• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Muhammed Kerem Aktürkoğlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Bana mahalle ağzıyla yazma had bil biraz! Hayatım boyunca rakı da içmedim içkiyle genel olarak pek aram yoktur bu arada. Laiklik söylemim de olmadı sana ya da Kerem'e karşı. Nereden uydurdun bunu Kerem'e dünya görüşü nedeniyle uzak olduğumu söylememden mi? Siyaseti din temelli anlattıkları için sadece bundan ibaret sanıyorsun galiba. Kerem bana uzak olabilir hatta iktidara yakın diye diğer benzerlerinden olduğu gibi ondan da nefret edebilirim ama bu ülkede artık kalmayan adaletten hayıflanmaya devam edeceksem tutarlı olmalıyım ve adil davranmalıyım arkadaşa. Kendimi onun yerine koyduğumda eğer çocukken tuttuğum Galatasaray yerine ezeli rakibe gitsem ilk fırsatta Galatasaray'a gelmek isterdim. Bunu yaparken de rakibi ve taraftarını kızdıracak laf etmezdim saygılı davranırdım ama. Kerem şuana kadar saygısızlık etmedi ama gönlümde fener var demesine bile alınıyorsanız sorun sizde. Bundan sonra demeçlerinde bize laf ederse o zaman yeniden konuşuruz ama şu an için kötü bir durum yok.
Sana son kez cevap vericem
Çok Para Haramsız
Çok Laf yalansız olmaz derler.Destan yazmışın Okumadım zamanım değerli.

İlk cümlen kafi geldi Kimseye Hadi Bildiricek konumda değilsin.

Keremsaraylı olarak sana iyi günler

G*t gibi ortada kaldın be kral. Değer miydi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kerem'i sevmezdim,şu olanlara şaşırmıyorum.Mesela Barış Alper'i de sevmiyorum,dürüstçe yazayım.Kerem'i sevmeme olayım FB'ye gitme durumuyla alakalı değil yani,sevmiyordum işte,bazı insanlara kanım ısınmıyor,Barış Alper'e de kanım ısınmıyor mesela.

Üzülmesin çobanibahçe olmazsa 24 Erzincanspor’a döner. Benfica bonservis olarak 40 milyon ton tulum peynirini kabul ederse tabii. Önemli olan helal et yiyebileceği bir yer sonuçta.

Benfica adam öpmeden bırakmaz
Ayrıca biz sözleşmeye oynatmayacağız maddesi koyduk
Diyip şimdi oynattın diye para düşürme yaparsın
Benfica bedel ödetir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üzülmesin çobanibahçe olmazsa 24 Erzincanspor’a döner. Benfica bonservis olarak 40 milyon ton tulum peynirini kabul ederse tabii. Önemli olan helal et yiyebileceği bir yer sonuçta.

Abartılı şaka yapayım derken 40 milyon ton tulum peynirinin kilosu 300tlden bile hesaplasak 250 milyar euro yapıyor naptın :ROFLMAO:

Asası nereye kaçmış bu çakma Hayri Pıtır’ın? Gerçekten insana en büyük kötülüğü kendinden başkası yapamıyor. Önce fb ile flörtleşerek Galatasaraylıların nefretini kazandı, sonra zaten eski Galatasaraylı olduğu için şikeciler tarafından kabullenilmesi zor iken attığı gol ile onları eleyerek bol bol kulak çınlamasına maruz kaldı, gideceği takıma yalakalık yapmak için gol attığı halde sevinmeyerek formasını giydiği takıma da bir nevi ihanet etti. Camiasız kalmak yakıştı karaktersize. Umarım daha beter olur.

Askerde bir söz vardı "fazla atar g.te zarar." Hem Çobanibahçe hem de bu eleman Galatasaray düşmanlığında birleşip çıktıkları bu yolda kendi başlarını yediler. Başlıkta adı geçen elemanın attığı golle feneri 30 milyon euro gelirden etti. Şimdi kendisi için de çobaniler hala takıntılı halde gidip keriz gibi 30, 35 milyon euro bonservis öderlerse bunun bir kısmı da düşmanı oldukları Galatasaray'ın kasasına girecek.

Asası nereye kaçmış bu çakma Hayri Pıtır’ın? Gerçekten insana en büyük kötülüğü kendinden başkası yapamıyor. Önce fb ile flörtleşerek Galatasaraylıların nefretini kazandı, sonra zaten eski Galatasaraylı olduğu için şikeciler tarafından kabullenilmesi zor iken attığı gol ile onları eleyerek bol bol kulak çınlamasına maruz kaldı, gideceği takıma yalakalık yapmak için gol attığı halde sevinmeyerek formasını giydiği takıma da bir nevi ihanet etti. Camiasız kalmak yakıştı karaktersize. Umarım daha beter olur.
Midesizdir suyun karşı tarafı onu da yer tutar.
Gitmezse Benfica istiyorum
Giderse rams parkta ağlatasıya kadar ıslık protesto istiyorum.
Hain hainoğlu denen bu omurgasız canlının.

Kerem dün attığı golle profesyonelliğini ne kadar gösterdiyse henüz imza atmadığı ama ayması oldukça muhtemel bir takıma karşı gol sevincini abartmaması da profesyonelce. Hiçbir kulübün oyunculara muhtaç olmadığı gibi oyuncular da camialara muhtaç değil. Camiası olsa ne olur olmasa ne olur. Camiası var dediklerimiz de hayatının her döneminde kulübün çocuğu olarak para cukkalamak peşinde yani tamamen duygusal. Hal böyleyken profesyonelce ezeli rakibe gitmek isteyeni eleştiriyoruz ama bunun yanında sırf külübün çocuğu diye kalıp külübe zararı dokunanları bağrımıza basıyoruz.

Son düzenleme:
Kerem dün attığı golle profesyonelliğini ne kadar gösterdiyse henüz imza atmadığı ama ayması oldukça muhtemel bir takıma karşı gol sevincini abartmaması da profesyonelce. Hiçbir kulübün oyunculara muhtaç olmadığı gibi oyuncular da camialara muhtaç değil. Camiası olsa ne olur olmasa ne olur. Camiası var dediklerimiz de hayatının her döneminde kulübün çocuğu olarak para cukkalamak peşinde yani tamamen duygusal. Hal böyleyken profesyonelce ezeli rakibe gitmek isteyeni eleştiriyoruz ama bunun yanında sırf külübün çocuğu diye kalıp külübe zararı dokunanları bahrımıza basıyoruz.
S...yim onun profesyonelliğini taraftar ıslıkladı diye atar gider yap.
Soyunma odasında formayı giymeyeceğim de
Avrupa hayalim var diyip takımı sat 12 ay sonra geri dön suyun karşı tarafına gitsin.
Bu y.kı da duyarlı olarak göstermeyin bir zahmet.

Toksik Gelse Keşke Fenere
İcardi Kadıköyde Gösterime giricek olan Son Tecavüz Filminde Başrol oynatır

Kerem dün attığı golle profesyonelliğini ne kadar gösterdiyse henüz imza atmadığı ama ayması oldukça muhtemel bir takıma karşı gol sevincini abartmaması da profesyonelce. Hiçbir kulübün oyunculara muhtaç olmadığı gibi oyuncular da camialara muhtaç değil. Camiası olsa ne olur olmasa ne olur. Camiası var dediklerimiz de hayatının her döneminde kulübün çocuğu olarak para cukkalamak peşinde yani tamamen duygusal. Hal böyleyken profesyonelce ezeli rakibe gitmek isteyeni eleştiriyoruz ama bunun yanında sırf külübün çocuğu diye kalıp külübe zararı dokunanları bahrımıza basıyoruz.
Profesyonel olsa formasını giydiği takımın kadim ve duayen düşmanı ile transfer görüşmesi yapmazdı Avrupa Avrupa diyorsun sonrada suyun karşıki tarafına transfer olmak için 40 takla atıyorsun

S...yim onun profesyonelliğini taraftar ıslıkladı diye atar gider yap.
Soyunma odasında formayı giymeyeceğim de
Avrupa hayalim var diyip takımı sat 12 ay sonra geri dön suyun karşı tarafına gitsin.
Bu y.kı da duyarlı olarak göstermeyin bir zahmet.
Burnu çok büyüdü kendini camianın üstünde görmeye başladı bu daha iyi günleri tarık Çamdal gibi kendini ikinci ligde bulacak

Profesyonel olsa formasını giydiği takımın kadim ve duayen düşmanı ile transfer görüşmesi yapmazdı Avrupa Avrupa diyorsun sonrada suyun karşıki tarafına transfer olmak için 40 takla atıyorsun
Profesyonelliğin tanımını tersten yapmışsın yok öyle bir profesyonellik. İşin manevi gerçek duygusal boyutunu konuşursak kızabiliriz ama onun tercihidir demek ki o derece bağlı değilmiş. Ayrıca hiçbir kulüp düşman değildir ezeli rakiptir başımıza zorla düşman musallat edip içerideki kısır çekişmelere alet etmeyin de Avrupa'da başarı görelim biraz.

F
Profesyonelliğin tanımını tersten yapmışsın yok öyle bir profesyonellik. İşin manevi gerçek duygusal boyutunu konuşursak kızabiliriz ama onun tercihidir demek ki o derece bağlı değilmiş. Ayrıca hiçbir kulüp düşman değildir ezeli rakiptir başımıza zorla düşman musallat edip içerideki kısır çekişmelere alet etmeyin de Avrupa'da başarı görelim biraz.
Fenerbahçe hiç bir zaman bizim dostumuz olamaz.tarihte yaptıkları hep ortada. görüşlerim beni bağlar kavramlar görecelidir. ancak Galatasaray taraftarının arasında Fenerbahçe'ye sempati duyan çok çok azdır. Avrupa'da başarı bizim yönetim, hoca, ve oyuncuların elindedir. zaten Fenerbahçe ile uğraşacak zaman yok bizde. onlar belalarını buldu. bu bela sarmalinden kendilerini bi zahmet yine kendileri kurtarsın federasyonda bıktı artık onlardan.

Geri