E
Erdal Can İçelli
Misafir
Kötü oynadıgı bir macta takipciligi ile 2 gol attı tebrikler Baros
Tolga Kaplan' Alıntı:Son vurus fakiri baros 4 günde 6 gol atarak gol vurusu ustalarına hakaret etti..Baros'Un gol vuruslarına iyi demek ustalara hakarettir..
Şamil Abiye katılıyor.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Ne yaptın Kerem allah aşkına Galatasaray sporcusu bahsettiğimiz kişi hemde başarı bi oyuncu ne yapalım yani gol kaçırsın top kaybetsin diye mi bekleyelim Baroş'u savunanlar Nondayı kötülemiyoki Baroş'u daha çok beğeniyor sadece.
Alınganlık gösterme başkan.
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":2mmyvxq8]Son vurus fakiri baros 4 günde 6 gol atarak gol vurusu ustalarına hakaret etti..Baros'Un gol vuruslarına iyi demek ustalara hakarettir..
... Ligi 110 golle bitirirEmin Doğanca' Alıntı:Milan Baros 2.golde yaptığı son vuruşu kaleci ile karşı karşıya kaldığı her maç yapabilecekmi . Umarım yapar . Şayet yaparsa
Tugay Aktepe' Alıntı:Tolga bu konuyu hallettiğimizi düşünüyordum, yanılıyor muyum yoksa renktaş ?
Gazanfer Tosun' Alıntı:Baros Beşiktaşı sever...
Tolga Kaplan' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":2mhaw3gm]Tolga bu konuyu hallettiğimizi düşünüyordum, yanılıyor muyum yoksa renktaş ?
Latife edercesine diyorsun ama ben Baros'a son vurusu yetersiz deyince beni Baros'a kazma demekle suçluyorsun ya .Tolga Kaplan' Alıntı:Emin benim kimseyle alay ettigim yok ve bu tip zihniyet olayına da pek girme bence..Ben kimseyle dalga falan gecmiyorum..Bugun Nonda gol atsaydı (keske girip atsaydı amac Galatasaray'In basarısı) Shabani Nonda topiginde mesajlar olurdu...Benim, senin baros'a yaptıgın yorumu latife edercesine yazmam agır da senin o yorumun mu agır degil..Ben burda kimseyle ne alay ediyorum nede kücük düşürmeye calısıyorum..Mimliymişim gibi her attıgım mesajda sert cıkısmayın...
... Ligi 110 golle bitirirEmin Doğanca' Alıntı:Milan Baros 2.golde yaptığı son vuruşu kaleci ile karşı karşıya kaldığı her maç yapabilecekmi . Umarım yapar . Şayet yaparsa