Mike Benton

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Holman kesinlikle kalmalı.Selçuk Üni. maçında inanılmaz gayretliydi.Gerek savunamda gerekse hücumda çok iyi işler yaptı.Özellikle savunmada David Dixon'u ve zaman zaman eşleştiği Boddiccker'ı oynatmadı. oynatmadı.Zaten McGowan olayı bitmiştir tahminim onun yerine kaliteli bi 2 numara getirlmesi taraftarıyım,bence şu an için yeterli uzunumuz var ki Cemal gibi bi adam 40 dk bechte otursun.

Bu takımda kaç tane 2 numara olmasını istiyorsun?

pırkachin tarzı bir yugoslav lazım assist özelligi iyi olmalı

bence casa-ted'de oynayan uzun amerikalı gibi biri lazım bize!!!

redsong'a aynen katılıyorum ted'deki davis gibi bir adam olmalı mike benton'ın 14 sayı ortalaması ise fazla yanıltıcı çünkü geçen sene kolejde skor opsiyonları çok kısıtlıydı murat kaya da çok istikrarsız bir maç 5 diğer maç 25 atıyodu benton da böylece 14ort tutturdu geçen sene başkentte yaşayıp genelde maçlara gitmeye gayret eden biri olarak benim gözlemim bu benton hakkında. ha çok güzel blok vurur, atletik ve rebauntlarda etkili. ama bizde hemen hemen aynı özelliklere sahip holman var ki hangisinin potansiyeli daha yüksek dersek kimse benton demez sanırım

chooper' Alıntı:
takıma vites arttıracak bir oyuncu alınmasından yanayım eğer birşeyler bekleniyorsa bu sene.onun için de daha iyi bir oyuncu olmalı ve maddi fedakarlık yapılmalı...

çok haklısın takım bu sene biraz daha yukarlara oynamak istiyosa biraz paraya kıyıp iyi birini almamız lazım

Utku fitch mitchel mithat murat varken 2 numra bir yabancı cok fazla
alınması gereken aynı telekomun alman oyuncusu tarzı sutu olan bir uzun veya heislip tarzı potansiyelli bir oyuncu alınmalı

Arkadaşlar sadece scouttan gelen ismi belirttim,alınıp alınmayacağına yönetim karar verir ancak şuanda uzun yabancılarımızdan neredeyse 0 katkı alıyoruz, ayrıca post up yapabilen,şutu olan,blokçu bir uzun sezon ortasında bulursanız, fiyatıda uygun olmak kaydıyla(kafadan kontak,uyuşturucu bağımlısı değilse)söyleyinde NBA'e gönderelim, çünkü orda bile bu tip adam neredeyse yok...
Ayrıca Dudley'nin geçen sezonki performansından sonra bu sezon en az 300-400 binden aşağı oynadığınıda sanmıyorum, Fitch'in 250 aldığını düşünecek olursak bence biraz daha gerçekçi olmakta fayda var... Boddicker olayına herzaman haklısınız derim,keşke bizde olsaydı...
JR Kochu araştırmak lazım aslında, o da bu tip bir oyuncu ve nerede olduğunu bilmiyorum, ayrıca inanılmaz karakterli bir oyuncu...
2 numara konusuna gelince Fitch'in arkasında oturtmak için yabancı hakkını 2 numaradan yana kullanmak ne derece doğru olur bilemem, kaldı ki bu pozisyonda Murat Kaya var, hatta çok zorlarsanız,çok sıkışırsanız Tufan'ı bile oynatabilirsiniz.

bence önemli olan mcgowanı yollayıp iyi bi 4 numara almak.. holman zaten iş yapmıyo 10 sayı ortalama ile nereye kadar
mersin bb. mütiş bi 5 numara transferi yaptı jared homan casa maçında 32 sayı attı ve tedi dağıtı
yabancılarımızdan maksimum 2 kişi katkı yapıyo holman kayıplarda..
2 iyi 4 ve 5 numara getirirsek ilk dört hedefimizde ciddi adımlar atmış oluruz

ewt mersin jared homan die 1 uzun transferi yapti 2 08 boyunda dominant 1 uzun 5 maç sonunda 18 00 sayi ortalama tutturdu mersinin bu adami sezon ortasinda getirdigini düsünürsek bizimde kaliteli 1 5 numara bulmamiz gerekir ama son 3 sezondur her türlü oyunculari bulduk dixon i fitchi aldik ama son 3 sezondur bu takima jason keep hariç iyi 1 uzun gelmedi jason keep te kilo fazlasi yüzünden tam kapasiteyle oynayamadi