G
Guest
Misafir
Şu anda Çek Cumhuriyeti San Marino maçı oynanıyor.Maç 4-0 İlk 3 Gol Milan Baros'tan...
Keşke gol vuruşlarının sürekliliği olsaydı da onu eleştirmeseydik .Şamil Turançiftçi' Alıntı:Baroş'un son vuruşlarını çoğumuz beğenmeyiz ama ilk iki goldeki gol vuruşlarına dikkat çekmek isterim ayrıca penaltıyıda çok iyi göndermiş.
Her oyuncu gol kaçırır ama arkasında Kewell-Lincoln-Arda olupta bu kadar gol kaçıranını ilk kez görüyorum açıkçası . Bunu asla es geçemem .Şamil Turançiftçi' Alıntı:O zaman 150 gol atardı sezonda her oyuncu gol kaçırır bu Baroş dünyanın en iyi son vuruş yapan elemanı demek değil ama her oyuncu kaçırır.
O zaman sağa sola dripling yapacağına basit oynasın abi . Hem kendi yorulmaz hem de daha fazla gol pası bekler ve alır .Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bak bakalım kaç tane asistlik pas vermişler Baroş'a da o da kaçırmış adam sağa sola dripling yapıp top kovalamaktan pasmı bekleyebiliyor. Anlamak mümkün değil.
Tolga Kaplan' Alıntı:Emin senin şu Baros takıntına ben iyice takıldım...Futbol topuna dokundun mu ??
Tolga benim Baros'a takıntım yok .Tolga Kaplan' Alıntı:Emin senin şu Baros takıntına ben iyice takıldım...Futbol topuna dokundun mu ??
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":3sfhe1uk]Emin senin şu Baros takıntına ben iyice takıldım...Futbol topuna dokundun mu ??