Nice yıllara KRAL..!
Senin gibi insanlar çok nadir uğrarlar dünyaya...
Senin gibi insanlar çok nadir uğrarlar dünyaya...
Kuvvetlendirme çalışmaları sırasında sakatlığı nükseden Milan Baros?un tedavisine başlandı.
Enes Kömürcü' Alıntı:Kuvvetlendirme çalışmaları sırasında sakatlığı nükseden Milan Baros?un tedavisine başlandı.
O Doumbia'yi ben de cok begeniyorum Young Boys'da oynarken hep isterdim sunu Galatasaray alsin diye ama o kadar söyledim tinlamadilar beni Bugün almamiz cok zor artik.Emir Kalyoncu' Alıntı:Bu adamin yanina CSKA'dan Seydou Doumbia alinsa hic te fena olmaz.Avrupanin yeni Drogbasi Doumbia.Saturn macinda 3 tekme yedi heralde o tekmeleri Baros yeseydi 1 sene futbol oynayamazdi.Bize guclu cevik oyunculara ihtiyac var.Barosun yanina alternatif gerekiyor.
Ve Baros devreyi kapadı!
Bir aydan beri sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Baros?tan kötü haber geldi. Çek futbolcunun ligin ilk yarısını kapattığı açıklandı. Liderin 10 puan gerisindeki G.Saray?da aynı tehlikenin Arda için de geçerli olabileceği iddia edildi.
ZATEN BİR AYDIR YOKTU
Galatasaray?ın kadrosundaki ?tek? golcüsü Milan Baros devreyi kapattı. Son olarak oynadığı Ankaragücü karşılaşmasında sol arka adalesinden sakatlanan Çek golcü, tam bir aydır forma giyemiyordu. Sakatlıktan kurtulmaya çalışan futbolcudan gelen kötü haber Florya?da adeta bomba etkisi yaptı. F.Bahçe, Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarında görev yapamayan Baros?un kuvvetlendirme çalışması sırasında adalesini fazla zorladığı gerekçesiyle sakatlığının arttığı ve ligin ilk yarısını kapattığı açıklandı.
ÜLKESİNE GİTMEK İSTİYOR
Antrenman esnasında acılar içinde yerde kalan Baros, bu gelişme sonrasında Florya?da herkesi şoke etti. Sol arka adalesindeki problemin büyümesi üzerine Çek yıldızın artık devreyi kapattığı ve kontrollerine ve tedavilerine yeniden başlanacağı ifade edildi. Doktorların Baros?un sakatlığının kronik bir hal almasından çekindiği belirtilirken, Çek forvetin ülkesine gidip kendi doktoruna tedavi olmak istediği vurgulandı. Bu haber moralleri bozarken elde kalan tek forvetin de Mehmet Batdal olması camiayı iyice endişeye sevketti.
(HTspor)
Evet sizin varlığına yeni vardığınız fakat çok az maçta görev almasına karşın takımın en golcü oyuncusu olur kendileri bilginize.Mazhar Ozsoy' Alıntı:aaa böyle bir oyuncu vardı sahi