Murat KAYA "Günah Keçisi" Mi ?

Biz hiçbir takıma ezilmedik. Biz 34 sayı fark yediğimiz maçda bile sonuna kadar destek olduk çünkü biz Galatasaray'lıyız. Ayrıca Murat Kaya'nın 3 yıllık sözleşmesi var seneyede bizimle!
 
gs tv 8. günü izledim arkadaşlar murat kaya bir ay öncesinden çalışmalara başlamış vücut çalışarak fiziki kapasitesini de arttırıyor, türk basketbolcu transfer etmedik ama ,(polat harici) murat kaya ve tufan bu sene en büyük kozlarımız olacak hüseyinle birlikte türk basketbolcularımız içinde
 
Ozan Öztekin' Alıntı:
yahu şu elimizdeki değerlerin değerini düşürmekten ne anlıyoruz anlamıyorum ha...piyasaya çık Murat gibi oyuncuyu almaya çalış bakalım kaç milyon dolar bonservis dayıyacaklar anlına...beğenmediğiniz Murat'ı bugün serbest bırak bakalım, akşama çıkıyor mu!! başta fb olmak üzere anında kapışılır...iyi yerli oyuncu bulmak zaten zor,biz hala mukaveleli oyuncumuza sallıyoruz! lütfen biraz kıymet bilelim artık ya, ne günahı ne keçisi ya...

Bence de Murat'a destek olmamız lazım.
 
dün 8. gün de murat kaya vardı.. antremanlarda gördüğüm kadarıyla cok hırslıdı.bence bu sene cok faydalı olacaktır. galatasaray taraftarları olarak yapmamız gereken her sporcumuza destek olmak sonuna kadar desteklemektir.murat kayanın bu sene gereken patlamayı yapacagı düsüncesindeyim.
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
murat kaya; yumusak yapılı bır sutorken , savunma yonu kuvetlı , oyun kurgusunu yapan , rıbauntlara yardım eden bır kısa halıne geldı.
bence bu senenın huseyınden sonrakı en ıyı yerlısı.

Kesinlikle katiliyorum, bencede gecen sene Huseyin'den sonraki en basarili yerli oyuncumuz, oyunun butun gereksinimlerini yerine getirebilen komple bir oyuncu ;)
 
Murat Kaya bence Cenk Akyol'un diğer bir versiyonu.Kaliteli olduğu tartışılmaz bile,oyununa da bişiyler kattığı aşikar.Universiade oyunlarındaki oyun stilini ve sayı potansiyelinin farkında olup oyunun diğer yönlerinde de ii olmaya çalıştığı açık.
Ama bazı oyuncular vardır,takım iyi gitmediği zaman kötü sonuçlar alınamadığı zaman fatura ilk onlara kesilir;çünkü bir türlü ısınılılamamıştır kendisine.Örnek vermek gerekirse 2sene evvel futbol takımımızdan Bursa'ya gönderdiğimiz Cihan Haspolatlı.Ağzıyla kuş tutsa yaranamazdı Cihan,benim için de aynı şekilde.İsterseniz önyargı deyin isterseniz saçmalık ama ben donuk oyuncuları sevmiyorum.Murat Kaya da böle biri,insanları kişilikleri yüzünden eleştirmenin doğru olmadığını biliyorum fakat ne yapsa ne etse en ufak hatasında çılgına dönüyorum Murat'ın.
Umarım bu sene onun için yepyeni bi başlangıç olur ve en önemlisi istikrarı yakalamış bir oyuncu izleriz,çünkü onun istikrarı yakalaması demek A milli takımda bi oyuncumuz olması demek..
 
Murat Kaya ve Cenk Akyol a savunma oyuncusu gözüyle baktığımız için yeni ibrahim kutluay serkan erdoğan lar çıkartamıyorus bence murat ve cenk gibi oyuncular top kullanacak oyuncular ama nedense bizim ülkemizdeki takımlar skor yüklerini yabancı oyunculara yüklemek istiyorlar
Sırbistan Litvanya gibi ülkelerde 20 yaş altı şampiyonlarda oynayan oyuncular 1-2 yıl içerisinde kendi takımlarında lider oyuncu görevini üstlenebiliyorlar bizim ümit milli takımımız şampiyonalarda yendikleri takımların oyuncuları şu an kendi takımlarında euroleague de ilk beş oynuyorlar ve bizim oyuncularımızdan çok daha iyi yerlere geliyorlar örneğin partizan veya rytas ın kadrolarına bakın 1 veya 2 yabancı vardır ama euroleague de ne kadar başarılı oldukları da ortada bence bizim ülkemizde gençlere biraz daha sorumluluk yüklemeliyiz
 
Bence bu savunma oyuncusu gözüyle bakmamızla alakalı değil. Murat bu takıma geldiğinde skorer bir oyuncuydu ama şu bir gerçekki eğer savunma yapmıyorsanız istediğiniz kadar atın bir işe yaramaz. Eğer takımda olmak istiyorsanız savunma yapmak zorundasınız. Şut mekaniği tamamen alışkanlık meselesi, murat'ın şutu zaten iyi. Savunması da geliştiğine göre bence bu sene ondan bir çıkış bekleyebiliriz hücum performansı adına (tabi takımda bu kadar atıcı varken ona maç başına ne kadar top düşer bilemem...). Eminim bu yaz şutu üzerine çalışmıştır...

Bahsettiğin ülkeler klişe söylemle ekol ülkeler oradaki basketbol öğretimi ile bizim ülkemizi karşılaştıramayız maalesef (henüz).
 
Arkadaşlar GS TV Murat Kaya ile bir röportaj gerçekleştirdi..Murat 12 gün tatil yapıp takım toplanmadan 3 hafta önce çalışmaya başlamış Erdem Türetken ile..Murat için Tufan ve Erdem ' Yeni Harun Erdenay ' diyorlar..Murat bence şu ana kadar kendini GS Taraftarına kanıtlayamadı..Bizim en iyi şut atan oyuncumuz Murat'tır..Zaten Büyük Kolej'de takımının yıldızıydı ve o kadroda attığı 3lüklerle beni kendisine hayran bırakmıştı..O'nu hep bu takımda görmek istiyordum..Geldi..Ama ispat edemedi kendini..Röportajında ' Taraftara kendimi gösteremedim..Bunun için erken çalışmalara başladım..Fizik ve şut konusunda çok hazırım..Özel bir programla güçlendim..Programımı lig başlayana kadar devam ettireceğim ' gibi sözler söyledi..Bende kendisini biraz kaslanmış gördüm..İdmanda her attığını soktu bu arada..İnşallah bu sezon sayı konusunda büyük katkı yapacak..Ben çok şeyler bekliyorum kendisinden..Gerçekten iyi bir kadro oluştu..Gurovic-Graves-Tufan-Erdem ve Murat gibi forvetler hangi takımda var ? Hepsi birbirini tamamlıyor..Artık iş Murat Hoca'da..Yönetim ona her imkanı sağladı..Bu sene bütün kupalara talibiz..Ayrıca basket takımında en iyi PlayStation oynayan Tufan ve Murat'mış :) ..SAYGILAR..
 
Gs tv zaten programı kaçırma gibi bi lüksünüz yok:))) bu hafta özellikle bi programa bakmazsanız mutlaka daha sonra karşınıza gelecektir:))

Ayrıca takımın en iyi Playstation oyuncusu Muratla Tufan ama Tufan bir adım önde:))Ayrıca Tufan'nın bu sezon bol bol PS'ye ayıracak vakti var:))
İşin şakası tabi umarım en yakın zamanda sahalara döner:((
 

Üst