Arkadaşlar sadece scouttan gelen ismi belirttim,alınıp alınmayacağına yönetim karar verir ancak şuanda uzun yabancılarımızdan neredeyse 0 katkı alıyoruz, ayrıca post up yapabilen,şutu olan,blokçu bir uzun sezon ortasında bulursanız, fiyatıda uygun olmak kaydıyla(kafadan kontak,uyuşturucu bağımlısı değilse)söyleyinde NBA'e gönderelim, çünkü orda bile bu tip adam neredeyse yok...
Ayrıca Dudley'nin geçen sezonki performansından sonra bu sezon en az 300-400 binden aşağı oynadığınıda sanmıyorum, Fitch'in 250 aldığını düşünecek olursak bence biraz daha gerçekçi olmakta fayda var... Boddicker olayına herzaman haklısınız derim,keşke bizde olsaydı...
JR Kochu araştırmak lazım aslında, o da bu tip bir oyuncu ve nerede olduğunu bilmiyorum, ayrıca inanılmaz karakterli bir oyuncu...
2 numara konusuna gelince Fitch'in arkasında oturtmak için yabancı hakkını 2 numaradan yana kullanmak ne derece doğru olur bilemem, kaldı ki bu pozisyonda Murat Kaya var, hatta çok zorlarsanız,çok sıkışırsanız Tufan'ı bile oynatabilirsiniz.