Murat Kaya Milli takımda...

Murat Kaya Milli Takım'a seçildi

Galatasaray Cafe Crown basketbol takımımızın genç oyuncusu Murat Kaya, (A) Milli Basketbol Takımı kadrosuna dahil edildi. Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, milli takımda yaşanan sakatlıklara Makedonya'da oynanan Karadağ maçında Ömer Onan'ın da eklenmesinin ardından, Galatasaray Cafe Crown forması giyen Murat Kaya'nın, (A) Milli Takım kadrosuna alındığı bildirildi.

Murat'ın, yarın milli takım kampına katılacağı ifade edildi. Bu arada, Karadağ maçında sakatlanan Ömer Onan'ın durumunun ise 26 Ağustos Salı günü yapılacak kontrollerinin ardından netlik kazanacağı açıklandı.

Kaynak: AA
 
Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
Murat'ı severim ama milli takım düzeyinde Tutku Açık gibi bi oyuncu çağrılabilirdi.
Tutuku'yu bilmiyorum ama Murat ligin en hazır oyuncularından birisi tatil az tutup çalışmalarına başlamıştı yaklaşık bir aydır floryada. Ayrıca Murat'ın savunması Ömer kadar olmasada Tutku'dan iyidir.
 
Murat için sevindim.Kendisi sevdiiğim oyunculardandır.Gelecek vaad eden ciddii bir şut yeteneği var kendisinin bu yönüyle Kolej'de oynarken kendisni yeni Pegasus Harun Erdenay'ınveliahtı olarak görüyordum fakat bize gelince değişik bir düşüşe geçti.Aldığı süreleri arttırmak adına hiç bir gelişimde bulunmadı,ayakları zaten içeri drive etmesi yada savunma yapması için fazla yavaş buda benim için haya kırıklığı yarattı.Umarım bu sezon onun için yeni ve iyi bir başlangıç olur
 
Biraz savunma artı biraz tecrübe kazanırsa ligimizin en iyi kısalarından biri olacağına eminim...Haydi Murat göster kendini,sana bu sene çok ihtiyacımız olacak...
 

Üst