Milan Baros

Yılmaz olaya nerden bakmamız gerektiğine karar vermeliyiz. Eğer futbol yönünden bakıyorsak ben , karakter yönünden bakıyorsak sen haklısın. Ama o zaman başlığın sahibi olan Baros'u hiç konuşmamak lazım. Ayhan'a neden kızılıyor mesela? Yani takımın elde var olan oyuncuları arasında en iyi ve yararlı olanı. Üstelik karakter olarak da hiç bir zaman takımı satmadı. Yani istediğimiz gibi çeviririz istediğimiz yere eğer bir oyuncuya taktıysak. İsterseniz bana oyuncu ismi verin ben direk eleştireyim. (culio yekta stancu ve kazım gibi yeni gelenleri ne övebilirim ne yerebilirim)

Sonuçta Barış, GS'da oynayacak potansiyelde değil. Bu lafları kolay kolay demem. 2008 de şampiyon olurken de bunu demiştim. Adamın onlarca maçını seyrettim iyi oynadığı maç sayısı sınırlıdır. Çünkü Barış kafasına yerleştirdiği oyun sisteminden bir türlü vazgeçmeyecek dogmalarla oynuyor. Oysaki 21-22 yaşında bir oyuncunun futbola dair dogmaları daha az veya olmamalıydı.

Baros'a dönersek 3 senedir GS'da. ilk sene maç kaçırmadı. Emre onu sakatlayana kadar maç kaçırmadı. Ama adama kewell-Linderoth-Arda muamelesi yapılıyor. Baros profesyonel düşünseydi Ankaragücü maçında sahaya çıkmazdı. Şu anda takımdaydı. Ayağında bacağında sızıyı hissettiği an bırakırdı bu kadar uzak ayrı kalmazdı. Tekrar ediyorum Baros Ali sami Yende sakatlandı arkadaşlar. Hata ülkesinin milli takımından çağırıldı gitmedi, hafta sonu bizde maça çıktı. Yorum yaparken bunları düşünün. Bütün bunları geçtim adam yararlı. Oynadığı hangi maçta efektif oynamadı mesela? Baros gerçekten benim için ayrı bir yerdedir. Ondan daha çok sevdiğim oyuncular olmuştur ama eldeki kadroda takımın hepsini bir yere koyun, Baros'u bir yere koyun. (eleştirdiğim yerleri var tabi ) :))
 
Sühan abi ;
Uzun bir yazı yazdım maalesef silindi.Toparlarsam ben mi çok şey istiyorum bilmiyorum fakat demek istediğimi, anladığınızı düşünüyorum.Bu takımda cihan ve orhan gibi yetenek düşmanlarıda forma giydi fakat hiçbir zaman kendilerini Gs'dan büyük görmediler tribüne artislik yapmadılar.Birde bu servet'in futbolunu gerçekten beğenmiyorum.(kişiseldir)
Ayrıca Barış'ın dogmalarına katılıyorum sonuçta 2-0 gerideyken no-look pas vermeye çalışan bir oyuncu üzerinden konuşuyoruz.Şampiyon olduğumuz sene her maçı canlı izleyen biri olarak o seneki oyununu beğeniyordum.Ayrıca kritik gollerde atmıştı hatırladığım kadarıyla.Bundan sonra artık 2.yarı özellikle ikinci yarı 70'den sonra skoru koruyacaksak bu adam mustafa sarp veya ayhan yerine barış olmalıdır diyorum.Hava toplarında özellikle Ayhanın son zamanlarda bir korkusu var.Baros konusuna da yorum yapılmaz zaten sene başında herkes top istemeye cesaret edemezken o takımı için adeta savaş veriyordu.
 
Yok ben senin demek istediğini anladım Yılmaz. İlk mesajımda tek cümle geçmiştim düzeltmelerim vardı onunla uğraştığımdan. Sana karşı olduğumdan değil, braz açayım konuyu dedim. Sende maçlara giden adamsın biliyorum gittiğini. Bu yüzden Barış'ın nasıl bir oyuncu olduğunu sana anlatmama gerek yok. TV başındakiler kamerayı gördüklerinden onu hep koşarken görüyor ama sen ben biliyoruz gerçeği :)
 
Tamam kalsın kardeşim tabiki kalsın. Ama sakatlığı atlatamazsa sezon sonu gönderilmeli. yoksa bedaya gidecek sözleşmesi bitiyor...
Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz????

Gelmişsiniz bana Baroş'u anlatıyorsunuz. Bilmeyen bir Galatasaraylı olduğunu zannetmiyor Baros'u. Linderoth muamelesi yapıyorum diye kızmış bazıları. Kardeşim 50 maç kaçırmış bu adam 1. buçuk sezonda. Bu yarı da dönemezse tabi ki Linderoth muamelesi yapacam.
 
3 sezondur en golcu oyuncumuzu tartisiyoruz ve linderont muamelesi yapiyoruz !!! unutmayin git baros git kurtar kendini bu ruhsuzlardan dedigimiz gunleri unutmayin bu adam macta sakatlandi maci kurtarmak icin biryerlerini yirtarken !!!
 
Mazhar Ozsoy' Alıntı:
Tamam kalsın kardeşim tabiki kalsın. Ama sakatlığı atlatamazsa sezon sonu gönderilmeli. yoksa bedaya gidecek sözleşmesi bitiyor...
Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz????

Gelmişsiniz bana Baroş'u anlatıyorsunuz. Bilmeyen bir Galatasaraylı olduğunu zannetmiyor Baros'u. Linderoth muamelesi yapıyorum diye kızmış bazıları. Kardeşim 50 maç kaçırmış bu adam 1. buçuk sezonda. Bu yarı da dönemezse tabi ki Linderoth muamelesi yapacam.


MAzhar sanırım kaçırmışsın. Baros ağustos'un sonuna doğru 3 yıllık yeni kontrat yaptı GS ile. Sezon sonu gittiği yok.
 
Abi 100% emin değilim ama 2011-2012 sezon sonuna kadar uzattı diye biliyorum sözleşmesini. Eğer 3 yıllıksa haklısın 2013'e kadar demektir. o zaman seneye tekrar krallığa oynar :)
 
Tamam Barosu seviyoruz Kewell ı seviyoruz her zaman bağırıyoruz ama Arda sakatlanınca taraftarın verdiği tepkiyi görünce yabancılara kat ve kat fazla olan hayranlığımız ortaya çıkıyor...Aradaki dengeyi iyi kursak..
 
Kürşat Turkay' Alıntı:
Tamam Barosu seviyoruz Kewell ı seviyoruz her zaman bağırıyoruz ama Arda sakatlanınca taraftarın verdiği tepkiyi görünce yabancılara kat ve kat fazla olan hayranlığımız ortaya çıkıyor...Aradaki dengeyi iyi kursak..

Baros nasıl sakatlandı?
Baros sene başında kimse sorumluluk almazken Kewell ile birlikte sonuçlara isyan eden tek oyuncumuzdu.Herkes Ağustos - Eylül aylarını göz önüne getirsin lütfen.O mücadelelere adele dayanmazdı ve maalesef de dayanmadı.Baros bu takımda ki benim için kredisi bitmeyecek bir kaç adamdan biridir.


Arda nasıl sakatlandı ?
Arda maalesef hazır olmadan oynamayacağını söylemesine rağmen antrenmana katılmış ve sakatlanmıştır.Burda sakatlandığı günlerde yazmıştım Arda bu sakatlığı aktif futbol yaşantısı boyunca çekecek bunun örnekleri çok.
Ek olarak Arda en az Kewell ve Baros kadar sevilen bir oyuncudur birçok hata yapmasına rağmenç
 
Geç dönsün, %100 hazır dönsün.. Kazım ve Stancu idare ederler o gelene kadar.. Tam hazır olmadan dönüp kendine de bize de kötülük yapmasın, seneye de lazım Kral bize..
 
Kralsın be.Bu forumda değil ama çeşitli forum ve sözlüklerde bayrağı taşıdığın için taraftara oynuyor muamelesi görsen de.Herkes kimin ne olduğunu biliyor KİNG.
 
Adam kendini yırtıyor bir şeyler yapmak için. Hatta mecaz değil gerçek anlamda da yırttı çırpınırken. Bugün de çok çabaladı her zaman ki gibi. Bu berbat takımda bile şu adama laf söylemek için kasıyorlar yani. Gidip nereden ne anlamlar çıkartmaya çalışıyorlar. Helal vallahi.
 
Koşmasa adam silmiş GS'ı kafasında derlerdi farketmez. Rıdvan bir dedi Baros bak son 40 maçın 17'sinde oynamış diye anınd abenim medya düşmanı taraftarım Baros'a ayar vermeye başladı. bakın bakalım son 40 maçı nasıl kaçırmış bu adam? Şu takımı bana vereler asla göndermeyeceğim 2-3 oyuncudan biridir Baros.
 

Üst