Mike Wilkinson

Re: 11 # Mike Wilkinson

son dönemlerdeki yabancı oyuncularımız arasında en savaşçı olan formasının hakkını sonuna kadar veren bir oyuncuydu.Eğer sakatlığı öyle uzun süreli falan değilse kesinlikle kalmalı bu takımın bu sene gösterdiği performanstaki en büyük katkıyı yapan oyuncu bence attığı ekstra 3 lüklerle bizkaç maç aldık sonuna kadar mike ın kalması tarftarıyım...
 
Re: 11 # Mike Wilkinson

Eurocup'da yattığına göre Mike'ı takımda tutmak hem olumlu bir hamle olur hem de başarı olur bizim için ayrıca 5 numara için undersize kalsa bile.Ermal 5 numara oynarken 4 numara gibi Rancik sahada iken 5 numara oynayabilmesi de avantaj.
 
Re: 11 # Mike Wilkinson

Bu kadro yapısında kalmamalıdır..İyi bir yerli 5 numara alamadığımızı düşündüğümüzde kalması çok mantıklı değil..Eğer gereken parayı verip İlkanı alırsak..Yine yabancı 5 numara almamız gerekiyor..Wilkinsonu geçen sezonki gibi 5 numarada kullanamayız doğru bir yapılanma da undersize kalır..Ayrıca Rancikle ikisi arasında bir tercih yapılmalıydı ve Rancik seçildi..
 
Re: 11 # Mike Wilkinson

Geçen sezon takımımızın en yüzdeli atan oyuncumuzdu 0/0 100 oynadsığı maç bile vardı. Jasa ve Mıke'dan birini seçmek gerekirse Mike derim.
 
Re: 11 # Mike Wilkinson

Avrupa pasaportlu 5 numara yerine M.Wilkinson kalsın geçen sezon Rancik - Mike - Fatih iyi idare etmişlerdi. Mike Makedonya pasaportu var. Fatih'i takımda tutup veya Hüseyin'i transfer edip Mike kesinlikle tutmalıyız.
 
Eğer bu takım yarın rakibi oluyorsa bence bunda kendisinin payı çok büyük. Kesinlikle yarın maça gidecek olanlar onu onurlandırmalı.
 

Üst