Muhammed Baygül

Genç oyuncumuz ile ilgili her türlü haber ve yoruma bu başlık altında yer verebiliriz. Oyuncumuza yeni sezonda başarılar.
 
M.Mustafa Baygül FMV Işık Spor'a kiralanmış. Vestel karşısında 13dayı(2sa 3/8, 3sa 2/5, sa 1/2),7rib. 3 asist ile oynamış çift lisanslamı oynuyor bilgisi olan var mı ?
 
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
M.Mustafa Baygül FMV Işık Spor'a kiralanmış. Vestel karşısında 13dayı(2sa 3/8, 3sa 2/5, sa 1/2),7rib. 3 asist ile oynamış çift lisanslamı oynuyor bilgisi olan var mı ?

Öyle olmalı bizim kadromuzda da var.
 
Bugün İzmir BŞB- Işık vardı. Şimdi istatistiğine baktım. 5/11 sanırım. Maçı getirdi tek kelimeyle. 94lü sanırım ama ağırlık çalışılmış belli:) Savunma yaptığı herkesi kitledi. Hiç havalarda değil. Işıkta oynayan arkadaşım var, kendisini müsait zamanda arayacağım, teşekkür edeceğim. Eğer ki Oktay hoca takımda kalırsa, bu tempoda gidersek, yazın 2-3 numaraya Muhammedi:)Her topa atlıyor, şuta kalkarken eli ayağı titremiyor.Şu haliyle bile A takımla idmana çıksın, sertlik getirir, idman yaptırır oyunculara. Umarım şımarmaz, bu tempoda devam eder.

Buradan da ulaşabilecek biri varsa tebrik etsin.

Selam, sevgi.
 
Antalya maçında Altyapımızdan Mustafa Muhammed Baygül'ün de kadroda olmasına sevindim. İlerleyen haftalarda şans bulacağınıda düşünüyorum. Işıkspor'da iyi bir istatislik tutturdu. sayı:9.7, reb.:3.9, asist:1.7, Top çalma:1.1
 
Bu maçta forma verilebilirdi kendisine diye düşünüyorum.. Bence bugün oynamadıysa bu sezon biraz zor oynar. Işıkspor'da kendisini geliştirir ve gelecekte umarım katkı sağlar takımımız adına..
 
Darüşşafaka'nın Pamukkale Ünv.'ne 74-65 yenildiği maçta 13 dakika sahada kalmış 10 sayı 2 ribaund ile oynamış.
 
Maçtaydım çok az sürede iyi işler yaptı önümüzdeki hafta süreleri uzar tahminimce.Şut stili iyi ve kendine güveni yüksek , el üstünden attı 2 tane 3'lük.Savunma gayreti Galatasaray ruhu için artı değer Muhammed için umarım üstüne koyarak devam eder sezon sonuna dek..
Takımın gençleri bu sene Daçka'da güzel tecrübeler kazanacaklar inşallah.
 

Üst