Mike Wilkinson

Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Geçmiş olsun.Bir boşa akıp gidecek sezon daha.
Mart'daki kongreden sonra şubeye bakış açısı değişmezse daha çoook 100. yılları yaşarız.
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Dünya yıldızı aldık herhalde,baksanıza pivot yerine Mike Wilkinson'u alıyoruz.Bu adamda neden bu kadar cok ısrar edildi anlamak güç,demekki büyük potansiyel var bu adamda,bizim yine göremediğimiz Okan Hoca'nın gördüğü !
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Benim görüşüm bu transfer tartırmasız çok iyi transferdir ama gerkelimidir diye sorarsanız orada biraz düşünmek zorunda kalırım . Neden , çünkü bu takımın bariz bir 5 numara eksiği var ve uzun rotasyonumuzu bu haliyle derbi maçlarda düşünemiyorum . Umarım şu meshur pembe gömlek 5 numarayada bir transfer yapar .
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Kötü bir transfer kesinlikle değil, ayrıca büyük bir takımın elinden kapmışız, ama pivot transferi olsaydı çok daha faydalı olacaktı burasıda kesin!
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

bence Rancik'ten daha iyi bir oyuncu ama gerek yoktu saf bir 5 numaraya ihtiyacımız vardı sezonun ortasında 5. yabancı hakkının kullanılacağından emin gibiyim sadece geciktiriliyor boş yere
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Eyüp Abi sana birşey sormak istiyorum.Bu seneki yabancı oyuncularımızla kaçar senelik kontrat imalandı?genç oyuncularla uzun vadede başarılı olacağız diyerek küçülme planını yapan yönetim yabancılarla yine 1'er yıllık sözleşme yaptıysa vay halimize!!
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

tamam sezon ortasında adam alınsın diyoruz ama malesef sezon ortasında aldığımız adamlarda karnemiz çok kötü; britton,tolliver,hosley vs.

o dönemde adam bulmak, takıma uyumunu sağlamak vs. başımızı bu senede çok ağrıtacak.

hosley, tolliver kötü oyuncular olmayabilir ama takımın kimyasıyla uyuşmadıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz.

işi sene başından sağlama almak yerine yine yama peşinde koşmak ne kadar akıl karıdır bilemiyorum ama zaten şubede olanların hangisi mantığa uygun ki?

yürü be dedehayır, yürü be şardan bu sene olacak evet galiba bu sene olacak rancik, wilkinson, polat, eren bizi şampiyon yapacak(!)
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

mike gerekli ise rancik neden alınır ?

5. yabancı içinde nba deki takımların kontrat imzalamadığı daha popüler bir oyuncu getiricekler ama sezon başladıktan sonra takviye çok katkı vermiyo
bu sezon için hiç bu kadar umutsuz olmamıştım (jasaitis harriç)

bu sezonda geçen sezon ki gibi koç değiştiriceğimizi şimdiden görüyorum.

bir takım için koçun ne dakar önemli olduğunu futbol takımımızda görüyoruz hatta basketbolda daha da katkısını olduğunu düşünürsek

ne kadar baştan hatalı girdiğimizi söylemeliyim.

illede liseli olacak mantığı tam bir geri kafalı örneğidir
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Sorun oyuncunun kalitesinde değilki.Transferin bizim klüp için anlamında.Transfer niçin yapılır?Kadrodaki eksiklikleri ve kkadronun ihtiycını karşılamak için.Peki bizde niiçn yapılır?Neye göre yapılır?İşte bunun cevabı bennde yok...
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Savunma takımı üzerinde yoğunlaşılacakmış! Senin daha pota altında savunacak adamın yok içeri giren her top sayı olursa 24 saniye iyi savunma yapsan ne yazar!

Unutmadan 5. yabancı için ektra 125.000$ ödeniyor. Para yok deyipte 4 numara takım kuranlara taraftarı avutmak için verdikleri demeçlerden sonra bir hatırlatayım dedim!

Yazık ya bu taraftara!!!

Kim bu takıma maç kazandıracak? Takım kimyası bu kadar bozukken kim sizlere güvenip kombine alır, ilgi gösterir?
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Öncelikle Wilkinson asla bir B.Johsen değil.
Wilkinson'u ilk Aris-F.Ülker maçında izlemiştim.F.Ülkerde karşısına çıkan tüm uzunları tabir yerindeyse denize dökmüştü, Kambala aldı yavaş kaldı, Clark hiç tutamadı, Semih olmadı, Mirsad çaresiz kaldı...
Massey ile birlikte F.Ülkerin pota altıyla oynamışlardı resmen.
Aristen sonra bir daha takip edemedim.
Eğer Rancik alınmasaydı, Wilkinson çok iyi bir transfer derdim.Gerçi her ikisi de tıpa tıp aynı oyuncu değil elbet.
Şimdi, bu transfer takımdaki biri için altın fırsat."Cemal Nalga".Hiç oynamadığı kadar oynama şansı bulacak ve belki de bu onun kendi kariyeri içinde son şansı.
Wilkinson hakkındaki tüm olumlu düşüncelerime rağmen gerçek bir pivotun transferini tercih ederdim tabi...
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Önceki yıllarda zaten başımızı ağrıtan pota altı rotasyonumuz bu sene evlere şenlik!! Şampiyonluk adayı takımlara karşı bu halde nasıl maç kazanabiliriz ki?!
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Maalesef istediğimiz olmadı bizim forumca istediğimiz siyahi pivotu alamadık..Olsun belki büyük maçlarda çok zorlanacağız ama yapabilecek bir şey kalmadı..Hayırlı olsun ne diyeyimki şimdi..
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Elden ne gelir ki..Bize düşen sonuna dek takımı desteklemek..Sonuçta bizler arma aşıklarıyız..
 
Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Birisi mert uyguça haber versin,şimdi o bu transferede inanmaz !!! bunlar basketbol piyasasını biliyorlarsa bende kralım yazık yahu şimdi bu transferler istanbula gelsin,Mert'le beraber sabaha kadar takılırlar,ama bakın şimdiden söylüyorum karakoldan almam bir daha!!!
 

Üst