Mithat'ı geri çağırma topiği!

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Forumumuz aykırı ve özgün abisi Mithat'ı foruma geri döndürmek için böyle bir topic açma ihtiyacı duydum.

Hemen hemen hiçbir konuda aynı fikre sahip olmasamda Mithat'ın bu forumda olması gerektiğine inanıyorum, yorumları ile foruma renk katıyordu, kesinlikle forumu bırakmamalı!!!

Mithat foruma lütfen geri dön!!!

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
seçkin hasseli de geri gelsin.
Seçkin ve Mithat foruma geri dönmeli bence, ama biraz sakinleşsinler!

Burda aynı fikirde olmasakta sevilen simalar olduklarını bilsinler!

Ayrıca Mithat, Javtokas, B.Hangolten, Domercant, Lavrinoviç bu isimlerden bir veya birkaçını transfer etmeden hiç bir yere gidemez!

Seckin ve Mİthat abi foruma geri dönün gsliliğinizi konuşturun

Mithat abi geri dönsün bencede.

Ha Mithat Durandan etkilendiğim için bunları demiyorum, anlayana...

Sizleri bilmem ama ben Mithat'ın M.Hoca ile ilgili yorumları dışında diğer yorumlarını ilgi ile takip ediyordum.

Bazı şeyleri başka açıdan görmemizi sağlıyordu!

Hele Desean Hadley ile ilgili bir anısı varki bilmeyenler muhakkak dinlemeli diyorum!

Israrla bu forumu bırakma diyorum Mithat'a!

Bence de kesilikle @Mithat DURAN abimiz geri gelmeli.

Onun gibi basketbol bilgisi ve tecrübesi geniş birisini kaybetmek gerçekten forum adına büyük kayıp :(

Keza Şeçkin de o türde.

İkisininde geri dönmesi gerekir,forumun kalitesi ve daha iyi görüşlerin ortaya çıkması için...

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Semih Ural":u9ibjjs2]Muhalefet olmadan olmaz.

Ne kadar kızsam da bazen Mithat bey forumun önemli bir parçası.

:) Bunu sen mi diyorsun Semih Abi :)[/quote:u9ibjjs2]

Anti demokrat bi insan mıyım ben :)

Neyse Mithat bey de sevildiğini bilsin, burası Galatasaray forumu. Fikirlerimiz çatışsada çabamızın adı Galatasaray :)

Forumda pahalı oyuncu alma konusunda en cömert, noktalama işareti kullanma konusunda en cimri üyelerimiz olan Mithat Bey ile Seçkin dönecekse yanlarında birer paket noktalama işareti getirirse memnun olurum : )

Mithat abi sen geri dönmessen Eyup ve Murat abi dahil herkes forumda Siyaset konuşacak ama sen dönersen basketbol konusacağız :) :)