Milan Baros

Kralın dönüşü bu sefer sağlam olacak gibi geliyor bana.Benim Baros'a inancım halaa tam.Artık arkasında bir de 2. Barosumuz Stancu var... ;)

Mazhar Ozsoy' Alıntı:
başlasa iyi eder. Artık Stancu'da alındı, başlamazsa gereği yapılır...
Servet'e Mustafa Sarp'a Barış Özbek'e yapıldığı gibi yapılır değil mi gereken? Hani ikili polemiklere yol açacak yazmam ama sizin bu Baros antipazanlığınızı çözebilmiş değilim şu başlık altında adam sanki babasının keyfine oynamıyormuş gibi abuk subuk yazıların ne manası var çözemiyorum tehditvari cümleler Baros'tan önce çok daha başkalarını kurulması gerekir.

Kaldı ki tam iyileşmeden, ben olsam ben de oynamam. Zira biz bir garibiz, Baros sakatlığın etkisinden kurtulmadan, üst üste 3 kötü maç oynar, 4. maç yuhlamalar başlar...

Şu iki hafta oynamaması çok denk gelir.Hem Stancu olaya ısınır,maç eksiğini giderir,ortama alışır hemde Baros sağlıklı bir geri dönüş için fırsat bulur.

Dediğim gibi bu takım çift forvete döndüğünde hem Stancu hemde Baros çok etkili olur ve Baros'u bukadar uzun sakatlığa sürükleyecek fiziksel yıpranma oldukça azalır.

Kaldı ki sene sonu Baros'la yollarımızı ayırmak dahi istesek neticede sözleşmeli oyuncumuz ve bonservisle yollayacağız.Şu yarım dönemde formunu yakalmış bir Baros'tan para kazanarak ayrılmayı her zaman tercih ederim.

Baros'u kimse göndermez. Oynadığı sürede bile en golcü adamamız oldu. Hazır değilse isterlerse 1 ay oynatmasınlar ama mümkünse tam hazır olunca başlasın oynamaya. Bu sezon için kaybetcek bişeyimiz yok hiç değilse sakat oyuncularımızı kazanalım

Baros ile başkalrını karıştırmayın. Baros sahada sakatlandı. Samiyenin ortasında sakatlandı. hem de 3 gol attığı maçta. Takım oynamayınc ainsan üstü koşmaya başladı onun etkisi. İyileşmedne de takımın ihtiyacı var diyip 2 hafta sonra gene maça çıktı. Baros kafasına göre yaşayan ama taraftara klübe sorumluluk duyan sahaya çıktımı ölüneceği zaman ilk ölecek futbolcularımzıdan. Yaşı da genç, onun kalitesinde bir oyuncu bulmak kolay değil artık. Zaten Arena'ya bir çıksın daha ilk maçtan " ya biz neler düşünmüşüz" demeye başlarız

Bizim takımda en beğendiğim,en güvendiğim oyuncu Baros'tur,döndüğü zaman gollerine devam edecek,Hagi'li Galatasaray'ın gol bulmakta zorlandığı bir gerçek ama Baros dönerse en azından bize maçı kazandıracak golü veya golleri daha rahat bulabiliriz,benim için takımdaki en kıymetli oyuncu Baros.

Alison Sudol' Alıntı:
[quote="Mazhar Ozsoy":1yo7qn6l]başlasa iyi eder. Artık Stancu'da alındı, başlamazsa gereği yapılır...
Servet'e Mustafa Sarp'a Barış Özbek'e yapıldığı gibi yapılır değil mi gereken? Hani ikili polemiklere yol açacak yazmam ama sizin bu Baros antipazanlığınızı çözebilmiş değilim şu başlık altında adam sanki babasının keyfine oynamıyormuş gibi abuk subuk yazıların ne manası var çözemiyorum tehditvari cümleler Baros'tan önce çok daha başkalarını kurulması gerekir.[/quote:1yo7qn6l]
Sene de 3 M euro alacaksın 1 bucuk yıl oynamayacaksın. Oynamazsa sezon sonu gider deyince bozulacaksın.

Benim evimde 2 tane Baros forması var cok seviyorum ama maalesef burası Galatasaray. Rehabilitasyon merkezi değil. Baros'u satmazlarsa sezon sonu bedaya gider tum rehabiilitasyonunu tamamladıktan sonra...

Ben Servet ve Barış'ın türk statüsünde oldukları için kalmalarından yanayım. Mustafa ve Ayhan için aynısını söyleyemeyeceğim. Hakan Balta'yı ilk geldiği günden beri sevmedim. Ama rotasyon oyuncusu olarak kalabilir. Kesinlikle 11'de düşünmem.

Tekrar söylüyorum Baros'un son şansıdır bu yarı. düzelmezse gönderilir...

Umut Öncel' Alıntı:
Mazhar Bey, Servet kalsın demişsiniz ya senle tartışmak gerçekten çok boş...
Yani bu durumdan sonra Baros hakkında görüşlerinizde ne çercevede olduğu apaçık ortada herkes kendi doğrularıyla mutlu kalsın.

Ayrıca rehabilitasyon konusundaki hassasiyetinizi Gökhan Zan içinde görebilsek galiba sizin için sakat yerli kontenjanı için ideal bir oyuncu en azından Baros sahada oldu mu varını yoğunu ortaya koyuyor onun ise koyduğu tek şey sakatlığı ve pekte uygun bir maaş aldığı söylenemez.

Baros; o Galatasaray arması bulunan formayı giydiği ilk günden beri, kötü oynasa bile birgün olsun bugün mücadele etmiyor dedirtmeyen, o formayı giydiğinde varını yoğunu ortaya koyan, takımın yarısı ortalıkta ruh gibi gezinirken, tek başına takım olmayı becerebilen, Karpaty maçında 2-0 geri düştüğümüzde golü attıktan sonra sevinmeyip santraya en önce koşan, takımı çağıran adam, ortalıkta kimse yokken ''hayvan'' gibi koşup mücadele eden, en Galatasaraylı geçinenlerden daha Galatasaraylı bir adamdır...

Bu adam sağda, solda, tatilde değil, bir Galatasaray - Fenerbahçe maçında sakatlandı, yine bu adam takım iyi gitmiyor diye tam iyileşmeden dönüp yine sakatlanan bir adam. Eğer vefa sadece bir semt adıysa, yarın bırakalım gitsin, ama gittiğinde yalnız gitmez, içimizden de birşeyler götürür...

Sühan Cem' Alıntı:
Serveti bilmem de barış kalsın demek muhabbeti bitirme sebebi bence..:)

Bu Barış konusu heryerde tartışılıyor.Bencede Galatasarayda oynayacak düzeyde değil ama en azından servet gibi takımını satmaz.Bu kadar adam varken Barış bu takımda kalabilir.Lafım sadece size değil bir kaç yerde daha gördüm bunu o yüzden yazdım.

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":3ltw2qsp]Serveti bilmem de barış kalsın demek muhabbeti bitirme sebebi bence..:)

Bu Barış konusu heryerde tartışılıyor.Bencede Galatasarayda oynayacak düzeyde değil ama en azından servet gibi takımını satmaz.Bu kadar adam varken Barış bu takımda kalabilir.Lafım sadece size değil bir kaç yerde daha gördüm bunu o yüzden yazdım.[/quote:3ltw2qsp]
Bu nokta daha önemli bence de.