Re: Milan Baros Galatasaray´da...
Çöpçüler melodisiyle I love U Harry Kewell diye bağıran taraftar bunu da yapar
Çöpçüler melodisiyle I love U Harry Kewell diye bağıran taraftar bunu da yapar

Burak ama bu önerilerin üstüne yaparlarsa en ön safta seni görmek istiyorumBurak Barut' Alıntı:Çöpçüler melodisiyle I love U Harry Kewell diye bağıran taraftar bunu da yapar![]()
Kadıköy'de olacak.O ülkenin takımıın finale kalması önemli değilOkan BAKIR' Alıntı:Şimdi benim büyüklerime bir sorum olucak;Biz şimdi diyelim ki cl'de tur atlayamadık(inşallah atlarız) UEFA KUPASI'na katıldık ve finale kaldık final maçı yinede kadıköy de mi olucak yoksa başka bir ülke ye mi alınacak?
Kadıköy'de olacak.O ülkenin takımıın finale kalması önemli değil[/quote:11pqs1ne]Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Okan BAKIR":11pqs1ne]Şimdi benim büyüklerime bir sorum olucak;Biz şimdi diyelim ki cl'de tur atlayamadık(inşallah atlarız) UEFA KUPASI'na katıldık ve finale kaldık final maçı yinede kadıköy de mi olucak yoksa başka bir ülke ye mi alınacak?
Zaten uefa ya katılırsak yine bir şampiyonluk beklerim ama... tabikide cl nin getirisi çook faazlaOkan BAKIR' Alıntı:Şimdi benim büyüklerime bir sorum olucak;Biz şimdi diyelim ki cl'de tur atlayamadık(inşallah atlarız) UEFA KUPASI'na katıldık ve finale kaldık final maçı yinede kadıköy de mi olucak yoksa başka bir ülke ye mi alınacak?
Zaten uefa ya katılırsak yine bir şampiyonluk beklerim ama... tabikide cl nin getirisi çook faazlaMustafa Yanar' Alıntı:[quote="Okan BAKIR":1es750zg]Şimdi benim büyüklerime bir sorum olucak;Biz şimdi diyelim ki cl'de tur atlayamadık(inşallah atlarız) UEFA KUPASI'na katıldık ve finale kaldık final maçı yinede kadıköy de mi olucak yoksa başka bir ülke ye mi alınacak?
hemde nasıl gözümün önünde canlandı şimdi o anUmut Öncel' Alıntı:galatasaray ımızın golü 15 numaralı formasıyla
MİLAAAAAAAAAAANNN
---BAROOOOSSS
MİLAAAAAAAAAAANNN
---BAROOOOSSS
MİLAAAAAAAAAAANNN
---BAROOOOSSS
güzel oldu be![]()
hemde nasıl gözümün önünde canlandı şimdi o anMustafa Yanar' Alıntı:[quote="Umut Öncel":2phyid58]galatasaray ımızın golü 15 numaralı formasıyla
MİLAAAAAAAAAAANNN
---BAROOOOSSS
MİLAAAAAAAAAAANNN
---BAROOOOSSS
MİLAAAAAAAAAAANNN
---BAROOOOSSS
güzel oldu be![]()