbağasının 13,5 Milyon Dolarlık kontratı kullanılarak birşeyler yapabiliriz ama o da şimdi değil sezon başladıktan sonra yapılacak bir hamle.
10 Dakika sonra gelen 2. haber : Meyers Leonard'la 2 yıl 20 Milyon Dolar'a yeniden anlaşmışız (Son yılı takım opsiyonlu). Bütçede boşluk neyin kalmadı. Artık mini mid level (5 Milyon Dolar'ı geçmiyordur herhalde) ve daha düşük kontratlar yapabiliriz. 15 Dakika önce "Doğunun yeni hanedanı" olmak için şansımız varken şimdi tekrar geçen sezon başladığımız (Doğunun dördüncülük adayı) yerdeyiz. Normal sezon ve play-off'ta maçların üçte birini kaçıracağını adım gibi bildiğim Dragic ve basketbol zekası diplerde gezen, maç içinde konsantrasyonu dağılmaması mucize Leonard'a neden bütün parayı gömdük gerçekten bilmiyorum. Temmuz ayında opsiyonları kullanılmayıp gönderilseler bile bizim Giannis'i alma şansımız neredeyse yok. Çünkü Temmuz'da Adebayo "verin bana 4 yıl 90 Milyon Dolar" diyecek Nunn ve Robinson ikilisi en az yıllık 7'den başlayacak kontratlar isteyecek ve bizim bütçe yine dolacak. Sezon ortası Olynyk ya da Igoudala'dan birini ( ya da ikisini ) takasla gönderemezsek takımın daha ileriye gitmesi sadece Herro ve Adebayo'nun gelişmesiyle olacak. Onlar zaten Play-off'ta olağanüstü iş çıkardılar ama onların yanına daha net bir oyun kurucu ve 4 alabilirdik. Neden bu kadar acele ettik, gerçekten anlamıyorum.
Meyers Leonard gelecek sezon 10 Milyon Dolar alacak ve daha 1 ay önce biz bu adamı NBA Finalinde 5 dakika parkede tutamıyorduk...
90 milyon dolarla kurtarırsan iyi zira ben Adebayo'nun max isteyeceğini düşünüyorum. Miami verecektir bu parayı ancak hareket alanını çok kıstıladı özellikle Leonard'a verilen gereksiz kontratla. Üstüne Derrick Jones Jr. da ayrıldı takımdan.